Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویروس کرونا اکنون بیش از ۴۰ روزاست که مدارس و نظام آموزشی حضوری مازندران و کشور را تعطیل کرده است. ویروسی که تا کنون در این استان جان دهها نفر را گرفته و درحال حاضر حدود ۹۰۰ بیمار مبتلا را بر روی تخت بیمارستان نشانده است. 

این ویروس در نخستین ایستگاه ورود خود به دلیل انتقال مخفی و دوران نهفتگی منجر به تعطیلی مدارس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعطیلی که در حساس ترین زمان سال رخ داد که می توانست منجر به عقب ماندگی تحصیلی بیش از ۵۳۶ هزار دانش‌آموز مازندران شود. 

اما فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی که همواره از سوی خود نظام آموزشی مذموم و متهم خوانده می شد اینبار به کمک مدارس استان آمدند تا برادری را در کاربرد آموزشی خود ثابت کنند. 

مازندران نیز به واسطه پوشش ۹۸ درصدی اینترنت موبایل و خانگی توانست بیشترین استفاده را از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی برای جلوگیری از قطع پوشش تحصیلی داشته باشد.

اما با وجود اینکه تحصیل دانش آموزان شهری و روستایی مازندران از همان روزهای نخست کرونا با مهاجرت آموزش به فضای مجازی تداوم داشت ، اما مناطق محروم استان بزرگ ترین نگرانی برای جامعه آموزشی استان و والدین بود. 

دانش آموزانی که به دلیل زندگی در مناطق کوهستانی و صعب العبور مازندران نه از نعمت پوشش اینترنتی برخوردار هستند و نه از امکانات دانش آموزان شهری مانند موبایل و کامپیوتر که هنوز نیز موجب دغدغه برخی از والدین دانش آموزان است. 

اسماعیل فیروزجایی والدین یکی از دانش آموزان منطقه بندپی شرقی بابل به خبرنگار ایرنا گفت: با تعطیلی مدرسه حدود ۲ هفته فرزندم از تحصیل دور بود و از هیچگونه آموزشی برخوردار نبود. 

وی گفت: با وجود اینکه تلویزیون کلاس های آموزشی میگذاشت اما به نظرم اصلا برای دخترم کافی نبود و نمی توانست خوب ارتباط برقرار کرده و درس ها را بیاموزد. 

این پدر افزود: اکنون چند هفته ای است که سی دی آموزشی و جزوه های درسی از سوی مدرسه برای ما ارسال می شود که خوشبختانه مفید است اما هنوز نتوانسته جای کلاس را بگیرد و دخترم نگران است تا از درس عقب بماند. 

به گفته او ، همه جا از کلاس های مجازی با استفاده از موبایل و اینترنت حرف می زنند اما منطقه ما اصلا اینترنت ندارد و فرزند من مثل بسیاری دیگر از دانش آموزان ما از این نعمت بی بهره است. 

البته دراین مورد با والدینی از روستاهای مناطقی همچون چمستان نور، سوادکوه شمالی و مناطق کوهستانی آمل صحبت کردیم که تقریبا حرف هایشان یکی بود. گویا این دغدغه بسیار جدی است . 

پوشش ۱۰۰درصدی آموزش از راه دور

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه پوشش تحصیلی از طریق آموزش مجازی در استان به ۸۵ درصد رسیده است گفت: اما پوشش تحصیلی استان ۱۰۰ درصد است. 

عایرضا سعدی پور با اشاره به اینکه ۱۵ درصد دانش آموزان استان که یعنی حدود ۷۰ هزار نفر در مناطق کوهستانی و بدون دسترسی به کلاس های مجازی هستند ، افزود: برنامه آموزش و پرورش برای این گروه تحصیل از طریق راهبران آموزشی و بسته های آموزش از راه دور است. 

به گفته او اکنون ۷۶ راهبر آموزشی در مناطق محروم استان مازندران فعال بوده و از طریق جزوات آموزشی ، لوح فشرده ، نمونه سوالات آموزشی و روش های دیگر به دانش آموزان این مناطق آموزش می دهند. 

وی ، افزود: خوشبختانه دانش آموزان متوسطه اول و دوم مناطق محروم مازندران از پوشش تحصیلی برخوردار بوده و بر اساس سرفصل تحصیلی پیش می روند و معلمان آنان باید به صورت منظم سرفصل های خود را به مسئولان مدارس گزارش دهند. 

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تعداد مدارس شبانه روزی استان را ۴۵ مدرسه عنوان کرد و گفت: سه هزار و ۴۲۷ دانش آموزان در پایه متوسطه اول و دوم مدارس شبانه روزی تحصیل می کند که اکنون همگی آنان در خانه آموزش می‌بینند. 

سعدی پور بیشترین نگرانی را در بخش دانش آموزان ابتدایی استان عنوان کرد و گفت: با وجود وقفه یکی ۲ هفته ای خوشبختانه آنها نیز آموزش خود را آغاز کرده و با توجه به اینکه در ایام نوروز نیز تدریس ادامه داشت عقب ماندگی در دانش آموزان ابتدایی نیز نداریم. 

جلوگیری از عقب ماندگی تحصیلی با بودجه بندی دروس

وی یکی از روش های آموزش و پرورش برای پویش وضعیت تحصیلی دانش آموزان و عملکرد معلمان را بودجه بندی دروس عنوان کرد و گفت: معلمان باید بر اساس برنامه بودجه بندی دروس سرفصل های آموزشی را تدریس کرده و آن را به مسئولان مدارس گزارش کنند. 

سعدی پور ادامه داد: اداره کل آموزش و پرورش نیز به صورت مستقیم و غیر محسوس معلمان و شرایط آموزشی آنها را پایش می کنند تا همه مسائل را تحت کنترل داشته باشند. 

مدیرکل آموزش و پرورش گفت:در صورت هرگونه نارسانی آموزشی به دانش آموزان والدین می توانند به صورت مستقیم با مدیران شهرستانی و استانی آموزش و پرورش تماس گرفته و در کمتر از ۲۴ ساعت به این مسئله رسیدگی شود. 

به گفته سعدی پور برای تمامی مدیران و معلمان استان در شبکه اجتماعی دانش آموزی" شاد" به آدرس اینترنتی http://shad.medu.ir گذرواژه تعریف شده تا از جدید ترین برنامه های تحصیلی برای آموزش از راه دور با خبر شوند. 

اینترنت رایگان برای مدارس روستایی 

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران به ارائه اینترنت رایگان برای مدارس روستایی خبر داد و افزود: با تعطیلی مدارس ناشی از شیوع ویروس کرونا ، با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش اینترنت رایگان در اختیار  یک هزار و ۸۳۵ مدرسه روستایی مازندران قرار گرفت. 

سعدی پور هدف را کاهش دغدغه مدارس برای بهره مندی از آخرین سرفصل های آموزش از راه دور و مجازی عنوان کرد و گفت: این مدارس روستایی تا ۲ سال از اینترنت رایگان برخوردار خواهند بود. 

به گفته وی از مجموع ۵۳۶ هزار دانش آموز مازندران تعداد ۱۲۴ هزار و ۹۸۲ نفر در مدارس روستایی استان تحصیل می کنند . 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اینترنت دانش آموزان مدرسه مدیرکل آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مدیرکل آموزش و پرورش آموزش از راه دور عنوان کرد و گفت اینترنت رایگان مدارس روستایی مناطق محروم دانش آموزان پوشش تحصیلی سعدی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد.

سید محمدهادی احمدی طباء، امروز(پنجشنبه،۶ اردیبهشت‌ماه) در شورای آموزش و پرورش شهرستان اردستان، اظهار کرد: علیرغم تهاجم‌ فرهنگی و جنگ نرمی که نسل نوجوان و جوان جامعه را مورد هجمه قرار داده است، دانش‌آموزان ما پای دین و دینداری ایستادند که نمونه آن حضور پرشور در آیین‌های ملی و مذهبی است.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر احیا و نگهداری از هویت ملی افزود: بخشی از هویت ملی هویت منطقه‌ای است موضوعی که در شهرستان اردستان دچار مشکل و معضل است و خیلی افرادی که از شهرستان مهاجرات می‌کنند، حتی پسوند خانوادگی خود را تغییر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان گفت: یکی از برنامه‌های سالانه آموزش و پرورش باید تکریم و تجلیل از بازنشستگان و فرهنگیان باشد. با توجه به نزدیک شدن به هفته گرامیداشت معلم ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره جوری برنامه‌ریزی کنند که مراسمی در شان و جایگاه مقام معلم باشد.

احمدی‌طباء با انتقاد از وضعیت معاونت‌های آموزش و پرورش اردستان، تصریح کرد: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد. 

لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی در مدارس اردستان

وی بر لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی مدارس شهرستان توسط دانش آموزان تاکید کرد و گفت: ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی داشته باشند تا در هر مدرسه شهرستان شرکت تعاونی دانش آموزی را در راستای درآمدزایی برای مدرسه و دانش‌آموزان راه‌اندازی کند.

فرماندار اردستان از شهرداران و اعضای شورای شهر شهرهای اردستان، زواره و مهاباد خواست به‌عنوان نمانیده مردم در امور شهری در مدارس شهرستان و بین دانش‌آموزان حضور پررنگ‌تری داشته باشند و درد دل و پیشنهادات دانش‌آموزان و اقشار فرهنگیان را بشنوند.

آموزش و پرورش نیاز به یک آسیب شناسی تربیتی دارد

همچنین امام جمعه اردستان در این جلسه گفت: به نظر می‌رسد در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اردستان نیاز به یک آسیب شناسی در بخش تربیت باشد زیرا با بررسی‌های انجام شده هر مقدار که دانش آموزان و فرزندان جامعه علمشان زیاد می‌شود از تربیت دینی دور می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری با بیان اینکه آموزش و پرورش باید آفت‌های سیستم آموزشی و تربیتی دانش آموزان را شناسایی کند، افزود: هرگاه دانش آموزان به هر نحوی از تربیت دینی دور شوند مشخص می‌شود عملکرد مدرسه و معلم، تربیت جهت دار نبوده است، زیرا هر گاه که علم و آگاهی انسان افزوده می‌شود باید عقیده آن هم کامل‌تر شود.

وی گفت: باید نوع تدریس معلمان و بیانی که در کلاس‌های درس دارند، در طول سال مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد و آسیب‌شناسی کرد که چه اتفاقی در مدرسه و کلاس درس می‌افتد که دانش‌آموزان ما بعد چندسال به راه‌های مختلف کشیده می‌شوند.

امام جمعه اردستان با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم، تصریح کرد: باید تکریم و تجلیل معلمان را به سمتی ببریم که معلم در نگاه دانش آموز ارجمند و در نگاه خانواده بزرگ‌منش باشد آن زمان بهترین بزرگداشت را انجام دادیم، ولی اگر بخواهیم با زور و از روی چشم و هم چشمی برای معلم هدیه‌ای ناچیز تهیه کنیم بیشتر به جایگاه معلم توهین شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟