Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@11:14:22 GMT

تولید دستکش برغم نداشتن توجیه اقتصادی ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۴۶۶۳

تولید دستکش برغم نداشتن توجیه اقتصادی ادامه دارد

مهدی احسانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که در چرخه تولید دستکش حدود ۴۵ درصد ضایعات وجود دارد ، افزود : با استفاده از مهندسی پلیمر و بازیافت ضایعات، این میزان به  ۲۵ درصد کاهش یافته ولی همچنان تولید دستکش یکبار مصرف سود اقتصادی ندارد.

مدیر شرکت تولیدی " مهدیار پلاست شاهرود " کمبود کارگران ماهر در خط تولید را یکی دیگر از مشکلات عنوان کرد و گفت : بکارگیری کارگران ماهر به خاطر دستمزدهای بالای آن‌ها هزینه های بیشتری را تحمیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به شیوع ویروس کرونا و نیاز به تولید دستکش‌های یکبار مصرف هم اشاره کرد و گفت : به خاطر نیاز جامعه ، کارگاه تولید این شرکت به صورت شبانه روز فعال است.

 احسانی گفت : برغم این که قیمت محصولات مرتبط با مقابله کرونا به شدت افزایش یافته ،  ولی در این بازار آشفته هنوز با قیمت قبل تولید دستکش را انجام می دهیم.

وی با بیان اینکه تاکنون به هیچ واسطه‌ای دستکش های یکبار مصرف را تحویل نداده‌ایم ، تاکید کرد: دستکش‌ها فقط در اختیار مراکز پزشکی و بیمارستانی قرار می‌گیرد.

احسانی با بیان این که برخی بیمارستان‌ها مبالغی بیش از ۹۰۰ میلیون ریال بدهکار هستند، گفت:  دستکش های تولیدی این شرکت به ۳۰بیمارستان و مرکز پزشکی ارسال می شود که هزینه آن را به موقع پرداخت نمی کنند.

وی گفت: هرچند تاب‌آوری با این همه مشکل دشوار است ، اما برای مقابله با ویروس کرونا دلمان نمی آید که چرخه تولید را رها کنیم .

وی تهیه مواد اولیه را یکی از مشکلات این شرکت تولید عنوان کرد و افزود: بارها در سامانه بهین‌یاب برای دریافت تسهیلات نام نویسی کردیم اما تا کنون موفق به دریافت نشدیم.

احسانی تهیه مواد اولیه از مبادی رسمی را یکی دیگر مشکلات عنوان کرد و گفت : قیمت هر تن مواد اولیه ۸۸ میلیون ریال  است که برای خرید آن در بازار آزاد تا ۱۳۰ میلیون ریال هم پرداخت می کنیم.

 وی که ۱۵ سال سابقه تولید دستکش دارد بر این باور است که بیشتر تولیدکنندگان  خط تولید دستکش را به دلیل ضایعات ۴۵ درصدی  کنار می گذارند و تولید سفره پلاستیکی ، پلاستیک های فریزری و سایر محصولات پلاستیکی که ضایعات یک تا ۲ درصدی دارند را در پیش خواهند گرفت.

 احسانی نبود امکانات بروز در شاهرود برای انجام تعمیرات را یکی دیگر از مشکلات این حوزه برشمرد و گفت :  برای تعمیر دستگاه‌ها ،خرید لوازم ،تجهیزات و نیز فروش تولیدات با شهر های بزرگ  مانند تهران و مشهد باید در ارتباط بود.

وی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خواست در شرایط  کنونی و برای تداوم تولید ، دستکم  بخشی از بدهی های معوقه را پرداخت کنند.

 احسانی با بیان این که  چهار میلیارد ریال  از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی طلبکار است تاکید کرد: ادامه تولید در ماه آینده با این شرایط امکان پذیر نبوده و قادر به تامین مواد اولیه و پرداخت دستمزد کار گران نیستم.

 وی با بیان اینکه در این شرکت کاورهای پلاستکی  دندانپزشکی و تخت های بیمارستانی را تولید  کرده ، تاکید کرد: افزایش خط تولید را با خریداری زمین و کارگاه برنامه ریزی نموده است .

احسانی گفت: در مسیر تهران تا شاهرود تنها کارخانه تولید دستکش است و در این شرایط ویروس کرونا ابتدا تامین نیاز تلاشگران این عرصه ضرورت دارد.

در شهرستان شاهرود حدود ۳۰۰ واحد صنعتی فعال است.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان شاهرود تولید داخلی پروندهٔ خبری کرونا و معضل بازار لوازم پیشگیری از آن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان شاهرود تولید داخلی ویروس کرونا سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان شاهرود تولید داخلی ویروس کرونا تولید دستکش مواد اولیه دستکش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۴۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان با اتهام به افغانستان ناکامی خود را توجیه می کند

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی حکومت سرپرست افغانستان در ادامه‌ی تنش‌های لفظی میان کابل و اسلام‌آباد بخاطر مسایل امنیتی پاکستان و افزایش حملات تروریستی در این کشور گفته است که مقامات پاکستان با متهم کردن افغانستان، ناکامی‌های خود را توجیه می‌کنند.

مجاهد امروز پنج‌شنبه، نهم حمل به اظهارت وزیر دفاع پاکستان مبنی بر حضور پناهگاه‌های تروریسم در افغانستان واکنش نشان داده و گفته است که او با متهم کردن افغانستان از مسئولیت خود در راستای تامین امنیت فرار می‌کند.

خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان روز چهارشنبه، هشتم حمل (یک روز پس از حمله‌ی خونین بر مهندسان چینی در این کشور) در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است: منبع تروریسم در پاکستان، در افغانستان است.

طبق ادعای او، مقامات طالبان از آنچه که مخفی‌گاه‌های تروریسم در افغانستان خوانده می‌شود آگاه هستند و این گروه‌ها از افغانستان به‌منظور سکویی برای سازمان‌دهی حملات تروریستی در پاکستان استفاده می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کاظمی: در قطر هم خوب بازی نکردیم؛ عملکرد را با آمار توجیه نکنیم
  • کابل: پاکستان با اتهام‌زنی ناکامی‌های خود را توجیه می‌کند
  • کدام ۱۲ ورزشکار بزرگ تتو ندارند؟
  • کدام ۱۲ ورزشکار بزرگ تتو ندارند
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • زنجان پیشتاز نرخ مشارکت اقتصادی در کشور
  • پاکستان با اتهام به افغانستان ناکامی خود را توجیه می کند
  • بحث در مورد نداشتن عید نوروز به خاطر جنگ غزه/ علی مطهری: به خاطر ظلمی که به مردم غزه شده ما اصلا نباید عید می‌داشتیم/ هادی سروش: حرف آقای مطهری قابل قبول نیست؛ احترام به رسومات از سفارشات امیرالمومنین به مالک اشتر است
  • آیا الگوی سوم قابلیت توجیه علمی دارد؟
  • رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف اعلام شده خود دست نیافت