Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه سرپرستان مدارس ایرانی خارج از کشور بر اینکه مشکلی برای آموزش مجازی، برگزاری امتحانات نهایی و آغاز به موقع سال تحصیلی در مدارس ایرانی خارج از کشور وجود ندارد، تاکید شد.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، جلسه سرپرستان مدارس خارج از کشور با موضوع بررسی شرایط فعالیت مدارس با توجه به شیوع ویروس کرونا، وضعیت تعطیلی مدارس، اقدامات در حوزه آموزش مدارس سرپرستی‌ها و برنامه‌ریزی برای برگزاری آزمون پایان سال تحصیلی به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعیین بازه زمانی جایگزین برای تعطیلات کرونایی در کویت

در این نشست، منصور مجاوری، سرپرست مدارس جمهوری اسلامی ایران در کویت اظهار کرد: مدارس کویت از اول اسفند تعطیل شده و این تعطیلی تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد.

وی به شرایط قرنطینه در کشور کویت و مقررات منع رفت و آمد اشاره کرد و گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا از حضور مدارس جلوگیری شده اما کلاس‌ها به صورت مجازی به شکل منظم برقرار بوده و آموزش‌های مجازی لازم به دانش‌آموزان ارائه شده است.

مجاوری با بیان اینکه تاکنون80 درصد کتاب‌های درسی دانش‌آموزان تدریس شده است، تصریح کرد: مدارس کویت قرار است از 15 مرداد بازگشایی شده و تا پایان آبان‌ماه، به جای ترم فعلی فعالیت داشته باشند.

مدارس اتحادیه اروپا تا اول اردیبهشت تعطیل است

در ادامه این نشست، سرپرست مدارس کشورمان در اروپا، کانادا و آمریکا با بیان اینکه مدارس حوزه اروپا تا یک هفته قبل از پایان اسفند فعال بوده‌اند، اظهار کرد: براساس اعلام اتحادیه اروپا تا اول اردیبهشت مدارس تعطیل خواهد بود.

محمدحسین کفراشی خاطرنشان کرد: با استفاده از سیستم آموزش از راه دور و آموزش مجازی و سامانه‌های اجتماعی، آموزش استمرار یافته است و تقریباً 90 درصد دروس و کتاب‌های دانش‌آموزان هم تدریس شده است.

وی با اشاره به اینکه هر کشوری برنامه‌ای خاص برای وضعیت آموزشی دانش‌آموزان تعیین کرده است، اذعان کرد: به عنوان مثال کشور کانادا اعلام کرده است نمرات مستمر دانش‌آموزان و تشخیص معلمان از عملکرد دانش‌آموزان را به عنوان نمره پایان سال محسوب خواهد کرد و فقط قرار است امتحانات نهایی را برنامه‌ریزی کنند.

پیش‌بینی ارتقای پایه و آزمون آنلاین در مدارس شبه قاره، آسیای شرقی و اقیانوسیه

سرپرست مدارس ایرانی در شبه‌ قاره هند، آسیای شرقی و اقیانوسیه تصریح کرد: مدارس کشور چین از 8 بهمن تعطیل شده و قرار است از نیمه دوم فروردین بازگشایی شوند. مدارس پاکستان از 6 اسفند تعطیل شدند اما سایر مدارس این حوزه یعنی مدارس کشورهای کره، ژاپن، تایلند و مالزی تا پایان اسفند فعال بودند.

رحیم آصفی املشی با بیان اینکه تاکنون 90 درصد دروس و کتاب‌های درسی در مدارس ایران این حوزه تدریس شده است، افزود: تمامی مدارس از طریق سیستم آموزش مجازی فعالیت مستمر آموزشی داشته‌اند، به طوری که اگر تعطیلی مدارس تا پایان فروردین در مدارس حوزه شبه قاره هند، آسیای شرقی و اقیانوسیه ادامه داشته باشد، مشکلی نداریم و آمادگی برگزاری به موقع امتحانات پایان سال خواهیم داشت.

وی در ادامه اضافه کرد: برخی از کشورهای حوزه این سرپرستی برنامه ارتقاء پایه تحصیلی دانش‌آموزان را در دستور کار دارند و برخی هم برنامه برگزاری آزمون آنلاین را پیش‌بینی کرده‌اند.

در مدارس خارج از کشور، عقب‌ماندگی تحصیلی نداریم

در ادامه این نشست، سرپرست مدارس جمهوری اسلامی ایران در سوریه، لبنان و اردن نیز با بیان اینکه مدرسه ایرانی لبنان از 12 اسفند و مدرسه دمشق از نیمه اسفند تعطیل بوده اما سایر مدارس تا پایان اسفند فعال بوده‌اند، تاکید کرد: خوشبختانه از طریق آموزش مجازی و برنامه‌های آموزش شبکه سیما، آموزش استمرار داشته و عقب‌ماندگی تحصیلی نداریم.

علی بیرانوند گفت: با برگزاری 4 یا 6 هفته کلاس جهت جمع‌بندی و رفع اشکال، آمادگی برگزاری به موقع امتحانات را داریم.

ابوالفضل کشتکار، سرپرست مدارس ایرانی در قطر و بحرین، آفریقا و خاورمیانه اظهار کرد: مدارس قطر از20 اسفند تعطیل شده است اما چون شروع سال تحصیلی از اوایل شهریور بوده است، بنابراین عقب‌ماندگی تحصیلی نداریم.

وی با بیان اینکه مدارس کشور عراق از 8 اسفند و سنگال از 12 اسفند تعطیل‌ شده‌اند، اضافه کرد: مدرسه تونس اما تعطیل نبوده است. البته مدارس عراق (کربلا، نجف) به علت تأخیر در بازگشایی و وقفه تحصیلی به علت مسائل امنیتی، عقب‌ماندگی تحصیلی دارند.

کشتکار ادامه داد: خوشبختانه برنامه آموزش مجازی از شروع تعطیلی مدارس ادامه یافته است اما با توجه به در پیش بودن فصل گرما و عدم امکان تشکیل کلاس، لازم است تمهیدات لازم برای ادامه سال تحصیلی اندیشیده شود.

ارزیابی بسیار مناسب امارات از آموزش مجازی دانش‌آموزان ایرانی

عبدالرسول شکیبافر، سرپرست مدارس جمهوری اسلامی ایران در امارات عربی متحده و عمان نیز که یکی دیگر از شرکت ‌کنندگان این نشست آنلاین بود، گفت: مدارس عمان از هفته اول اسفند و مدارس امارات از 18 اسفند تعطیل شده است. خوشبختانه بلافاصله بعد از تعطیلات با تأمین زیرساخت و ارائه اینترنت رایگان به دانش‌آموزان و برنامه‌ریزی گروه‌های آموزشی، برنامه آموزش مجازی برقرار شده است.

وی با بیان اینکه در سامانه آموزش مجازی، ارزیابی عملکرد معلمان و دانش‌آموزان توسط مدیران و مشاوران انجام می‌شود و وزارت تعلیمیه امارات، ارزیابی بسیار مناسبی از این نوع آموزش مجازی داشته است، خاطرنشان کرد: کلاس‌های آموزش آنلاین و ترکیبی از سایر روش‌های آموزش (آفلاین، شبکه آموزش سیما و ...) استمرار خواهد داشت.

سرپرست مدارس کشورمان در کشورهای ترکیه، روسیه و‌ آسیای میانه اظهار کرد: مدارس تاجیکستان و ترکمنستان تا پایان اسفند باز بوده و قرار است از نیمه فروردین فعال باشند. در ترکیه و آذربایجان اما، مدارس از 12 اسفند تعطیل شده‌اند. بقیه مدارس هم تقریباً تا هفته پایان اسفند فعال بوده‌اند.

یوسف نجفی با بیان اینکه عقب‌ماندگی تحصیلی در مدارس تحت مدیریت این سرپرستی وجود ندارد، افزود: مدارس تا پایان فروردین و بعضی تا اردیبهشت تعطیل هستند. اما آموزش دانش‌آموزان از طریق فضای مجازی و آزمون‌های آنلاین ادامه یافته است و در صورت تعطیل بودن مدارس نیز تا اردیبهشت، با برگزاری 2 هفته کلاس تکمیلی و جبرانی، می‌توان امتحانات را به موقع برگزار کرد.

سرپرستان مدارس جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در پایان این نشست بر ضرورت برنامه‌ریزی جهت امتحانات پایان سال تحصیلی اعم از امتحانات داخلی و نهایی، هماهنگی با مرکز سنجش جهت برگزاری امتحانات با لحاظ نمودن شرایط ادامه تعطیلی مدارس تا پایان سال تحصیلی، ضرورت اتمام سال تحصیلی جاری و برنامه‌ریزی جهت آغاز به موقع سال تحصیلی آینده و توجه به برگزاری امتحانات پایان سال برای دانش آموزان داوطلب کنکور تاکید کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدارس امتحانات مدارس جمهوری اسلامی ایران عقب ماندگی تحصیلی برگزاری امتحانات پایان سال تحصیلی اسفند تعطیل شده مدارس تا پایان تعطیلی مدارس سرپرست مدارس مدارس ایرانی خارج از کشور مدارس ایران برنامه ریزی دانش آموزان آموزش مجازی مدارس کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۳۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت شیادان بی‌سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ گفت: یکی از موضوعاتی که هر ساله با آن مواجه هستیم افراد فرصت طلب مجازی هستند که در فصل امتحانات نهایی و کنکور با ادعای دلسوزی و حمایت از داوطلبان خود را به آن‌ها نزدیک می‌کنند و به بهانه فروش سوالات و ابزار پیشرفته تقلب از آن‌ها کلاهبرداری می‌کنند.

وی با اشاره به اقدامات همه جانبه پلیس در این حوزه افزود: طی حضور همه جانبه‌ی پلیس فتا در فضای مجازی و در اجرای طرح برخورد با کلاهبرداران اینترنتی ویژه کنکور و امتحانات نهایی تعداد زیادی صفحه، کانال و گروه در شبکه‌های اجتماعی رصد و مورد پیگیری تخصصی قرار گرفت.

 این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در قدم بعدی این پرونده مشخص شد بیش از بیست کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی با بیش از یک میلیون نفر دنبال کننده ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور و ابزار تقلب را داشته و آنها را با قیمت‌های گزاف در این کانال‌ها به فروش می‌رسانند.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: پس از بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی تعداد هجده نفر از افراد اصلی این تیم مجرمانه شناسایی و پس از احراز هویت و تشریفات قضایی پلیس موفق شد در یک اقدام غافلگیرانه این شیادان کلاهبردار را در محل اختفای خود در مناطق مختلف تهران بزرگ دستگیر و در چرخه پیگیری قضایی قرار دهد.

رئیس پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه این مجرمین نیز همانند دیگر متهمین دستگیر شده سنوات قبلی هیچگونه سوالی در اختیار نداشتند، تصریح کرد: تعداد زیادی از این افراد صرفا با اعلام فروش سوالات کنکور بلافاصله بعد از واریز وجه کاربر را مسدود می‌کردند و برخی دیگر نیز سوالات بی ربط و قدیمی را بعنوان سوالات جدید برای داوطلبان ارسال می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که با تبلیغات دروغین ادعای فروش سوالات کنکور و امتحانات نهایی را دارند هدفی جز کلاهبرداری ندارند در توصیه به دانش آموزان و خانواده‌هایشان افزود: داوطلبان کنکور به تبلیغات واهی و دروغین فضای مجازی توجه نکنند چرا که فرآیند آزمون تعریف شده و امن است و تجهیزاتی که تحت عنوان راه‌های تقلب در شبکه‌های اجتماعی به فروش می‌رسد نه تنها کمکی به داوطلبان نمی‌کند بلکه ممکن است آسیب‌های بسیار جدی به آنها وارد کند و سلامت این عزیزان را به خطر بیندازد. 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور
  • بازداشت شیادان بی‌سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور
  • بازداشت شیادان بی سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • شرایط مناسب برای برگزاری امتحانات‌نهایی در مهاباد مهیا شود
  • امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • زمان آغاز سال تحصیلی 1403 مشخص شد | امسال مدارس کی باز می‌شوند؟
  • لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان