Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-20@01:18:24 GMT

پابند الکترونیکی در انتظار ناقضان قرنطینه

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۴۲۷۱

پابند الکترونیکی در انتظار ناقضان قرنطینه

قاضی یکی از ایالت‌های آمریکا حکم داده است تا به افرادی که قرنطینه خانگی را نقض می‌کنند، پابند الکترونیک زده شود تا درصورت تکرار نقض قرنطینه، شناسایی شوند.


شبکه خبری سی‌ان‌ان  روز شنبه با انتشار این خبر گزارش داد:  با وجود فرمان «اندی بشیر» (Andy Beshear) فرماندار این ایالت کنتاکی مبنی براینکه ساکنان تمامی این ایالت به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در منازل خود بمانند، اما عده‌ای از سکنه شهر « لوییویل »  (Louisville) بزرگترین شهر این ایالت، به این فرمان توجه نکرده و خانه های خود را ترک می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین گزارش «آنجلا بیسیگ» (Angela Bisig) قاضی دادگاه ایالتی کنتاکی در پاسخ به نقض این فرمان، دستور به بستن پابند به افرادی که در معرض ویروس کرونا قرار داشته و بدون توجیه اقدام به ترک خانه های خود می کنند، داده است.

این گزارش حاکی است این افراد باید به مدت دوهفته این پابند را به پا داشته باشند، هم اکنون قاضی‌ها در  ناحیه «جفرسون» واقع در ایالت کنتاکی آمریکا برای برخورد با نقض قرنطینه خانگی از سوی ساکنان این مناطق، درحالت آماده باش به سر می برند .

ایالت کنتاکی امروز ۸۳۱ مورد ابتلا به ویروس کرونا داشته که ۳۷ نفر از مبتلایان به این ویروس در این ایالت از آمریکا جان باخته اند.

هم اکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان نزدیک به یک میلیون و ۱۳۱ هزار نفر رسیده است که آمریکا با ۲۷۷هزار و ۵۳۳ مبتلا و هفت هزار و ۴۰۰ جان باخته در صدر دیگر کشورها قرار دارد./ایرنا

 

اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۴۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها

با این حال تا به امروز هیچ گونه انتقال H۵N۱ از انسان به انسان ثبت نشده است.

این متخصص سازمان جهانی بهداشت گفت: H۵N۱ یک عفونت آنفلوآنزا است که عمدتا در طیور شروع شده و طی یکی دو سال اخیر گسترش یافته و به یک بیماری همه گیر جهانی مشترک بین انسان و دام تبدیل شده است.

وی افزود: البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس علاوه بر آلوده کردن طیور، در بین پستانداران هم گزارش شده و ممکن است بتواند انسان ها را نیز آلوده کند و در نهایت انتقال انسان به انسان نیز رخ دهد.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل، این مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت با اشاره به شیوع مداوم ویروس H۵N۱ در بین گاوهای شیرده در ایالات متحده، از مقامات این کشور خواست تا نظارت دقیقی بر روند گسترش این ویروس داشته باشند.

ویروس آنفلوآنزای پرندگان که اکنون توجه‌ها را به خود جلب کرده است، نخستین بار در سال ۱۹۵۹ شناسایی شد. از سال ۲۰۲۰، این ویروس در میان گونه‌های حیوانی بیشتری گسترش یافته است؛ از جمله سگ‌ها و گربه‌ها در چندین کشور.

علائم آنفلوآنزای پرندگان مانند هر آنفلوآنزای دیگر از جمله سرفه، بدن درد و تب است. با این حال، برخی از افراد حتی ممکن است به ذات‌الریه شدید مبتلا شوند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • نابرابری‌های نژادی درون اتاق‌های اعدام در آمریکا
  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • سرنوشت زباله‌های ناشی از رونق انرژی خورشیدی در هند چه می‌شود؟
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • گم شدن پول‌هایی که قرار بود خرج بی‌خانمان‌های کالیفرنیا شود
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است