Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-20@04:31:15 GMT

دارویی که «کرونا» را درمان می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۳۵۶۳

دارویی که «کرونا» را درمان می‌کند

محققان استرالیایی اعلام کردند: بررسی یک داروی جدید نشان می‌دهد که این دارو می‌تواند ظرف دو روز سلول‌های ویروس کرونا را از بین ببرد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، محققان دانشگاه موناش استرالیا اعلام کردند، دارویی به نام ایفرمکتین(Ivermectin)می‌تواند ظرف دو روز سلول‌های ویروس کرونا را از بین ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان این دانشگاه تأکید می‌کنند، ایفرمکتین می‌تواند سلول‌های COVID-۱۹ را از بین ببرد؛ داروی ضد انگل در طی ۴۸ ساعت سلول‌ها را از بین می‌برد و به طور گسترده‌ای در دسترس است.

مطالعات دانشمندان استرالیایی نشان داده، یک دوز از این دارو می‌تواند جلوی رشد ویروس SARS-CoV-۲ را که عامل بیماری کووید-۱۹ است، در کشت سلولی بگیرد.

دانشمندان به سمت آزمایش‌های انسانی حرکت می‌کنند اما انتظار دارند حداقل یک ماه طول بکشد تا پژوهش‌های آنها نتیجه مطلوب را ارائه دهد.

تحقیقات همچنین نشان داده که ایفرمکتین علیه اچ‌ای‌وی ، آنفلوانزا و ویروس زیکا نیز کار می‌کند؛ مقدار مورد مصرف این دارو برای انسان در حال بررسی است.

در حالی که هنوز مشخص نیست که Ivermectin چگونه بر روی ویروس کار می‌کند ، احتمال داده می‌شود که این دارو در ابتدا ویروس را متوقف می‌کند.

قدم بعدی این است که دانشمندان برای تعیین مقدار مناسب انسان، اطمینان حاصل کنند که سطح مورد استفاده در شرایط آزمایشگاهی برای انسان بی خطر است.

 کایلی وکتاف محقق این پژوهش گفت: ما دریافتیم که حتی یک دوز از این دارو می‌تواند ظرف ۴۸ ساعت آر.ان.ای ویروسی را حذف کند و به طور موثری کلیه مواد ژنتیکی ویروس را از بین ببرد و به این ترتیب به نابودی سلول‌های ویروس کرونا کمک کند.

یافته های مطالعه در Antiviral Research منتشر شده است.

انتهای پیام/ 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: دارو درمان استرالیا انسان کرونا کووید 19 عفونت بین ببرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۳۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها

رئیس سازمان غدا و دارو گفت: برخی عطاری‌ها اقلام غیرمجاز را با سوءاستفاده از ناآگاهی مردم به فروش می‌رسانند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی امروز در سیزدهمین همایش طلای سبز و دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی با بیان اینکه برخی عطاری‌ها اقلام دارویی غیرمجاز را با سوءاستفاده از عدم آگاهی مردم می‌فروشند، اظهار کرد: باید این موضوع مورد نظارت و ساماندهی قرار بگیرد. در عین حال سوق دادن مردم به سوی مصرف داروهای طبیعی و گیاهی نیاز به فرهنگ‌سازی دارد و نیاز است که انجمن‌ها و سندیکاها عملکرد خوبی در این زمینه داشته باشند.

وی افزود: باتوجه به شعار سال، نقطه ثقل حمایت‌های دولت باید در راستای تولید محصولات دارویی باشد به همین دلیل ما موافق واردات محصولات و فرآورده‌های دارویی که تولید داخلی دارند، نیستیم.

محمدی ادامه داد: در سازمان غذا و دارو برنامه ویژه‌ای برای حمایت از تولید خواهیم داشت. یکی از سیاست‌های همیشگی سازمان غذا و دارو افزایش مشارکت ذی‌نفعان حوزه دارو است.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آنچه برای ما اهمیت دارد نبود تعارض منافع است و در قیمت‌گذاری‌ها نیز این موضوع را مورد توجه قرار داده‌ایم، گفت: در عین حال ما هر اقدامی که برای توسعه صادرات داروها نیاز باشد انجام خواهیم داد. تسریع و تسهیل فرآیندها و صدور پروانه‌ها و حرکت به سوی الکترونیکی شدن فرآیندها از اقداماتی است که باید انجام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب مجوز استفاده از پوست‌های تک‌لایه و دولایه برای درمان بیماری‌های پوستی
  • افزایش ۲۵درصدی صادرات مکمل های دارویی و فراورده های طبیعی
  • پزشکان هرگونه اشتباه دارویی را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند
  • تسریع صدور مجوزها در سازمان غذا و دارو
  • ضرورت تدوین شاخص‌های حکمرانی در حوزه دارو و مکمل
  • بیماران هموفیلی چشم انتظار توجه ویژه دولت و مجلس
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • رشد تهیه دارو از گیاهان دارویی در کشور
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها