Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان‌ گفت: این صنعت به شرط رفع برخی موانع و مشکلات از توان لازم برای اجرای تولید برنامه‌ریزی شده خودروسازان و تحقق شعار سال برخوردار بوده و تعطیلی موقت درخواست شده مانعی در این مسیر نیست.

هیأت مدیره‌های انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودروی کشور و انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودروی کشور با صدور اطلاعیه‌ای به قطعه سازان اعلام کردند: با توجه به ارسال درخواست کتبی تعداد کثیری از شرکت‌های قطعه‌ساز به استانداران، خودروسازان و انجمن‌ها مبنی بر تأخیر در شروع فعالیت شرکت‌های قطعه‌ساز، در هفته منتهی به ۲۲ فروردین‌ماه به منظور فرصت پیاده‌سازی پروتکل‌های بهداشتی در خطوط تولیدی قطعه‌سازان در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه، "آرش محبی نژاد" دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان‌ در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به این موضوع، اظهار داشت: ظرفیت ها، زیرساخت ها و سخت افزارهای مورد نیاز برای تحقق برنامه های خودروسازان در این صنعت فراهم است، اما باید به برخی موانع این مسیر اشاره کرد که مهمترین آنها ویروس نحس ناشناخته کرونا و تداوم تحریم‌هاست.

محبی نژاد خاطرنشان کرد: تعطیلی موقت یک هفته‌ای درخواست شده، فرصتی برای قطعه‌سازان به منظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی است تا آثار منفی کرونا در این واحدها به حداقل برسد.

وی گفت: تامین نقدینگی این صنعت که در ظاهر هیچ برنامه‌ای برای آن وجود ندارد و همچنین قیمت‌گذاری دستوری که سال‌هاست به صنعت خودرو زیان وارد کرده، دیگر موانع مهم محقق شدن جهش تولید هستند که باید برطرف شوند.

این مقام صنفی با اشاره به کلام رهبر معظم انقلاب در نقش موثر صنایع پیشران در تحقق جهش تولید، خاطر نشان کرد: صنعت خودرو یکی از این صنایع پیشران و در حقیقت لوکوموتیوی است که ۶۴ صنعت دیگر وابسته به آن هستند و بر این اساس یک برنامه ویژه و خاص برای تحریک اقتصادی و تجهیز تولید نیاز دارد.

وی تاکید کرد: استراتژی اصلی در صنایع خودرو و قطعه سازی باید اصلاح شیوه قیمت گذاری ها و کاهش تصدی گری ها و دخالت های منفی باشد.

محبی نژاد در پایان از پرداخت نشدن مابقی مطالبات قطعه‌سازان از مجموع پنج هزار میلیارد تومان وعده داده شده در سال گذشته انتقاد کرد.

به گزارش ایرنا، در ماه‌های گذشته هیات دولت تزریق نقدینگی ۱۰ هزار میلیارد تومانی به صنعت خودرو را مصوب کرد. پس از آن در جلسه‌ای در کمیسیون صنایع مجلس که در آن وزیر صنعت، نمایندگان بانک‌مرکزی، وزیر اقتصاد و نمایندگان بانک‌های عامل حضور داشتند اعطای نیمی از این مبلغ یعنی پنج هزار میلیارد تومان به هر خودروساز برای تزریق به زنجیره تامین آن صورت‌جلسه شد.

اما تا پایان سال ۹۸ ایران خودرو دو هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان و سایپا یک هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان از این تسهیلات را توانستند جذب و بین زنجیره تامین توزیع کنند.

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قطعه سازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۲۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع و مشکلات اجرایی پروژه راه آهن خراسان جنوبی بررسی می شود

تین نیوز

جلسه هماهنگی و بررسی موانع و مشکلات اجرای پروژه راه آهن استان به ریاست عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و با حضور میرمحمد مودی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی، تعدادی از مدیران دستگاه های اجرایی و پیمانکاران تمامی قطعات این پروژه برگزار شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مودی هدف از برگزاری این جلسه را سرعت بخشیدن به پروژه و رفع مشکلات پیمانکاران و هماهنگی بیشتر بین دستگاه های اجرایی و پیمانکاران عنوان کرد و افزود: پروژه عظیم راه آهن خراسان جنوبی یکی از مهم ترین پروژه های زیر ساختی استان است و با توجه به اینکه در حال حاضر منابع مالی پروژه تأمین است پیمانکاران باید تمام تلاش خود را در راستای اجرای سریع تر پروژه به عمل آورند.

وی افزود: راه آهن زاهدان - زابل - بیرجند - مشهد از زاهدان شروع و از استان خراسان جنوبی عبور می کند و به یونسی در استان خراسان رضوی ختم می شود و ۹۱۷ کیلومتر طول دارد و در قالب ۲۳ قطعه اجرایی که از این ۹۱۷ کیلومتر ۴۳۲ کیلومتر شامل ۱۳ قطعه اجرایی در استان خراسان جنوبی قرار دارد.

مودی خاطرنشان کرد: قطعات اجرایی در استان خراسان جنوبی که با حضور ریاست محترم جمهوری در سال ۱۴۰۲ کلنگ زنی و استارت خورد از حوزه استحفاظی شهرستان نهبندان با شروع قطعه ۱۰ از کیلومتر ۳۶۵ شروع می شود و تا انتهای حوزه استحفاظی شهرستان قائنات کیلومتر ۷۹۱ ابتدای قطعه ۲۲ پایان می یابد.

وی ادامه داد: در طول این پروژه در استان خراسان جنوبی ۴ ایستگاه در شهرهای نهبندان - سربیشه - بیرجند و قاین قرار دارند که ۳ ایستگاه درجه ۲ و ایستگاه شهر بیرجند تشکیلاتی خواهد بود.

شایان ذکر است از مهم ترین موضوعات مطرح شده در این جلسه نحوه تأمین آب مورد نیاز اجرای پروژه، رفع مشکل تأمین اجتماعی، نحوه تأمین مصالح، سوخت و ابلاغ قرار داد نقشه ها بود که مقرر شد پیمانکاران پیشنهادها و مصالح مورد نیاز خود را ارائه دهند تا اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با استفاده از ظرفیت دستگاه های اجرایی نسبت به پیگیری تأمین مصالح و آب مورد نیاز اقدام کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جهش تولید با مشارکت مردم نیازمند توجه ویژه دستگاه قضایی است
  • استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی برای مقابله با سیلاب در سیستان و بلوچستان
  • تحقق «جهش تولید» با همکاری تولیدکنندگان و صنایع میسر می‌شود
  • اجرایی شدن بیش از ۷۰ درصد مصوبات کارگروه رفع موانع تولید در استان بوشهر
  • تدوین استاندارد‌های ۱۲۰ گانه برای تولید خودرو
  • لزوم فعال‌سازی واحدهای راکد در کردستان برای تحقق شعار سال
  • ایمن سازی یک میلیون و ۷۰۰ هزار راس دام در شهرستان زرندیه
  • عزم جدی دولت سیزدهم در کاهش ظرفیت خالی پتروشیمی‌ها/ ۶ درصد از ظرفیت خالی تولید فعال شد
  • موانع و مشکلات اجرایی پروژه راه آهن خراسان جنوبی بررسی می شود
  • بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۳