Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، در یکماه و نیم گذشته نزدیك به پانزده هزار بیمار سرپایی به مراکز درمانی مراجعه نمودند که توسط پرسنل درمانی مورد رسیدگی قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان بابل:دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت:

در حال حاضر حدود 180 بیمار مشکوک به كرونا دربیمارستان های بابل بسترى هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

        
احتمال پیک دوم بیماری وجود دارد

وی بابیان اینکه،بیش از 1٧٠٠بیمار قطعى و مشکوک به کرونا در بابل ترخیص شدند، افزود: دامنه سنی بیماران بستری بین 13 تا 97 سال بود.

این مسئول بیان داشت: 58 درصد از بیماران بستری مرد و 42 درصد زن بودند.      
در یکماه و نیم گذشته نزدیك به پانزده هزار بیمار سرپایی به مراکز درمانی مراجعه نمودند که توسط پرسنل درمانی مورد رسیدگی قرار گرفتند.           
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: بیماران غیربابلی بستری در بیمارستان های بابل از شهرهای بابلسر، قایمشهر، بهنمیر، آمل، فریدونکنار، جویبار، نور، محمودآباد، ساری ، هادی شهر و تهران بودند.

وی بابیان اینکه: 25 درصد بیماران بستری بالای 70 سال سن داشتند ، تصریح کرد:45 درصد بیماران بستری بین 50 تا 70 سال سن داشتند.           
تمامی بیمارستان های بابل در آماده باش کامل به سر می برند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت : بیش از ٨٠ درصد از جمعیت شهرستان بابل مورد غربالگرى و ارزیابی درباره علائم بیماری كرونا قرار گرفتند.        
وی افزود: بیش از ٧٠ درصد از افرادی که در سامانه خوداظهاری ثبت نام نمودند یا از بیمارستان ها ترخیص شدند، توسط همکاران بهداشتی مورد پیگیرى قرار گرفته اند كه آمار خوبى در میان دانشگاهها است.          
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل درپایان تاکید کرد: کاهش مراجعات نباید ما را دچار غفلت کند ، احتمال پیک دوم بیماری وجود دارد که تمامی بیمارستان های بابل در آماده باش کامل به سر می برند و نقاهتگاه شهید سلیمانى هم كه به همت عزیزان سپاه تبریز آماده شده، در صورت نیاز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بهبودی قطعى مشکوک کرونا بابل رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیمارستان های بابل بیماران بستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۵۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  معاون بهداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:واکسیناسیون پنوموکوک از ۱۰ اردیبهشت‌و همزمان با هفتۀ جهانی واکسیناسیون در مجموعۀ زیر پوشش  دانشگاه آغاز خواهد شد.

دکتر محمد قربانی با بیان این‌که برنامۀ توسعۀ ایمن‌سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائۀ خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳ بوده است، گفت: فراهم‌آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به‌موقع واکسن و به‌کارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب گردید که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یک سال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به‌بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و به‌لطف الهی و در سایۀ تلاش خدمت‌گزاران نظام سلامت کشور، در ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

وی افزود: حاصل این تلاش‌ها، حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشم‌گیر موارد شدید بیماری سل در دورۀ کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجۀ مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال بوده است.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه هم با بیان اینکه پنج درصد بیماری‌های تهاجمی و ۸۳ درصد مننژیت‌ها در کودکان زیر دو سال رُخ می‌دهد، گفت: استرپتوکوک پنومونیه از علت‌های اصلی بیماری‌های پنومونی، مننژیت، سینوزیت، اوتیت مدیا و سپتی سمی است که در سال ۲۰۱۵ این عفونت‌ها، عامل مرگ حدود ۳۰۰ هزار کودک زیر پنج سال بوده است.

جواد علی‌نژاد زرمهری با اشاره به این‌که این واکسن از واکسن‌های کم‌عارضه در گروه هدف کودکان زیر یک سال است، افزود: ایمنی‌زایی این واکسن تا پایان عمر می‌باشد و کودکان زیر یک سال در سه نوبت این واکسن را دریافت می‌کنند که اولین نوبت نیز در دو ماهگی کودکان تزریق می‌گردد.

وی گفت: واکسیناسیون پنوموکوک از ۱۰ اردیبهشت‌در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان و ایلام آغاز و بعد از تامین واکسن مورد نیاز، در سراسر کشور اجرا می شود
پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است. این باکتری عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) است. این باکتری‌ می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت،  اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس،  مننژیت،  استئومیلیت،  آرتریت، سپتیک،  اندوکاردیت،  پریتونیت،  پریکاردیت،  سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند

دیگر خبرها

  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان