Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی با ادعای بروز اختلافات جدی میان وزارت بهداشت و صمت در مورد بازگشایی مراکز تولیدی، القای گزاره «ارجحیت مسائل اقتصادی بر سلامت شهروندان» و «اهمال و کوتاهی دولت در کنترل کرونا» را  در دستورکار خود قراردادند.

همچنین تمرکز بر وضعیت زندانیان و بازداشتی‌ها و برجسته‌سازی نگرانی‌ها در این خصوص و توجه به فشار اقتصادی و اجتماعی ناشی از شیوع کرونا بر اقشار آسیب‌پذیر، زنان، کودکان کار  و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در کانون توجه این رسانه‌ها است.

این گزارش محتوا و خط خبری ۱۱ رسانه فارسی‌زبان خارجی شامل ایران اینترنشنال، بی بی سی فارسی، دویچه وله، رادیو فردا، صدای آمریکا، رادیو پیام اسرائیل، ایندیپندنت فارسی، العربیه فارسی، رادیو زمانه، یورونیوز و ایران‌وایر را بررسی کرده است.

رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی که بر اخبار و وقایع ایران تمرکز دارند، در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به بعد از ظهر شانزدهم فروردین‌ماه، محورها و خطوط زیر را علیه جمهوری اسلامی ایران دنبال کردند.

-ادعای بروز «اختلاف» میان وزارت بهداشت و وزارت صنعت در مورد بازگشایی واحدهای تولیدی، «شتابزده» خواندن اقدام دولت در برداشتن محدودیت‌ها، ادعای ارجحیت مسائل اقتصادی بر سلامت شهروندان در ایران (ایران اینترنشنال، بی بی سی فارسی، رادیو فردا، رادیو پیام اسرائیل، رادیو زمانه و العربیه)

-پرداختن به اظهارات «مصطفی معین» رییس شورای‌عالی سازمان نظام پزشکی با محوریت «موفق» و «قابل دفاع» ندانستن اقدامات ایران در مهار کرونا در قیاس با استاندارد جهانی و همچنین گفته‌های رییس سازمان نظام‌پزشکی کشور معطوف به اینکه اگر محدودیت‌هایی که از اواسط تعطیلات نوروز اعمال شد، از ابتدا انجام می‌شد، شرایط به این میزان از بحران نمی‌رسید. (ایران اینترنشنال)

-طرح ادعای اهمال دولت در مدیریت کرونا و تمرکز بر اظهارات «بهرام پارسایی» نماینده مجلس مبنی بر اینکه «با تعویق انتخابات و با قرنطینه قم مهار کرونا ممکن بود.» (ایران اینترنشنال، بی بی سی، دویچه وله، العربیه فارسی، ایندیپندنت فارسی، ایران وایر، صدای آمریکا)

- القای این انگاره که وزارت بهداشت به دلایل «غیرتخصصی» و اغلب اقتصادی که در «پشت پرده» قرار دارد، مصرف داروی ژاپنی «فاوی‌پیراویر» را فعلا متوقف کرده است. (ایران اینترنشنال)

-تاکید بر روند افزایشی شمار مبتلایان و قربانیان در ایران، تکرار ادعای پنهانکاری مسئولان، تردید در درستی آمار اعلامی وزارت بهداشت، استناد به منابع بی‌پایه و ارایه آماری بالاتر از آمار رسمی از قربانیان و مبتلایان (یورونیوز، صدای آمریکا، ایران وایر، بی بی سی، رادیوفردا و رادیو پیام اسرائیل، رادیو زمانه)

-پیش‌بینی پیامدهای ناگوار اقتصادی کرونا برای مردم و کسب و کارهای ایران، تمرکز بر نامه تعدادی از اقتصاددانان ایرانی به دکتر روحانی و هشدار در مورد احتمال بروز ناآرامی در حاشیه شهرها در نیمه دوم سال ۹۹، تمرکز بر کمک‌های مالی ایران به گروه‌های مقاومت منطقه.(رادیو فردا، ایندیپندنت فارسی)

- تمرکز بر وضعیت زندانیان در بحبوحه شیوع کرونا، القای نگرانی در مورد وضعیت سلامت زندانیان، برجسته‌سازی ابراز نگرانی سازمان ملل از وضعیت زندانیان ایران در شیوع کرونا  و ادعای درگذشت یک مجرم نوجوان در زندان میاندوآب.(ایران اینترنشنال، دویچه وله، رادیو زمانه)

-تاکید بر کمبود تجهیزات پزشکی و محافظتی چون دستگاه تنفس مصنوعی، ماسک و دستکش و .. به رغم تاکید رئیس‌جمهوری بر مکفی بودن این اقلام در کشور. (ایران اینترنشنال، بی بی سی)

-تمرکز بر مساله تعطیلی مراکز نگهداری معتادان و انتشار ویدئویی در ارتباط با تراکم و رابطه نزدیک خریداران و فروشندگان مواد مخدر در منطقه شوش تهران، همچنین ترویج مدعای «مسوولیت‌گریزی» دولت و نهادهای متولی چون سازمان بهزیستی، شهرداری و وزارت بهداشت نسبت به معتادان در شرایط کرونایی ( رادیو فردا، بی بی سی و رادیو زمانه)

- انتشار گزارش‌هایی در راستای اثبات افزایش کودک و همسرآزاری در دوران قرنطینه خانگی در ایران. (العربیه فارسی، ایران اینترنشنال)

برچسب‌ها ویروس کرونا مصطفی معین بهرام پارسایی رادیو فردا سازمان نظام پزشکی کشور پروندهٔ خبری زندگی پس از کرونا ناآرامی پساکرونایی در زندان‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مصطفی معین بهرام پارسایی رادیو فردا سازمان نظام پزشکی کشور ویروس کرونا مصطفی معین بهرام پارسایی رادیو فردا سازمان نظام پزشکی کشور ایران اینترنشنال فارسی زبان خارجی وزارت بهداشت رادیو زمانه رادیو فردا رسانه ها بی بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۷۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نیشتر» را با صدای اردشیر منظم بشنوید

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی رادیو سلامت، شهرام زین العابدینی، مدیر گروه سلامت اجتماعی رادیو سلامت درباره این برنامه توضیح می‌دهد: مسلماً نگاه ما در گروه سلامت اجتماعی به این شکل است که از زوایای متفاوت به موضوعات سلامت بپردازیم، به همین دلیل برنامه نیشتر با نگاه طنز به مبحث سلامت روانه آنتن می‌شود.

 این برنامه روز‌های پنجشنبه ساعت ۱۶ به تهیه کنندگی مجید امجدی فر پخش می‌شود. وی ادامه می‌دهد: برنامه نیشتر به گویندگی اردشیر منظم و سیما رستگاران و کارگردانی نگین خواجه نصیر در قالب آیتم‌های متنوع روی آنتن می‌رود. آیتم تار عنکبوت با نگاه زبان به باشگاه بدنسازی می‌پردازد. 

این مدیر گروه با تاکید بر دیگر آیتم‌های این برنامه توضیح می‌دهد: آیتم عطارباشی نگاه طنز به عطاری‌ها دارد. آیتم اتاق زرد با محوریت روانشناسی زرد، آیتم آسانسور سخنگو با موضوع نگاه طنز به حقوق شهروندی و آیتم طنز آهنگ پخش می‌شوند. در مجموع این برنامه با محوریت سرگرمی و تفریحی و با نگاه طنز به حوزه سلامت اجتماعی پخش می‌شود.

دیگر خبرها

  • همانگونه که وعده صادق با همت جوانان کشور تحقق یافت جهش تولید نیز با مشارکت مردم محقق می‌شود
  • صحت سنجی ادعای وجود ۵۰ هزار خودروی خارجی در گمرکات کشور
  • صحت سنجی ادعای ورود ۵۰ هزار خودروی خارجی به گمرکات
  • «نیشتر» را با صدای اردشیر منظم بشنوید
  • رییس هیأت داوران بخش زبان‌های فارسی و گیلکی در ایران انتخاب شد
  • گزارش افغانستان اینترنشنال باز هم جعلی درآمد
  • ثبت برنامه ماهانه واحد‌های تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد
  • ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد
  • اما و اگرها برای جامع‌ترین فرهنگ زبان فارسی
  • ادمین اکانت‌های فارسی زبان صهیونیست‌ها چه کسی است؟