Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره ارتباطات سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: شیوع کرونا، مسئولان را مجبور به تصویب طرح فاصله‌گذاری اجتماعی ڪرد، طرحی که طبق آن مردم باید در خانه‌ها می‌ماندند و از رفتن به تفرجگاه‌ها و مراکز تفریحی خودداری می‌کردند، چراکه تجمعات انسانی سبب گسترش این ویروس می‌شود.

داوود امامی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مردم کرمانشاه در سیزده بدر امسال، حصار امن خانه را به دامان طبیعت ترجیح دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سیزدهمین روز از فروردین بر اساس یک سنت باستانی به نام سیزده بدر شناخته و ثبت شده است، اما امسال با شیوع ویروس کرونا بسیاری از شهروندان استان درخانه ماندن تا بر تا به قطع این زنجیره کمک کنند.

گفت: روز سیزدهم فروردین ماه ۹۹ شاید دیگر در تاریخ تکرار نشود و این روز نیز به عنوان روزی که مردم برای مبارزه و گسستن زنجیره ویروس کرونا با هم عهد و پیمان بستند که در خانه بمانند، یک روز تاریخی را به عنوان قهر با کرونا برای نسل‌های بعدی به جا بگذارند.

وی عنوان کرد: شیوع کرونا، مسئولان را مجبور به تصویب طرح فاصله‌گذاری اجتماعی ڪرد، طرحی که طبق آن مردم باید در خانه‌ها می‌ماندند و از رفتن به تفرجگاه‌ها و مراکز تفریحی خودداری می‌کردند، چراکه تجمعات انسانی سبب گسترش این ویروس می‌شود.

امامی ادامه داد: مردم کرمانشاه، برای حفظ سلامت خود و خانواده در خانه ماندند و هیچ‌کس به دامان طبیعت نرفت، کوچه‌ها و خیابان‌های شهر خالی از هر رفت و آمدی و طبیعت بهاری کرمانشاه هم بدون هیچ تماشاگری سیزدهم نوروز را پشت سر گذراند.

وی ادامه داد: مردم همت کردند و با ماندن در خانه، پارک‌ها، بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها را خالی از جمعیت کردند که ستودنی است، این اقدام ارزشمند، همان سرمایه اجتماعی والای کرمانشاهیان است و چهره واقعی از فرهنگ اصیل این سامان است ظرفیتی که با احترام گذاشتن به پروتکل‌های اعلامی و محدودیت‌های اعمال شده در خانه ماندند و اهمیت سلامتی هم نوعان را در عمل نشان دادند.

امامی تصریح کرد: مردم در این روزهای بحرانی سنگ تمام گذاشتند و نتیجه آن هم این است که این استان در کشور آمار خوبی در راه مبارزه با این بیماری دارد و قطعاً تا زمانی که پیک این بیماری از بین نرفته این همکاری را ادامه خواهند داد.

وی افزود: بزودی زندگی مردم به روال عادی باز می‌گردد و می‌توانیم خاطرات شیرین گذشته را دوباره در کنار خانواده زنده کنیم.

امامی با اشاره پاکبانان خستگی ناپذیر که تمام کوشش خود را برای حفظ سلامت و پاکیزگی شهر انجام می‌دهند، گفت: در این روزها در ڪنار خانواده، ایام را با مطالعه کتاب در محیط خانه سپری ڪنیم و با خانه ماندن، خواسته کادر درمان را برآورده کنیم.

کد خبر 417307

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر کلانشهر کرمانشاه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۴۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پاسخ به سوالی در مورد داغ شدن موضوع پذیرش مسئولیت استانداری کرمان توسط وی در برخی محافل سیاسی استان کرمان گفت: قرار نیست استاندار کرمان شوم و این مسئولیت را بپذیرم.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمد حسین موسی پور رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پاسخ به سوالی در مورد داغ شدن موضوع پذیرش مسئولیت استانداری کرمان توسط وی در برخی محافل سیاسی استان کرمان گفت: قرار نیست استاندار کرمان شوم و این مسئولیت را بپذیرم.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پاسخ به سوالی در مورد داغ شدن موضوع پذیرش مسئولیت استانداری کرمان توسط وی در برخی محافل سیاسی استان کرمان گفت: قرار نیست استاندار کرمان شوم و این مسئولیت را بپذیرم؛ حضور در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به منظور خدمت به کشور را با توجه به حکم مقام معظم رهبری؛ نمایندگی ولی فقیه در این شورا را ترجیح می‌دهم.

وی که اصالتا اهل استان کرمان است و به عنوان اولین استاندار روحانی کشور در دولت احمدی نژاد نیز در استانداری قم خدمت کرده است در تکمیل پاسخ خود افزود: با توجه به مسئولیتم در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور، قرار نیست مسئولیتی را در دولت بر عهده بگیرم.

وی همچنین در مورد پیشنهاد خبرنگاری در مورد اعزام خبرنگاران فعال در حوزه مرتبط با این شورا در استان‌های کشور به کشور سوریه به منظور آشنایی از نزدیک و نیز انتقال عمق جنایت‌های صورت گرفته علیه مردم مظلوم این کشور، اظهار داشت: این موضوع باید از طریق وزارت ارشاد پیگیری شود.

او در ادامه در پاسخ به سوالی پیرامون تاخیر و تعلل چند ساله مسئولان استان کرمان و شهرداری در مورد ساخت سردیس امام خمینی (ره) جهت نصب در محل مسجد امام شهر کرمان و نیز ساخت و نصب المان قدس در شهر کرمان با توجه به کرمانی بودن سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که در راه آرمان قدس تلاش‌های زیادی کرد و به شهیدالقدس نیز معروف است، گفت: باید همکاری و پیگیری‌های لازم در این موارد صورت گیرد.

*سیاست گذاری و راهبری مراسم ملی و مذهبی

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور سپس وظیفه این شورا را سیاست گذاری و راهبری مراسم ملی و مذهبی برشمرد و گفت: شورای هماهنگی ماموریت پاسداشت و گرامیداشت روز‌های مهم در تاریخ انقلاب دارد.


موسی پور تاکید کرد: هویت انقلاب اسلامی را ایام الله تشکیل می‌دهد و گرامیداشت آن‌ها یعنی جلوگیری از فراموشی و خط سیر انقلاب است.

وی با اشاره به اینکه در طول سال حدود ١٥ مناسبت ملی در سطح کشور برگزار می‌شود اعلام کرد: سالجاری در
٢ هزار و ٧٧٦ نقطه کشور راهپیمایی روز قدس برگزار شد؛ در قالب این مراسم هزاران کار تبیینی، تبلیغی و فرهنگی برگزار گردید.

موسی پور در ادامه بخش دوم وظایف شورای هماهنگی را ساماندهی مناسبت‌های مهم مذهبی مثل دهه کرامت، دهه ولایت، اعیاد شعبانیه، راهپیمایی غدیر که با مشارکت مردمی برگزار می‌شود، برشمرد.

*لزوم جریان سازی فرهنگی

وی سپس ماموریت دیگر این نهاد را به صحنه آوردن مردم و ایجاد زمینه برای ابراز احساسات درباره مسائل بین المللی و مظلومان عالم مثل قضیه یمن و موضوع فلسطین و دفاع از مردم غزه و ابراز از انزجار توهین به مقدسات و قرآن اعلام نمود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور همچنین ماموریت‌های استانی و مناسبت‌های استانی مثل حادثه آتش سوزی مسجد جامع کرمان در زمان طاغوت را از دیگر برنامه‌های این نهاد برشمرد و اظهار کرد: این کار‌ها یک جریان سازی فرهنگی است.

او افزود: شورای هماهنگی مجموعه‌ای چابک است و در کشور ٢٥٠ نفر نیرو دارد و اعتبارات آن هم اندک است.

وی هنر استفاده از ظرفیت‌های مردمی و حاکمیتی را در اجرای برنامه‌ها مهم خواند و تصریح کرد: هدف تبیین دستاورد‌های نظام اسلامی است.

موسی پور خبرنگاران و اصحاب رسانه را یاران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خواند و گفت: رسانه‌های کرمان در پوشش خبری برنامه‌های شورا خوب عمل کرده اند.

وی با اشاره به فعالیت رسانه‌های معاند گفت: دشمن با امپراطوری رسانه‌ای فریب و دروغ در سطح جهان با استفاده از علوم و ترفند‌ها، سعی در تحریف واقعیت دارد.

دیگر خبرها

  • این خانه بدون کوچکترین تغییر و آسیبی به طبیعت ساخته شده! (عکس)
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • دومین مربی تیم ملی هم جدا شد!
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم
  • انجام طرح نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال برای ۶۱۱ کودک زیر ۵ سال
  • پاکسازی ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی با مشارکت مردم
  • آغاز طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در کرمانشاه
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق پرخطر استان کرمانشاه