Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-03-29@02:26:50 GMT

مردم از فروشندگان دوره‌گرد و دست‌فروشان خرید نکنند

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۴۷۵۶

مردم از فروشندگان دوره‌گرد و دست‌فروشان خرید نکنند

کاظم زاده گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در اکثر کشورها، هموطنان بیش از گذشته در خرید اقلام غذایی، آرایشی، بهداشتی مورد نیاز خود دقت نمایند و از فروشندگان دوره‌گرد و دست فروشان خرید نکنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، « محمد کاظم‌زاده» گفت: شهروندان و هموطنان هنگام خرید اقلام غذایی، آرایشی، بهداشتی به مشخصات فراورده‌ها خصوصا" پروانه ساخت، تاریخ تولید تاریخ مصرف و شرایط نگهداری محصول توجه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: لازم است هموطنان کالاهای سلامت‌محور آرایشی و بهداشتی را از فروشگاههای معتبر تهیه و خریداری کنند و توجه داشته باشند که فراورده‌های آرایشی و بهداشتی خارجی دارای برچسب اصالت و سلامت باشند و از طریق استعلام شناسه اصالت محصول نسبت به سلامت آن اطمینان حاصل نمائید.

 

کاظم‌زاده با بیان اینکه مصرف کالاهای آرایشی وبهداشتی قاچاق تهدیدی جدی برای سلامتی است، گفت: کالاهای سلامت‌محور غذایی، آرایشی، بهداشتی فاقد مشخصات و پروانه‌های بهداشتی به دلیل عدم نظارت بر تولید و استفاده از مواد اولیه نامرغوب به هیچ وجه مورد تأئید نمی‌باشد.

 

مدیر نظارت بر غذای دانشگاه در پایان خاطر‌نشان کرد: خرید کالاهای سلامت‌محور آرایشی و بهداشتی از فروشگاه‌های اینترنتی و شبکه‌های ماهواره‌ای به دلیل عدم نظارت و کنترل قانونی و نامشخص بودن ماهیت کالا مورد تأئید نیست و هموطنان لازم است در این زمینه هوشیار باشند.

پایان پیام/89

منبع: شبستان

کلیدواژه: هشدار به مردم استان همدان دانشگاه علوم پزشکی آرایشی و بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۴۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت ۳۰۰ نفر بازرس مرکز بهداشت اصفهان در طرح سلامت نوروزی

ایسنا/اصفهان مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان با اعلام اینکه در استان اصفهان روزانه ۱۰۵ تا ۱۱۰ اکیپ نظارتی سیار و حدود ۶۰ اکیپ ثابت در حال بازرسی هستند، گفت: روزانه ۳۰۰ نفر بازرس در سه نوبت کاری صبح، بعدازظهر و شب در حال فعالیت هستند، همچنین سامانه ۱۹۰ در حال رسیدگی به شکایات تلفنی است.

مهدی میرجهانیان در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اشاره به وضعیت واحدهای صنفی در قالب تشدید نظارت‌ها، اظهارکرد: طرح بسیج سلامت نوروزی  همزمان با کل کشور به صورت متمرکز از ۱۵ اسفندماه آغاز و با توجه به تعطیلات عید فطر تا ۲۵ فروردین‌ماه ادامه دارد.  در این طرح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن بین راهی و مراکز اقامتی استان بطور مستمر مورد نظارت و بازدید بازرسان بهداشت قرار می گیرد، در استان اصفهان روزانه  ۱۰۵ تا ۱۱۰ اکیپ نظارتی سیار و حدود ۶۰ اکیپ ثابت در مرکز بهداشت شماره ۱و۲ و مرکز بهداشت استان اصفهان قرار دارند و تمامی شبکه‌هایی که در سطح استان تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستند را نظارت می‌کنند.

وی با بیان اینکه روزانه ۳۰۰ نفر بازرس در سه نوبت کاری صبح، بعدازظهر و شب در حال فعالیت هستند و سامانه ۱۹۰ در حال رسیدگی به شکایات تلفنی است، افزود: تعدادی از بازدیدها توسط بازرسان بهداشت محیط و یا ارگان‌های نظارتی دیگری بصورت بین بخشی و با حضور کارشناسان اداره‌هایی مانند اداره کل تعزیرات حکومتی استان، بازرسان اصناف، اتحادیه‌ها و همچنین  بازرسان سازمان جهاد کشاورزی و دامپزشکی انجام می‌شود. تمامی مراکز تهیه توزیع مورد بازرسی قرار می‌گیرند، اما  اولویت، مراکزِ حساس فرآورده‌های غذایی سطح استان است. مواردی مانند اسکان در مدارس، خانه‌های استیجاری و مجموعه «فَدَک» نیز با همکاری بین بخشی مورد بازرسی قرار می گیرد.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان با بیان اینکه اولویت بسیار مهم ما بازدید از اماکن بین‌راهی است که مجموعه‌ای از خدمات را به مسافران ارائه می‌دهند، تاکید کرد: اماکن عمومی مانند، مکان‌های تفریحی، فضای سبز، هتل‌ها و مهمان‌پذیرها که بیشتر مورد استفاده مردم قرار می‌گیرند نیز در اولویت هستند. همچنین  در این زمان نیز شهرداری و آموزش و پرورش برای اسکان مسافران مکان‌هایی را در نظر گرفته‌اند که  توسط بازرسی و بازدیدهای ما و همکاران در مسائل مختلف بهداشتی مکان‌ها کنترل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در استان اصفهان کمپ گردشگری باغ فدک برای مسافران وجود دارد که آن‌ها می‌توانند به عنوان اسکان و تفریح استفاده کنند، افزود: بازید بارزسان از باغ فدک به صورت کامل و روزانه است که آن‌ها آب و فاضلاب، دفع زباله‌ها و عرضه موادغذایی و شرایط بهداشتی واحدهای صنفی مانند هایپر، نانوایی و... داخل باغ فدک را نیز کنترل می‌کنند.  بازدید از باغ فدک صورت گرفته و شرایط خوبی در این کمپ گردشگری مهیاست.  

میرجهانیان از جمله اولویت‌های بازرسان بهداشت در این بازدیدها را جلوگیری از هرگونه مسمومیت و طغیان بیماری دانست و تصریح کرد: این موضوع با رعایت نکات بهداشتی و نگهداری و طبخ و توزیع صحیح مواد غذایی حاصل می شود. در قالب این طرح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مانند رستوران‌ها، واحدهای فروشنده آش و حلیم، غذاهای فوری (فست فود)، آجیل فروشی‌ها و شیرینی فروشی‌ها و واحدهای مستقر در اماکن حساس و پُر تردد مانند میدان امام (ره) (نقش جهان) و چهارباغ از نظر رعایت موازین بهداشتی مورد بازدید قرار می‌گیرند.

وی با تاکید بر اینکه نگهداشتن و عرضه غذای مانده از شب گذشته در رستوران ها ممنوع است، خاطرنشان کرد: اگر بازرسان بهداشت موارد بحرانی را در مراکز حساسی مانند تهیه و توزیع مواد غذایی مشاهده کنند بطور قاطع با آنها برخورد خواهند کرد.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان، برخی از موارد بهداشتی بحرانی در اماکن حساس را نگهداری نامناسب مواد غذایی خام یا مشکل در آب آشامیدنی دانست و گفت: این مسائل بحرانی می تواند در کوتاه مدت روی سلامتی مردم تاثیر بگذارد.

وی افزود: اگر موارد بهداشتی بحرانی یا حساس در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی یا اماکن عمومی و بین راهی مشاهده شود و در مدت زمان کوتاه قابل رفع شدن نباشد، واحد صنفی مذکور حداقل به مدت ۴۸ ساعت غیر فعال و پلمب می شود.  میدان امام(ره)، گذرفرهنگی چهارباغ، محور اصفهان شیراز و خیابان آتشگاه بسیار پرترد مسافرین است که تالارهای پذیرایی، رستوران‌ها و هتل‌های این محورها جزئی از هدف‌های اصلی بازدید است.

میرجهانیان با اشاره به آخرین آمار واحدهای مختلف بهداشتی در استان اصفهان گفت: از ۱۵ اسفندماه تا به امروز ۷۲ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع، ۵۳۹ مورد از تعداد نمونه برداری‌های موادغذایی، ۵۴هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل عرضه، ۲۲هزار و ۳۹۰ مورد از تعداد کنترل سامانه آب‌رسانی از جمله نمونه برداری میکروبی یا شیمیایی در سطح استان و در مجموع ۶۷۴ مورد اقدامات قانونی و قضایی ما در برخورد با متخلفان توسط بارزسان انجام شده است. هرگونه سرویس یا خدماتی که به مسافران ارائه می‌شود، باید مورد تأیید بهداشت باشد. از تمام مراکز و اماکن عمومی بازدید شده است و تاکنون حدود ۴۰۰ مورد اقدام قضائی با همکاری و نظارت سایر دستگاه‌ها صورت گرفته است.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ‌گونه مشکل حاد یا مسمومیت در سامانه ۱۹۰ ثبت نشده است. اگر مردم شکایتی درباره وضعیت بهداشتی واحدهای صنفی و اماکن عمومی دارند می توانند آن را به سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار مهم پلیس فتا درباره استفاده از کارت بانکی
  • لزوم رعایت نکات امنیتی هنگام استفاده از کارت‌های بانکی در ایام نوروز
  • نظارت ۳۰۰ نفر بازرس مرکز بهداشت اصفهان در طرح سلامت نوروزی
  • انجام بیش از ۵ هزار نظارت بهداشتی در طرح سلامت نوروزی تاکنون
  • گران‌فروشی کالاهای اساسی تخلف است؛ برخورد می‌کنیم
  • مشکل جدی در تامین دارو و شیر خشک وجود ندارد
  • مردم طلای دست دوم خریداری نکنند
  • برخورد دامپزشکی شوشتر با عاملان کشتار کنار جاده‌ای دام
  • ۲۵ هزار مورد بازرسی بهداشتی اماکن گلستان/ تداوم بازرسی‌ها تا ۲۵ فروردین
  • برخورد با عاملان کشتار کنار جاده‌ای دام در شوشتر