Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@09:46:47 GMT

کرونا مصرف گوشت قرمز را در کشور به نصف کاهش داد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۴۸۷۱

کرونا مصرف گوشت قرمز را در کشور به نصف کاهش داد

منصور پوریان روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در اهواز افزود: با توجه به اینکه بخش های پرمصرف گوشت قرمز همچون رستوران‌ها ، تالارها و زندان‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شده و میهمانی‌های جمعی و سفرها نیز تا ۹۰درصد کاهش یافته مصرف گوشت قرمز تنها به مصرف ناچیز خانواده‌ها محدود شده است.

وی گفت: کاهش مصرف گوشت قرمز در حالی است که تولید گوشت قرمز و پرواربندی با توجه به بهبود مراتع و بارندگی ها در سال آبی جاری ، رو به افزایش بوده و تولیدکننده قادر نیست دام خود را در یک شرایط کاملا نامتعادل در بازار عرضه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته  پوریان ، قیمت هرکیلوگرم دام زنده سبک با وزن ۳۰ کیلوگرم به قیمت ۳۸۰ هزارریال و بالای ۵۰ کیلوگرم بین ۳۳۰ تا۳۵۰هزار ریال به فروش می‌رسد.
رییس شورای تامین دام کشور ادامه داد:درچنین شرایطی دولت باید با خرید دام مازاد و ارایه تسهیلات ارزان قیمت به تولید کنندگان اجازه ندهد دامداران بیش از این متضرر شوند.
پوریان، با اشاره به اختلاف قیمت گوشت قرمز و دام در کشتارگاه‌ها و بازار نهایی مصرف (قصابی‌ها) بیان کرد: دلالان و برخی واحدهای بسته‌بندی همچنان از این وضعیت نهایت استفاده را می‌کنند و اجازه نمی‌دهند گوشت قرمز به بهای متعادل و منطقی به دست مصرف کننده نهایی برسد.
وی گفت:با توجه به قیمت تمام شده برای تولیدکننده ، هرکیلوگرم گوشت گوساله در بازار نباید بیش از ۶۰۰هزار ریال و گوشت گوسفند نباید بالاتر از۷۵۰هزار ریال باشد ولی در عمل چنین چیزی در بازار اتفاق نیفتاده است.

افزایش پنج میلیونی جمعیت دامی کشور
رییس شورای تامین دام کشور ادامه داد: پارسال جمعیت دامی کشور از ۶۰ میلیون به ۶۵میلیون راس رسید.
پوریان با اشاره به مازاد تولید گوشت قرمز در کشور در شرایط فعلی بیان کرد:به دلیل بسته بودن مرزهای تجاری کشور ، امکان صادرات گوشت و فرآورده های گوشتی وجود ندارد و این وضعیت شرایط را برای دامدار و تولیدکننده بسیار سخت کرده است.
وی گفت: هم اکنون دامدار چاره‌ای غیر از نگه‌داشت دام و پرواربندی اجباری ندارد که این خود هزینه‌ زیادی را بر تولیدکننده تحمیل می‌کند.
به گزارش ایرنا هرکیلوگرم گوشت گوسفندی در بازار اهواز تا ۹۰۰ تا یک میلیون ریال و گوشت گوساله تا ۸۵۰هزار ریال عرضه می شود به همین دلیل بسیاری از خانوارهای با درآمد کم و متوسط توان خرید گوشت قرمز با این قیمت ها را ندارند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا خانواده رستوران ها زندان گوشت قرمز وزن بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مصرف گوشت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۴۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • قیمت گوشت قرمز امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!
  • قیمت گوشت قرمز امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳