Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به توسعه رستوران‌های مکمل در این دانشگاه گفت: دانشجویان تصور خوبی از رستوران‌های مکمل ندارند.

رضا مهدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به وضعیت تغذیه دانشجویی در این دانشگاه و تغییرات خدمات رسانی در سال جدید گفت::تغییر خدمات رسانی در وضعیت تغذیه به این راحتی نیست، یک برنامه ملی است راس همه این‌ها وزارت علوم است که باید سیاستش را تغییر دهد، ما تابع وزارت علوم و سازمان اموردانشجویان هستیم بنابراین سیاست را ما نمی‌توانیم به تنهایی عوض کنیم هر چند سیاست‌های درونی دانشگاه را از دو سال پیش تغییرات آن را آغاز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بودجه دانشگاه فنی حرفه‌ای نسبت به سایر دانشگاه بسیار پایین و یک سوم متوسط کشوری است، همیشه دغدغه داشتیم که چه تغییراتی در فعالیت‌ها ایجاد کنیم که وضعیت بهتر شود. یکی از سیاست‌هایی که دو سال پیش به شدت دنبال کردیم و تقریبا در اکثر شهر‌ها کامل شده تجمیع آشپزخانه‌ها بود. تقریبا تمام مراکزی که در یک شهربه هم نزدیک هستند، مثل تهران، مشهد، تبریز وسنندج هرکه آشپزخانه‌های مستقل داشتند این موارد را تجمیع و صنعتی کردیم. در تهران و تبریز فقط یک آشپزخانه غذا طبخ و توزیع می‌شود. این تغییرات کمک خوبی به دانشگاه کرد که از لحاظ نیروی انسانی، انرژی و هزینه تامین مواد اولیه، خرید پیمانکار صرفه جویی بالایی ایجاد کرد که در اجرای این طرح موفق بودیم.
مهدی اضافه کرد:  به صورت کلی این طرح  بیش از ۱۵ درصد هزینه‌های تغذیه  را کاهش می‌دهد. در واقع صنعتی شدن آشپزخانه با کمک صندوق و رفاه انجام شد که  نزدیک به  ۱۶ میلیارد تومان برای این طرح هزینه کردیم .

وی ادامه داد: رستوران‌های مکمل یکی از برنامه‌های مورد توجه صندوق و سازمان دانشجویان است که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای  توجه ویژه‌ای به آن داشتیم.   امیدوارم در یکی دو سال آینده بخشی از تغذیه دانشجویان به رستوران‌های مکمل انتقال پیدا کند. این مسئله نیاز به فرهنگسازی دارد، برخی‌ها تصور بدی از این رستوران‌ها دارند، فکر می‌کنند رستوران مکمل غذای دانشجویان با سطح مالی خوب است در صورتی که اینگونه نیست هم طیف ضعیف می‌توانند غذای رایگان بخورند و هم کسانی که از سطح مالی خوبی برخوردارند. سعی کردیم در این خصوص فرهنگ سازی کنیم و امیدواریم ثمرات آن را درسال جدید یا سال‌های آینده ببینیم.

وی با اشاره به افزایش ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال جدید گفت: سال جدید ظرفیت خوابگاه‌ها افزوده می‌شوند علت این است که چند طرح  در آستانه اتمام هستند و ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند که بیش از هزار نفرظرفیت برای ترم آینده یعنی مهرماه اضافه خواهد شد.

معاون دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای اظهار داشت: سه طرح تقریبا تکمیل شده داریم که از این میان دو خوابگاه‌ها در شهر‌های قزوین و سنندج هستند تقریبا به اتمام رسیده و امیدواریم تا مهر آینده اگر مشکلی نباشد نزدیک به ۵ طرح را افتتاح کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فنی وحرفه ای رضا مهدی معاون دانشجویی تغذیه دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای رستوران های مکمل رستوران ها سال جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۹۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش

شاهرخ فرهادی در اعتماد نوشت: در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی دو دانشگاه وابسته به آموزش و پرورش هستند که وظیفه تأمین، تربیت و توانمند‌سازی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش را به عهده دارند. دانشجویان این دانشگاه‌ها، جوانان با استعدادی هستند که با علاقه و شور و شوق پس از کسب رتبه علمی در کنکور سراسری و پذیرفته شدن در مصاحبه‌های عمومی و تخصصی با سپردن تعهد خدمت ۸ ساله به آموزش و پرورش در این دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل شده و به استخدام آزمایشی وزارت آموزش و پرورش در آمده‌اند.

این روز‌ها آرامش روانی این دانشجویان به جهت کسر مقرری ماه اول از حقوق ناچیز آن‌ها به‌هم ریخته است. وزارت آموزش و پرورش در یک عمل نه چندان قانونی مبلغ ۱۰ میلیون تومان طی دو ماه تحت عنوان مقرری ماه از حقوق فروردین آن‌ها کسر کرده که این موضوع به استناد مواد ۷۲، ۱۰۰ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ قانون استخدام کشوری خلاف مقررات است، زیرا ماده ۷۲ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ به صراحت اعلام می‌کند دستگاه‌های مشمول این قانون مکلفند حقوق اولین ماه کسانی را که دوره آزمایشی را طی کرده و به استخدام رسمی پذیرفته می‌شوند را کسر نمایند، در حالی که این دانشجویان در استخدام آزمایشی بوده و هنوز رسمی نشده‌اند.

موضوع دیگر این است که دانشگاه فرهنگیان سال‌هاست در لوای بی‌تفاوتی دستگاه‌های نظارتی دست در جیب دانشجو معلمان کرده و با همکاری وزارت آموزش و پرورش ماهانه ۴۵ درصد از حقوق دانشجویان خوابگاهی و ۲۵ درصد از دانشجویان غیر خوابگاهی یا به اصطلاح ترددی در ازای هزینه خوابگاه و شبانه‌روزی به استناد مصوبه هیئت امنا برداشت می‌کند و این بدین معناست که در سال جاری یک دانشجوی ترددی مبلغ دو و نیم میلیون تومان بابت صرف چند وعده ناهار در طول یک ماه پرداخت می‌کند. حال کیفیت ناهار چگونه است یا دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها چه مبلغ اندکی پرداخت می‌کنند، بماند.

آموزش و پرورش پس از گذشت ۶ ماه از صدور رای وحدت رویه شماره ۹۱۲۶ مورخ ۲۵/۷/۱۴۰۲ دیوان عدالت اداری مبنی بر لغو کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان، با امضای وزیر اقدام به صدور بخشنامه‌ای در این خصوص به شماره ۱۴۰/۱۴۰ مورخ ۲۷/۱/۱۴۰۳ نموده که دانشگاه فرهنگیان با تحت فشار قرار دادن وزیر مانع ارسال بخشنامه به استان‌ها و دیگر دوایر ذی‌ربط شده است.

حال در اذهان عمومی این سؤال‌ها ایجاد شده، دانشگاه فرهنگیان که خود زیر‌مجموعه این وزارت است، چگونه بر سر وزارت آموزش و پرورش سایه افکنده و وزیر را در تصمیمات گرفته شده مردد کرده است. وزیر آموزش و پرورش چگونه پس از مطالعه و امضای بخشنامه راضی به عدم ارسال بخشنامه شده است؟ چه جریانی این وزارتخانه را راهبری می‌کند که بالاترین مقام آن پس از تصمیم، از حقوق قانونی ذی‌نفعان منصرف می‌شود. جا دارد دستگاه‌های نظارتی اعم از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری موضوع را بررسی و از تضییع حقوق دانشجو معلمان ممانعت به عمل آورند.

دیگر خبرها

  • بررسی رویه‌های پوشش و عفاف در دانشگاه یزد
  • هدایت دانشجویان در قالب طرح بورسیه به صنایع میبد
  • از آخرین وضعیت ثبت نام وام شهریه تا نقل و انتقال دانشجویان
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
  • اخذ هزینه از دانشجویان در سنین نامتعارف تحصیل
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش