Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@01:07:41 GMT

توزیع 9هزار بسته حفاظتی-بهداشتی جهت مقابله با کرونا در یزد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۳۳۳۹

توزیع 9هزار بسته حفاظتی-بهداشتی جهت مقابله با کرونا در یزد

محمد صدوقی گفت: 10 هزار بسته حفاظتی-بهداشتی تهیه شد که با استفاده از نیروهای مردمی و نقطه‌گذاری که اداره بهداشت کرده بود، 9 هزار عدد آن‌ توزیع شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، حجت‌الاسلام محمد صدوقی مدیرعامل خانه فرهنگ صدوقی، پیش از ظهر امروز در نشستی با خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت: بیماری کرونا خیلی ناخوانده بود و طبیعی بود که کشور آمادگی چنین مسئله‌ای را نداشته باشد لذا مشخص بود که با کمبود تجهیزات مواجه خواهیم شد؛ بر همین اساس، جهت مقابله با این ویروس، به فکر کمک گرفتن از برخی از دوستان و خیرین افتادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در گام اول نامه‌ای را خطاب به دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی زدیم و از آن‌ها خواستیم که نیازهایشان را اعلام کنند؛ در گام بعدی نامه‌ای را خطاب به دادستان زدیم و از آنجایی که یک اقدام عمومی می‌خواستیم انجام دهیم از آن‌ها کسب اجازه کردیم و همچنین درخواست کردیم که بر این کار ما نظارت کنند.

صدوقی تأکید کرد: ما عمدا این اقدام را اعلام عمومی کردیم چرا که با این کار هدفی را دنبال می کردیم و هدف‌مان هم این بود که جامعه یاد بگیرد که در مواقع بحرانی باید به کمک هم بیاییم.

وی با بیان اینکه بالغ بر یک و نیم میلیارد هزینه شد، اظهار داشت: مرحله اول نیازهای دانشگاه مانند ماسک و مواد ضدعفونی خریداری شد و البته این پروسه خیلی زود انجام شد.

مدیرعامل خانه فرهنگ صدوقی بیان کرد: بیشتر مواد لازم به جز ماسک در خود یزد بود و هر آن چیزی که در یزد موجود بود، بدون هیچ مشکلی و حتی کمتر از قیمت قبل از کرونا به ما دادند اما تهیه ماسک خیلی مشکل بود چون وارد بازار سیاه شده بود.

توزیع 9هزار بسته بهداشتی جهت مقابله با کرونا

صدوقی خاطرنشان کرد: بعد از تأمین نیازهای حوزه درمان، با مسئولین دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی جلسه‌ای داشتیم و آن‌ها اعلام کردند دیگر در حوزه درمان نیازی نیست و باید وارد حوزه بهداشتی و پیشگیری شویم.

وی با بیان اینکه ما به تجهیز خانه‌های بهداشت و هلال احمر پرداختیم، اضافه کرد: 10 هزار بسته حفاظتی-بهداشتی تهیه شد که با استفاده از نیروهای مردمی و نقطه‌گذاری که اداره بهداشت کرده بود، 9 هزار تای آن‌ها توزیع شد و در دسترس مردم قرار گرفت.

مدیرعامل خانه فرهنگ صدوقی ادامه داد: حدود 5 هزار بسته معیشتی طی دو مرحله تهیه شد و از طریق هیأت عزاداری، پایگاه‌های بسیج و مؤسسات خیریه مجوزدار توزیع شد.

صدوقی با بیان اینکه سعی کردیم ابعاد مختلف کرونا را در نظر بگیریم، یادآور شد: ابعاد اجتماعی کرونا نیز برایمان مهم بود و با توجه به اینکه ماندن در خانه ممکن است در زمینه‌های مختلف مشکلاتی را ایجاد کند انجمن روانشناسان نیز اعلام آمادگی کردند تا در این زمینه کمک کنند لذا ما بستری را فراهم کردیم تا مردم بتوانند روزانه تماس بگیرند و مشکلات شان را در میان بگذارند.

وی تصریح کرد: با گذشت زمان ابعاد مختلف ناشی از شیوع کرونا خود را نشان داد که یکی از آن‌ها مربوط به اشتغال می‌شود و برخی بخاطر این شرایط دچار مشکل شدند، بر همین اساس با برخی از خیرین در حال بررسی هستیم تا صنف‌های آسیب‌دیده را شناسایی کنیم و وام‌هایی را متناسب با شغل‌های مختلف پرداخت کنیم.

مدیرعامل خانه فرهنگ صدوقی ادامه داد: برای این مهم با برخی از خیرین صحبت کردیم تا تا حساب‌هایشان را در بانک‌هایی مانند رسالت و مهر ایران ایجاد کنند و این بانک‌ها بر اساس میزان کارکرد حساب وام پرداخت کنند.

صدوقی گفت: ما باید پولی که از مردم گرفته‌ایم را به مردم اعلام می‌کردیم که کجا هزینه می‌کنیم لذا گزارش‌ها را به مردم داده‌ایم و خواهیم داد.

وی اظهار داشت: درست است که سیطره اصلی فعالیت‌های ما شهرستان یزد است اما به شهرستان‌های دیگر را هم کمک کرده‌ایم و به جز بیمارستان اردکان و بافق به همه بیمارستان‌های استان کمک کرده‌ایم

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: هزار بسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۳۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود

معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان، گفت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از ۵۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی عملیاتی می‌شود. - اخبار استانها -

مهرداد شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از 50 هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش این دانشگاه از اولویت‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است.

وی افزود: به همین منظور در ماه‌های اخیر گام‌های بسیار موثری جهت رفع کمبودهای موجود در حوزه بازرسی مهندسین سلامت محیط مراکز بهداشت شهرستان‌ها توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز برداشته شده است.

معاون اجرایی بهداشت خوزستان، گفت:  در این خصوص با صرف هزینه یک میلیارد تومان در ماه‌های گذشته نسبت به خرید تجهیزات آزمایشگاه‌های آب‌شناسی از قبیل اتوکلاو، فور، کدورت‌سنج و بن ماری برای 23 شهرستان‌ تحت پوشش این دانشگاه اقدام شد.

وی بیان کرد: در ادامه در روزهای آینده با اختصاص یک میلیارد تومان دیگر نسبت به خرید دستگاه‌های پرتابل سنجش کیفی آب آشامیدنی شامل کیت‌های پرتابل کلرسنجی و قرص های سنجش کلر باقیمانده آب (DPD)، پودر و قرص‌های پرکلرین، حلال‌ها و محیط‌های کشت میکروبی مورد نیاز آزمایشگاه آب‌شناسی و همچنین دستگاه‌های پرتابل سنجش قطبیت روغن و دماسنج و اندیکاتورهای سنجش بارمیکروبی سطوح در کارگاه‌های تولید و فراوری مواد غذایی اقدام شد.

شریفی افزود: هدف از این اقدامات افزایش سطح پوشش و‌ تقویت نظارت به موقع و فوری بهداشتی بر تاسیسات آبرسانی و تصفیه‌خانه‌های آب، شبکه‌های توزیع آب شهری و روستایی و همچنین کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه است.

وی تاکید کرد: با این اقدامات صورت گرفته امیدواریم مخاطرات در این حوزه‌‌ها شناسایی و با همکاری متولیان مربوطه خطری متوجه سلامت جامعه نشود.

معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه چمران در این زمینه افزود: 380 مهندس بهداشت محیط در 23 شهرستان تحت پوشش این دانشگاه در نوبت‌های صبح و عصر در قالب اجرای طرح تشدید بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و کنترل کیفی آب آشامیدنی از ساعت 8 صبح تا 20 عصر در قالب تیم‌های بازرسی ثابت و سیار در حال انجام وظیفه است.

شریفی همچنین گفت: عدم رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی خط قرمز مرکز بهداشت می‌باشد و با کسانی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازند به هیچ وجه مماشات به عمل نمی‌شود.

وی بیان کرد: بر اساس قانون ماده 13 مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب مجلس شورای اسلامی از طریق مراجع قضایی پیگیری‌های لازم برای برخورد با متخلفان بهداشتی شده و در صورت عدم توجه به اخطار بهداشتی مراکز و اماکن نامبرده پلمب خواهند شد.

انتهای پیام/341/

دیگر خبرها

  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • توزیع صد بسته بهداشتی بین دانش آموزان روستای ویدوجا
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان
  • کمک ۲۳ میلیاردی موسسه خیریه‌ای شیرازی به سیل سیستان‌وبلوچستان
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • توقیف سه میلیارد ریال کالای قاچاق
  • توزیع بسته‌های معیشتی بین خانواده‌های کم برخوردارصومعه سرایی
  • ‍ضبط و توقیف ظروف بسته بندی فراورده های غذایی در نیشابور
  • خوش خبری برای مادران دارای فرزند شیرخوار در یزد