Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-23@11:50:56 GMT

کرونا در ایران/وضعیت قرمز کرونا در ۵ استان

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۴۱۵۷

کرونا در ایران/وضعیت قرمز کرونا در ۵ استان

خبرگزاری مهر: کیانوش جهانپور، بعد از ظهر شنبه در نشست خبری ویدئو کنفرانس، اظهار کرد: راه اصلی همیشه در کاهش هزینه‌های درمانی این است که اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم، همزمان با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی کمک بسیاری به کاهش بار مراجعان به بیمارستان‌ها داشتیم و حتی امروز تخت خالی در برخی از بیمارستان‌ها در شهرستانی‌هایی که معین کرونا بودند، داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدوارم در ایران به مرحله‌ای که بخواهیم سناریوهای بدبینانه را اجرا کنیم نرسیم و با همین روال بتوانیم به این ویروس حاکم شویم تا از زیان های اقتصادی که به دنبال اجرای طرح فاصله گذاری پیش آمده، جلوگیری شود.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: هرچه گروه‌های سنی پایین‌تر بیاید میزان ابتلاء و بحران بیماری کم‌تر می‌شود، البته در این گروه‌های سنی پیش آگهی بدتری است و نمی‌توان گفت جوانان نسبت به میانسالان کمتر به این بیماری مبتلا می‌شوند و همه به صورت یکسان است، مرگ و میر بیشتر در سنین بالای ۶۰ سال مشاهده می‌شود ولی ابتلاء یکسان است و پیش آهنگی در گروه‌های سنی بالا بدتر است.

جهانپور ادامه داد: اغلب قرص‌های رانیتیدین که در ایران وجود دارد از بابت ناخالصی مشکلی ندارد و مردم نگرانی در مورد سرطان زا بودن این قرص‌ها نداشته باشند.

وی اضافه کرد: با جمع آوری معتادین متجاهر عملاً ایجاد آسیب برای این جمعیت آسیب پذیر می‌کنیم و افزایش ریسک بیماری را بالا می بریم، سازمان بهزیستی هم در راستای طرح فاصله گذاری فیزیکی اعلام کرده است که تا اطلاع ثانوی معتادین جمع آوری نشوند و این موضوع منطقی هم به نظر می‌رسد.

سخنگوی وزارت بهداشت یادآور شد: یک سری آزمایشگاه‌های خصوصی همکار داریم که با همکاری انستیتو پاستور کیت را دریافت می‌کنند و تست را رایگان انجام می‌دهند البته بیمار به این آزمایشگاه‌ها مستقیماً مراجع نمی‌کند بلکه از طرف مراکز درمانی نمونه‌ها به این آزمایشگاه‌ها ارسال می‌شود. هیچ تعرفه‌ای برای انجام تست کرونا نداریم و البته هیچ نیازی نیست که مردم عادی و بدون علامت به آزمایشگاه‌ها مراجعه کنند.

جهان پور گفت: اگر روزهای خوبی از نظر شیوع و ابتلاء به کرونا را پشت سر گذاشتیم به دلیل اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی است و الان شرایط به تسلط بر این بیماری نرسیده است که بخواهیم از فاصله گذاری اجتماعی خارج شویم.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم معتادان را جمع آوری کنیم شیوع بیماری بیشتر می‌شود و هنگامی که جمع آوری نمی‌شوند شیوع کاهش پیدا می‌کند و برای این موضوع جمع آوری معتادین متجاهر را نداریم.

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: داروی آویگان داروی جدیدی نیست و سه هفته قبل کمیته اخلاق استفاده از آن را تصویب کرده و مطالعه بالینی آن هم در چند بیمارستان شروع شده است البته این دارو برای آنفلوانزا در چین و ژاپن تأیید شده ولی چیزی هنوز از اثربخشی قطعی دارو برای درمان کرونا اعلام نشده فقط گزارش‌های اولیه مبنی بر این بوده تأثیر نسبی بر کرونا داشته است.

جهانپور افزود: هزار مورد از این دارو که حدوداً برای ۵۰ مریض کفایت می‌کند از چین وارد شده و مطالعه بالینی شروع شده است و باید منتظر نتیجه آن باشیم.

وی گفت: وضعیت بیماری کرونا در استان‌های آذربایجان شرقی، فارس، مازندران، اصفهان و خراسان رضوی که استان‌های مسافرت پذیر هم هستند قرمز است.

سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: ما در ایران قرنطینه کامل نداشتیم و قرنطینه سطح سه برگزار شده و نظر ما این است که تعجیل در برداشتن قرنطینه می‌تواند خطرناک باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان:
تعداد مبتلایان به کرونا در لرستان به ۸۱۹ نفر رسید/ فوت ۷۰ نفر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تعداد مبتلایان به کرونا در این استان به ۸۱۹ نفر رسیده است، گفت: تا به امروز ۷۰ مورد فوت بر اثر بیماری کرونا در استان ثبت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نیکبخت امروز شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ۱۸ نفر به آمار مبتلایان به کرونا در لرستان طی بیست و چهار ساعت گذشته اضافه شده است، اظهار داشت: فوتی‌های استان به علت کرونا ویروس به ۷۰ نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه تا کنون دو هزار و ۴۴۸ نمونه از بیماران مشکوک به «کرونا» در استان لرستان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده است، گفت: تعداد دو هزار و ۳۰۹ نمونه پاسخ داده شده که از این عدد ۸۱۹ مورد مثبت و هزار و ۴۹۰ نمونه منفی اعلام شده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: کرونا ایران اخبار کرونا سخنگوی وزارت بهداشت آزمایشگاه ها جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۴۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیشتر غذا‌های دریایی مانند ساردین به جای گوشت قرمز می‌تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها منجر شود.

به گزارش مهر، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی‌ها می‌تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهد.

ماهی‌های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.

بر اساس یافته‌ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی‌ها می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

محققان تاکید می‌کنند که این تغییر رژیم غذایی می‌تواند به‌ویژه برای کشور‌های با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و فراوانی این ماهی‌ها در آن مناطق، مفید باشد.

محققان سناریو‌های متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر اساس روند‌های غذایی پیش بینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند.

آن‌ها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه‌ای استفاده کردند تا بررسی کنند که چگونه چنین جایگزینی می‌تواند بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با رژیم غذایی را در بزرگسالان کاهش دهد.

در میان سناریو‌های پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، به ویژه در کشور‌های با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری‌های کلی نشان داد.

تجزیه و تحلیل جامع آن‌ها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می‌تواند به طور بالقوه با کاهش بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰۰ زندگی را نجات دهد.

به گفته محققان، اجرای این تغییر همچنین می‌تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک کند، که در درجه اول به نفع کشور‌های کم درآمد و متوسط درآمد است.

محققان خاطرنشان می‌کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میر‌های جهانی مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به بیماری‌های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می‌شود.

محققان این فواید را عمدتاً به اسید‌های چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می‌دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند.

دیگر خبرها

  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • کدام میوه‌های تابستانی ویتامین C بالایی دارند؟
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!
  • وضعیت قرمز بازار گوشت
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • بیماری تب برفکی در شرق کشور تحت کنترل است
  • این میوه‌ها از پرتقال بیشتر ویتامین C دارند