Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان گفت: با اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در ۲۵ نقطه استان با حضور مقتدرانه نیروهای انتظامی، بسیج، دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر اکیپ‌هایی در مبادی ورودی و خروجی استان تشکیل و محدودیت‌هایی اعمال شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حسین خوش‌اقبال عصر امروز در جلسه استانی ستاد مبارزه با کرونا در استان اظهار داشت: با شروع بحث کرونا در سطح استان، بلافاصله ستاد مبارزه با کرونا در استان با ریاست استاندار و به تناسب در شهرستان‌ها با مدیریت فرمانداران و در بخش‌ها با مدیریت بخشداران تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از تمام دستگاه‌‌ها به ویژه دستگاه‌های انتظامی، نظامی، بسیج، نیروهای امنیتی، دستگاه‌های امدادرسانی و خدماتی و خصوصا دانشگاه علوم پزشکی که همراهی و کمک لازم را داشتند، تشکر و قدردانی می‌کنم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان ادامه داد: بلافاصله بعد از هشداری که از طریق وزارت کشور در راستای شیوع کرونا ابلاغ شد با دستور استاندار در تمام شهرستان‌ها حضور یافتیم و هشدارها و حساسیت‌هایی که در مقابله با شیوع ویروس کرونا بود را به آنها نیز اعلام کردیم.

وی تصریح کرد: در شروع این قضیه نگرانی‌هایی در ارتباط با قشر آسیب‌پذیر جامعه بود لذا در حاشیه شهرها، دستگاه‌های متولی با دستور استاندار و مشارکت فرمانده سپاه، بهزیستی، کمینه امداد، اوقاف و ... بیش از ۲ هزار بسته حمایتی و بهداشتی در بین اقشار آسیب‌پذیر به غیر از کمک‌هایی که دستگاه‌های متولی انجام می‌دادند، توزیع شد.

خوش‌اقبال گفت: انجام رزمایش گندزدایی و ضدعفونی کردن معابر توسط سپاه، نیروی انتطامی، ارتش و شهرداری‌ها از دیگر اقداماتی بود که به نوعی باعث کاهش احساس نگرانی مردم شد.

وی یادآور شد: با پیگیری جدی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، آزمایشگاه تشخیص ویروس از ۱۴ اسفند در استان راه‌اندازی شد و بصورت مستمر کارها را انجام دادند.

وی تاکید کرد: با هماهنگی مدیرکل صدا و سیما و اصحاب رسانه اطلاع‌رسانی دقیق و مستمر در سطح استان انجام و با توجه به جوسازی‌های گروه‌های معاند کنترل فضای مجازی انجام شد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان اضافه کرد: راه‌اندازی و ایجاد مراکز نقاهتگاه از دیگر اقدامات انجام شده در سطح استان در راستای کنترل شیوع کرونا بود که با کمک و مساعدت فرمانده سپاه و همراهی دانشگاه علوم پزشکی انجام شد.
 
وی افزود: با توجه به محدودیت‌هایی که از حیث نیازمندی‌های بهداشتی بود با پیگیری که استاندار و معاونت اقتصادی وی داشتند نیازمندی‌های بهداشتی از جمله الکل برای استفاده  استان تامین شد و چند واحد تولیدی در استان اقدام به تولید مواد ضدعفونی کردند که در این قضیه مدیرکل صنعت و معدن استان کردستان تلاش فراوانی داشت.

به گفته وی، تامین ۱۱۳ هزار لیتر مواد ضدعفونی از دیگر اقدامات انجام شده در سطح استان است.

وی گفت: با توجه به طرح فاصله‌گذاری اجتماعی از ۸ فروردین کمیته‌هایی هم در استان‌ و هم در شهرستان‌ها ایجاد شد و تا امروز ۷ جلسه این کمیته با ۶۴ مصوبه تشکیل شده است.

خوش‌اقبال ادامه داد: تعطیلی بوستان‌ها، پارک‌ها، دانشگاه‌ها، مجتمع‌های اداری، اصناف غیرضروری و همچنین تعطیلی مساجد و مراکز مذهبی از دیگر اقدامات انجام شده در راستای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در سطح استان بود که خوشبختانه اصناف در این رابطه همراهی و همکاری خوبی داشتند.

وی گفت: تامین و توزیع نیازهای اساسی و ضروری شهروندان موضوع بعدی بود که با هماهنگی معاون اقتصادی استاندار و پیگیری مدیرکل صنعت و معدن استان تا امروز مشکل خاصی در این رابطه نداشتیم و تمام اقلام ضروری و مایحتاج همومی مردم به اندازه کافی در انبارها وجود دارد.

وی به استقرار اکیپ‌هایی در ورودی و خروجی استان و محدودیت‌سازی ترددها اشاره کرد و گفت: در ۲۵ نقطه استان با حضور مقتدرانه نیروهای انتظامی، بسیج، دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر اکیپ‌هایی در مبادی ورودی و خروجی استان تشکیل شد.

خوش‌اقبال تصریح کرد: در راستای اگاه‌سازی اجتماعی و اطلاع‌رسانی مردم جلساتی با مشارکت مردم، سمن‌ها و انجمن‌های مردمی، روحانیون و ماموستایان استان برگزار کردیم.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۳

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اقبال کردستان صدا و سیما طرح فاصله گذاری اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی سطح استان خوش اقبال دستگاه ها انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۷۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۲ هزار مادر باردار و ۱۸ هزار کودک زیر ۶ سال از پوشش تغدیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده می‌کنند.

دکتر زهرا اباصلتی  افزود: غربالگری تغذیه در  همه مراکز جامع خدمات سلامت و خانه‌های بهداشت انجام می‌شود و افرادی که دچار اضافه وزن، چاقی،   لاغری، دیابت، فشار خون و کنسر‌ها هستند جزو جامعه هدف غربالگری تغذیه هستند..

وی گفت: تغذیه سالم به علت این که نقش پر رنگی که در ابتلا نشدن به بیماری‌ها دارد مورد توجه کارشناسان بهداشتی، مراقبان سلامت و بهورزان است و  در مراکز بهداشتی مشاوره‌های رایگان به عموم مردم ارائه می‌کنند.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: در مواردی که مراجعان با سوء تغذیه روبرو باشند در دو گروه سنی زیر ۶ سال و مادران باردار برنامه ریزی‌هایی انجام می‌شود و  برای افراد دچار سو تغذیه و اختلال وزن گیری با ارجاع به سازمان‌های حمایتی و اهدای کالا برگ رایگان اقلام غذایی تعریف شده را دریافت می‌کنند.

 دکتر اباصلتی افزود: کارشناسان تغذیه نحوه صحیح طبخ غذا را به مراجعان می‌آموزند و در دوره بعدی شرایط جسمانی فرد را پایش و ارزیابی  می‌کنند تا زمانی که اطمینان از رفع سو تغذیه انجام شود.

وی با بیان اینکه برای افرادی که از سوء تغذیه زیادی رنج می‌برند، پزشک تغذیه مشاوره‌های اختصاصی در نظر می‌گیرد، گفت: علاوه بر این خدمات، مکمل یاری برای گروه‌های سنی محتلف بنا به شرایط جسمانی افراد در نظر گرفته می‌شود.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ارائه آموزش فعالیت‌های ورزشی مناسب و تغذیه صحیح از مهمترین خدمات مراقبان سلامت و بهورزان است، زیرا پیشگیری نکردن و درمان به موقع می‌تواند زمینه ابتلا فرد به بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون و سرطان‌ها را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال
  • ممنوعیت های تردد در محورهای شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • ممنوعیت‌های تردد در محور‌های شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • اعمال محدودیت های ترافیکی در راه های مازندران
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • اعمال محدودیت تردد ناشی از سیل در کاشان
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد