Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین ابوالقاسمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به تاریخچه ساخت هنرستان‌ها در ایران اظهار کرد: هنرستان‌هایی که در سال‌های پیش از انقلاب یا اوایل انقلاب در کشور ساخته شده‌اند بسیار بزرگ و مجهز بودند، به‌طوری که مساحت یکی از این مدارس به 3 هکتار می‌رسید. پس از مدتی این هنرستان‌ها از یکدیگر تفکیک شده و به‌صورت هنرستان‌های کوچکتر به فعالیت خود ادامه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به عنوان مثال زمین دانشگاه تهران را در نظر بگیرید که می‌خواهند چند دانشگاه به این دانشکده اضافه کنند. در واقع این اقدام منجر به کوچکتر شدن دانشگاه تهران می‌شود. همین اتفاق برای هنرستان‌های کشور نیز رخ داده است. هنرستان‌های صنعتی بزرگ در گذشته به بخش‌های کوچکتری مانند مراکز تربیت معلم، دبیرستان یا هنرستان‌های کاردانش تقسیم شدند.

این کارشناس آموزش و پرورش با بیان اینکه بودجه چندانی به ساخت هنرستان در کشور اختصاص داده نشده است گفت: امروزه هنرستان‌ها تفاوت چندانی با دبیرستان‌ها ندارند؛ تاسیس هنرستان نیازمند زیرساخت و تجهیزات مناسب است، همچنین دانش‌آموزانی که در هنرستان‌ها درس می‌خوانند، نیازمند فعالیت در کارگاه هستند.

وی اضافه داد: در حال حاضر هنرستان‌ها بیشتر تزئینی و دکوری هستند و تنها نام هنرستان را یدک می‌کشند، هنرستان چهار هکتاری را در نظر بگیرید که به هشت هنرستان 500 هزار متری تبدیل شده و هر کدام نام مخصوص به خود را دارد، اما در واقع همان یک هنرستان بوده که به بخش‌های مختلف تقسیم شده است.

ابوالقاسمی با ذکر مثالی یادآور شد: در شهر اراک یک هنرستان به نام شهید باهنر وجود داشت، اما در حال حاضر 9 هنرستان در این شهر وجود دارد. واقعیت آن است که از لحاظ آمار تعداد هنرستان‌ها افزایش یافته و کارکنان بسیاری در آن مشغول به کار هستند؛ اما در واقع تنها یک هنرستان به قسمت‌های کوچکتر تبدیل شده است.

وی با اشاره به کمبود امکانات اولیه آموزشی در هنرستان‌ها اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال در گذشته هنرستا‌های کشاورزی مخصوص دانش‌آموزان روستایی تاسیس می‌شد و تنها 2 درصد از دانش‌آموزان شهری به شرط قبولی در یک آزمون حق داشتند در این زمینه ادامه تحصیل دهند.

وی افزود: مسئولان بر این باور بودند که دانش‌آموزان روستایی در این مدارس کشاورزی و دامداری را به صورت علمی یاد می‌گیرند تا به روستا بازگردند و در راستای آبادسازی آن تلاش کنند. در همین راستا زمین‌های کشاورزی و دام در اختیار هنرستان‌ها قرار می‌گرفت. اما پس از مدتی هنرستان‌ها به دلیل فقدان امکانات آموزشی اولیه، مباحث آموزشی خود را مانند دبیرستان‌ها به صورت تئوریک پیش بردند. زمانی که بیشتر زمین‌های کشاورزی به استعمار کارخانه‌ها درآمد، آموزش کشاورزی و دامداری تنها پای تخته صورت می‌گرفت و خبری از آموزش عملی نبود.

این کارشناس آموزش و پرورش گفت: خیرین مدرسه‌ساز نیز تمایل چندانی به ساخت هنرستان ندارند و معمولا دبستان یا دبیرستان تاسیس می‌کنند. بیش از 4 دهه است که با رعایت اصول استاندارد جهانی هنرستانی در کشور ساخته نشده است.

وی با بیان اینکه ساختار معاونت حقوقی آموزش و پرورش بسیار ضعیف است خاطرنشان کرد: هر کدام از ادارات مناطق مختلف استان تهران دارای معاونت حقوقی هستند. این افراد در ادارات کل و وزارتخانه همان معلمانی هستند که در مدارس حقوق تدریس می‌کردند و با دادگاه و مسائل سنگین قضائی چندان آشنا نیستند.

ابولقاسمی بیان کرد: ممکن است یکی از زیر مجموعه‌های شهرداری با معاونت حقوقی قوی بتواند بخشی از هنرستان را بگیرد. به عنوان مثال هنرستان آزادی در ونک دارای زمین فوتبال بود که توسط شهرداری گرفته شد. طبیعتا امکان پیروزی وکلای حقوقی باتجربه از معاونت حقوقی ادارات بیشتر است، آموزش و پرورش در این راستا بازنده است و امکاناتی که در حال حاضر دارد را در این بازی از دست می‌دهد. در همین راستا هنرستان‌ها کوچک و کوچک‌تر می‌شوند.

وی در پایان با بیان اینکه تجهیزات هنرستان‌ها بسیار قدیمی و فرسوده هستند گفت: برخی از این تجهیزات کاربرد چندانی ندارند. به عنوان مثال استفاده از دستگاه‌های جوجه کشی چند دهه گذشته در شرایط کنونی با توجه به پیشرفت علم دور از ذهن به نظر می‌رسد. سایت‌های رشته‌های کامپیوتر در هنرستان‌ها همان کلاس‌های درس هستند که چند کامپیوتر فرسوده در آن قرار گرفته است.

انتهای پیام/

31 / 320 بودجه آموزش و پرورش هنرستان تجهیزات حسین ابوالقاسمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بودجه آموزش و پرورش هنرستان تجهیزات آموزش و پرورش هنرستان ها عنوان مثال معاونت حقوقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۹۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج اولیه آزمون استخدام آموزگار

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نتایج اولیه آزمون استخدام آموزگار هم اکنون در سایت سازمان سنجش قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعات حق‌التدریس معلمان

داوطلبان با استفاده از شماره پرونده، شماره شناسنامه و کدملی می‌توانند از نتیجه خود مطلع شوند.

آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی سال ۱۴۰۳ صبح روز جمعه ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد.

در آزمون استخدام رشته‌های شغلی آموزگاری، ۲۸ هزار آموزگار برای مدارس ابتدایی استخدام خواهند شد.

پیش از این حسن داوود الموسوی مدیرکل هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرده بود: متقاضیان پس از دریافت نتیجه آزمون استخدام آموزگار، در صورتی که براساس نتیجه مندرج در کارنامه جزو معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت قرار گرفته باشند، نسبت به تکمیل برگه‌های مورد درخواست اقدام کنند.

وی افزود: هریک از داوطلبان معرفی شده چندبرابر ظرفیت، موظف هستند طبق مفاد اطلاعیه سازمان سنجش و براساس تقویم زمان بندی در فرایند بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش و سایر مراحل حضور یابند.

داودالموسوی در ادامه بررسی صلاحیت‌های عمومی افراد واجد شرایط را منوط به تأیید مدارک و مستندات داوطلبان دانست و گفت: با توجه به اینکه مقرر است تکمیل برگه‌های اطلاعات فردی داوطلبان جهت بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش از طریق سامانه my.medu.ir انجام شود، ضروری است پس از انتشار اسامی در سایت سازمان سنجش در مهلت تعیین شده با مراجعه به این سامانه با استفاده از گزینه ورود از طریق درگاه دولت و استفاده از شماره همراه با مالکیت شخص داوطلب نسبت به تکمیل دقیق فرم اطلاعات فردی و بارگذاری مدارک مورد نیاز مندرج در اطلاعیه سازمان سنجش، اقدام کنند.

مدیرکل هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: عواقب ناشی از عدم تکمیل یا ارسال ناقص فرم مذکور و همچنین عدم ارسال مدارک موردنیاز در زمان مقرر متوجه داوطلب است.

داودالموسوی خطاب به پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون استخدامی گفت: داوطلبان می‌توانند برای پیگیری اخبار و دریافت اطلاعات مورد نیاز مربوط به گزینش به درگاه اینترنتی https://gozinesh.medu.gov.ir مراجعه یا با نصب پیام رسان شاد، در کانال گزینش آموزش و پرورش به نشانی( gozinesh_medu ) عضو شوند.

شایان ذکر است مدارک مورد نیاز جهت بارگذاری در بخش اطلاعات فردی گزینش در سامانه و انجام بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش به شرح زیر اعلام شده است:

یک قطعه عکس پرسنلی( فایل عکس در کاربرگ اطلاعات فردی بارگذاری شده و اصل عکس به پرینت کاربرگ اطلاعات فردی الصاق می شود)

تصویر تمامی صفحات شناسنامه

تصویر کارت ملی

تصویر آخرین مدرک تحصیلی

تصویر مدارک مربوط به کسب مقام یا رتبه‌های علمی، فرهنگی و هنری، ورزشی، قرآنی و...

تصویر گواهی معتبر اشتغال در آموزش و پرورش

تصویر سوابق ایثارگری داوطلب و خانواده درجه یک

انتهای پیام/

کد خبر: 1228012 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • فرش خراسان شمالی قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • صحرایی خبر داد: ۱۰۰۰ هنرستان در کشور ساخته می‌شود
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • اعلام نتایج اولیه آزمون استخدام آموزگار
  • نتایج اولیه آزمون آموزگاری ۱۴۰۳ آموزش و پرورش اعلام شد + لینک مشاهده نتایج