Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران گفت: ۴۰ واحد تولیدی در استان تهران، خطوط خود را برای تولید مواد بهداشتی و درمانی مرتبط با کرونا تغییر داده اند و ۵۲ واحد دیگر نیز ظرفیت تولید خود را افزایش داده اند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از شاتا، صابر پرنیان افزود: در بخش تولید اقلام و کالا‌های مرتبط با درمان و پیشگیری از بیماری کرونا کمک‌های ویژه‌ای داشتیم و در این راستا مجوز تغییر خطوط تولیدی برای تولید مواد ضدعفونی و شوینده و ماسک را خارج از بروکراسی اداری و در سریع‌ترین زمان ممکن صادر کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: در تولید مواد ضدعفونی کننده (دست، پوست و سطوح) و شوینده نیاز بازار به صورت کامل مرتفع شده و هیچ نیازی در بازار وجود ندارد و در استان تهران نیز متعاقب کشور هیچ مشکلی نداریم.

پرنیان در خصوص تولید ماسک نیز گفت: در تولید ماسک شاهد افزایش تولید و افزایش خطوط تولیدی بوده ایم، به عنوان نمونه در شهرک نصیر آباد یک واحد تولید ماسک داشتیم که الان به ۵ واحد افزایش یافته است و در این هفته ۴ خط تولید جدید ماسک نیز توسط تولیدکنندگان اضافه می‌شود.

وی افزود: تمهیدات و هماهنگی‌های لازم برای تردد کارگران و کارفرمایان به واحد‌های تولیدی بدون هیچ گونه مشکلی انجام شده است و در این راستا معرفی نامه‌ها و کارت‌های شناسایی صادر شده است.
تدوین پروتکل بهداشتی ویژه برای شهرک‌های صنعتی
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران با اعلام اینکه پروتکل بهداشتی ویژه‌ای برای شهرک‌ها و محیط‌های صنعتی آماده و اطلاع رسانی شده است، بیان کرد: ۸۰ بافت صنعتی و شهرک صنعتی دولتی و غیردولتی داریم که حدود ۴۰۰ هزار نفر اشتغال مستقیم دارند و در ورودی این بافت‌ها و شهرک‌های صنعتی تست غربالگری انجام می‌شود و حتی در ورودی واحد‌های صنعتی نیز تست غربالگری داریم.
درمانگاه‌های شهرک‌های صنعتی فعال شده است
پرنیان با بیان اینکه شهرک‌های صنعتی به صورت مداوم ضدعفونی می‌شود، گفت: HSE شهرک‌ها و واحد‌های صنعتی برنامه‌های آموزشی دارند که به صورت هماهنگ کار می‌کنند و درمانگاه‌های شهرک‌ها نیز فعال شده است که با شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها ارتباط برقرار کرده اند.

وی با اشاره به جلسه‌ای که با منتخبین صنعتگران و صنوف تولیدی استان تهران داشته است، اضافه کرد: در آن جلسه ضمن تجزیه و تحلیل آثار کرونا، مشکلات مطروحه جمع بندی شد و راهکار‌های لازم برای پیشنهاد به مراجع ذیربط ارایه گردید.   تولیدکنندگان در حوزه تامین مایحتاج عمومی مردم هیچ مشکلی ندارند
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران با اعلام اینکه تولیدکنندگان در حوزه تامین مایحتاج عمومی مردم هیچ مشکلی ندارند، گفت: تولید کشور با رعایت نکات ایمنی و پروتکل‌های بهداشتی مصوب بدون هیچ گونه مشکلی تعطیل ناپذیر است و برنامه‌ای برای تعطیلی تولید کشور وجود ندارد.

پرنیان اضافه کرد: اگر تولیدکنندگان عزیز مشکلی را نیز مطرح کنند به صورت ویژه و آنی مورد پیگیری قرار خواهیم داد و حتی بسته حمایتی ویژه‌ای را نیز برای شهرک‌های صنعتی طراحی می‌کنیم و تا ۳۰ فروردین ماه از بسته جهش تولید رونمایی خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مقابله با کرونا شهرک های صنعتی استان تهران شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۵۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته

سیجانی مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان تهران در نشست خبری گفت:گام نخست ما توسعه واحدهای صنعتی است،در استان تهران حدود ۳۸ شهرک صنعتی وجود دارد و بزرگ ترین شهرک دولتی و خصوصی بزرگ شکور در تهران قرار دارد. شهرک هایی صنعتی شنزار و شمس آباد، شهرک های خصوصی و دولتی هستند که بزرگ ترین شهرک صنعتی در ایران هستند.

او افزود:درحال حاضر، در استان حدود ۱۱هزار واحد صنعتی دارای مجوز وجود دارد که از این تعداد ۵۵ تا ۶۰ درصد آن ها شهرک های صنعتی هستند. یکی از مشکلات بزرگی که شهرک های صنعتی با آن مواجه هستند، بحث نقدینگی و تامین مالی است.

به گفته او، سیاست های بانک مرکزی در ارائه تسهیلات، از سال گذشته روند انقباضی را طی کرده است و این موضوع تامین ارز را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

سیجانی بیان کرد:سال گذشته ۲۰۰ واحد راکت صنعتی احیا و راه اندازی شد به طوری که هنوز ۴۰۰ واحد هم باید احیا شود ،همچنین افزایش سرمایه برای واحدهای صنعتی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران گفت:مهم ترین بحثی که واحد های تولیدی با آن مواجه هستند، بحث تامین ارز و تامین ریال است که توزیع و توسعه واحد ها را با مشکل مواجه کرده است. برای آنکه جهش هایی در شهرک های صنعتی صورت گیرد، نیاز است تا بانک ها به ویژه بانک مرکزی همراهی بیشتری داشته باشد. پس باید اشاره کرد که تامین ارز و تامین ریال، بحث قابل توجهی است که نیازمند همراهی بانک ها برای ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی است.

سیجانی اضافه کرد:توسعه شرکت های دانش بنیان یکی از اهداف سازمان صمت است به طوری که واحدهای کوچک به سمت دانش بنیان شدن پیش می روند ،سال گذشته ۱۰۷ واحد ما مجوز دانش بنیان را اخذ کردند.

به گفته او، ۱۷ درصد صادرات کشور مختص به واحدهای تولیدی و صنعتی است.

سیجانی در پاسخ به این سوال که نحوه نظارت بر روی کالاهای اساسی چگونه است؟ گفت:بازدید های نظارتی بر روی کالاهای اساسی انجام می شود ،اتاق اصناف، صمت، تعزیرات بر روی کالاها نظارت می کنند ،اگر قیمت جدیدی از سوی سازمان حمایت اعلام رسمی نشود ،افزایش قیمت غیر قانونی است.

به گفته مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران،اگر کالایی  که وارد می شود اسناد گمرکی نداشته باشد ضن قاچاق محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • آتش سوزی مهیب در یک واحد صنعتی شهرک شکوهیه قم
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم اطفا شد
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم ‌+ تصویر