Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@22:23:26 GMT

تولید دستکش برغم نداشتن توجیه اقتصادی ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۴۸۱۷

تولید دستکش برغم نداشتن توجیه اقتصادی ادامه دارد

مهدی احسانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که در چرخه تولید دستکش حدود ۴۵ درصد ضایعات وجود دارد ، افزود : با استفاده از مهندسی پلیمر و بازیافت ضایعات، این میزان به  ۲۵ درصد کاهش یافته ولی همچنان تولید دستکش یکبار مصرف سود اقتصادی ندارد.

مدیر شرکت تولیدی " مهدیار پلاست شاهرود " کمبود کارگران ماهر در خط تولید را یکی دیگر از مشکلات عنوان کرد و گفت : بکارگیری کارگران ماهر به خاطر دستمزدهای بالای آن‌ها هزینه های بیشتری را تحمیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به شیوع ویروس کرونا و نیاز به تولید دستکش‌های یکبار مصرف هم اشاره کرد و گفت : به خاطر نیاز جامعه ، کارگاه تولید این شرکت به صورت شبانه روز فعال است.

 احسانی گفت : برغم این که قیمت محصولات مرتبط با مقابله کرونا به شدت افزایش یافته ،  ولی در این بازار آشفته هنوز با قیمت قبل تولید دستکش را انجام می دهیم.

وی با بیان اینکه تاکنون به هیچ واسطه‌ای دستکش های یکبار مصرف را تحویل نداده‌ایم ، تاکید کرد: دستکش‌ها فقط در اختیار مراکز پزشکی و بیمارستانی قرار می‌گیرد.

احسانی با بیان این که برخی بیمارستان‌ها مبالغی بیش از ۹۰۰ میلیون ریال بدهکار هستند، گفت:  دستکش های تولیدی این شرکت به ۳۰بیمارستان و مرکز پزشکی ارسال می شود که هزینه آن را به موقع پرداخت نمی کنند.

وی گفت: هرچند تاب‌آوری با این همه مشکل دشوار است ، اما برای مقابله با ویروس کرونا دلمان نمی آید که چرخه تولید را رها کنیم .

وی تهیه مواد اولیه را یکی از مشکلات این شرکت تولید عنوان کرد و افزود: بارها در سامانه بهین‌یاب برای دریافت تسهیلات نام نویسی کردیم اما تا کنون موفق به دریافت نشدیم.

احسانی تهیه مواد اولیه از مبادی رسمی را یکی دیگر مشکلات عنوان کرد و گفت : قیمت هر تن مواد اولیه ۸۸ میلیون ریال  است که برای خرید آن در بازار آزاد تا ۱۳۰ میلیون ریال هم پرداخت می کنیم.

 وی که ۱۵ سال سابقه تولید دستکش دارد بر این باور است که بیشتر تولیدکنندگان  خط تولید دستکش را به دلیل ضایعات ۴۵ درصدی  کنار می گذارند و تولید سفره پلاستیکی ، پلاستیک های فریزری و سایر محصولات پلاستیکی که ضایعات یک تا ۲ درصدی دارند را در پیش خواهند گرفت.

 احسانی نبود امکانات بروز در شاهرود برای انجام تعمیرات را یکی دیگر از مشکلات این حوزه برشمرد و گفت :  برای تعمیر دستگاه‌ها ،خرید لوازم ،تجهیزات و نیز فروش تولیدات با شهر های بزرگ  مانند تهران و مشهد باید در ارتباط بود.

وی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خواست در شرایط  کنونی و برای تداوم تولید ، دستکم  بخشی از بدهی های معوقه را پرداخت کنند.

 احسانی با بیان این که  چهار میلیارد ریال  از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی طلبکار است تاکید کرد: ادامه تولید در ماه آینده با این شرایط امکان پذیر نبوده و قادر به تامین مواد اولیه و پرداخت دستمزد کار گران نیستم.

 وی با بیان اینکه در این شرکت کاورهای پلاستکی  دندانپزشکی و تخت های بیمارستانی را تولید  کرده ، تاکید کرد: افزایش خط تولید را با خریداری زمین و کارگاه برنامه ریزی نموده است .

احسانی گفت: در مسیر تهران تا شاهرود تنها کارخانه تولید دستکش است و در این شرایط ویروس کرونا ابتدا تامین نیاز تلاشگران این عرصه ضرورت دارد.

در شهرستان شاهرود حدود ۳۰۰ واحد صنعتی فعال است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان پلاستیک دستمزد مراکز درمانی مشهد بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی تولید دستکش مواد اولیه دستکش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۴۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم معارفه استاندار جدید مازندران آغاز شد

مراسم تکریم استاندار قبلی و معارفه استاندار جدید مازندران، با حضور وزیر کشور آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، مراسم تودیع و معارفه استانداران قدیم و جدید مازندران با حضور احمد وحیدی وزیر کشور یک و نیم ساعت دیرتر از زمان معین، در سالن همایش اتاق بازرگانی مازندران از دقایقی پیش آغاز شد.

در ابتدای مراسم، قاسم عزیززاده گرجی؛ سرپرست معاونت سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: امروز در شرایطی مراسم تودیع حسینی پور را برگزار می‌کنیم که در جهت رشد و تعالی، مردم داری و ایجاد شرایط برای وحدت و همدلی در جهت رفع موانع و کاستی ها و دور ساختن مسائل از حواشی و رساندن به فهم مشترک برای پیشرفت همه جانبه استان تلاش شده است.

وی از حضور میدانی، تلاش شبانه روزی و سعه صدر و حرکت تحولی استاندار سابق استان برای گره گشایی از مشکلات استان به نمایندگی از تمام خدمتگزاران مازندران قدردانی کرد.

عزیززاده گرجی ادامه داد: استفاده از نیروهای نخبگانی، سفرهای شهرستانی، ارتباط با سایر استان‌ها و دیپلماسی اقتصادی برای ارتباط با کشورهای همجوار، و خدمت مخلصانه برای اعتلای سطح فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی استان از دیگر زحمات آقای حسینی پور در مدت 29 ماه و 17 روز خدمتگزاری بوده است.

وی اظهار امیدواری کرد: مسیر پیشرفت و ترقی استان همچنان با حضور یوسف نوری؛ استاندار جدید مازندران ادامه یابد. 

وزیر کشور در بدو ورود به استان در فرودگاه دشت ناز به خبرنگاران گفت: تغییر سید محمود حسینی پور استاندار مازندران بنا به درخواست خودش بوده و او را در پست دیگری به خدمت می‌گیریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هیات اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • تداوم نظارت بر فعالیت مشاوران املاک در قزوین
  • مراسم معارفه استاندار جدید مازندران آغاز شد
  • تِراِشتگن: نداشتن فناوری خط دروازه شرم‌آور است
  • یک دستکش مخصوص با چراغ ضدآب + فیلم
  • ورود سامانه بارشی به اصفهان از فردا
  • سرمربی سابق پرسپولیس: تیم اوسمار اقتصادی بازی نمی‌کند
  • اوسمار نشان داده در بازی‌ها ایده دارد | از الان هر بازی برای پرسپولیس حکم فینال را دارد | پرسپولیس اقتصادی بازی نمی‌کند
  • احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال ادامه دارد