Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در لایو اینستاگرامی خود درباره نتایج دومین نشست سازمان برنامه و بودجه با نمایندگان تشکل های بازنشستگان تصریح کرد: بیش از ۸۰۰هزار تومان به حقوق بازنشستگان کشوری افزوده خواهد شد. مقرر شد تا سهم درمان را هم از ۶۰ هزار تومان به ۴۰ هزار تومان افزایش پیدا کند.سقف بیمه تکمیلی بازنشستگان دو برابر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان:  نوبخت در لایو اینستاگرامی خود درباره نتایج دومین نشست سازمان برنامه و بودجه با نمایندگان تشکل های بازنشستگان تصریح کرد:  نتیجه جلسه قبل ما تشکیل چهار کمیتیه شد. حقوقو مزایا, رفاهی مباحث درمانی و وضعیت و امکانات مورد نیاز بازنشستگان از جمله این موارد بود.

وی افزود: حقوق کمیته حقوق و مزایا را در توزیع حقوق بین بازنشستکان را اعلام کرد و مقرر شد ابتدا به همه بازنشستگان ۱۵ درصد به همه اضافه شود و آن هایی که ۳۰ سال خدمت کامل دارند باید به حقوق ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برساند. سپس برای ۲۰ حقوق شغلی به صورت پلکانی این ۱۰ هزار میلیارد تومان را توزیع کند.

این مقام مسئول بیان کرد: تقریبا به اتفاق آرا صندوق های بازنشستگی موافق افزایش ۱۵ درصدی حقوق بازنشستگان بودند. گروه اول تا پنجم حقوق بگیر به میزان یک میلیون و  ۱۹۴ تا یک میلیون و ۱۴۲ هزار تومان, گروه پنج تا یازده شغلی ۷۲۵ تا ۷۸۱ هزر تومان, گروه شغلی ۱۲ تا ۱۷ بیش از ۷۰۰ هزار تومان و از گروه ۱۷ تا بیستم ۹۵۶ هزار تومان به حقوقشان اضافه می شود.
گروه شغلی     میزان افزایش
یک تا پنج     یک میلیون و ۱۹۴ تا یک میلیون و ۱۴۲ هزار تومان
پنج تا یازده     ۷۲۵ ۷۸۱ هزار تومان
دوازده تا هفده     بیش از ۷۰۰ هزار تومان
هفده تا بیست     ۹۵۶ هزار
حقوق کل بازنشستگان کشوری و لشکری     به طور متوسط ۸۰۰ هزار تومان

نوبخت گفت: بیش از ۸۰۰هزار تومان به حقوق بازنشستگان کشوری افزوده خواهد شد. مقرر شد تا سهم درمان را هم از ۶۰ هزار تومان به ۴۰ هزار تومان افزایش پیدا کند.سقف بیمه تکمیلی بازنشستگان دو برابر می شود.

وی افزود : بیش از ۹۰۰ هزار تومان به افرادی که در سال های قبل بازنشسته شده اند برای همسان سازی افزوده خواهد شد. بازنشستگان امسال و سالهای قبل ۷۰۰ هزار تومان و در نهایت بیش از ۸۰۰ هزار تومان افزایش حقوق در فروردین ماه مشهود خواهد بود.

نوبخت تاکید کرد: کمیته دیگر مربوط به حوزه درمان بود که به گلایه بازنشستگان رسیدگی کرده نرخ بیمه تکمیلی از ۶۰ هزار تومان به ۱۴۰ هزار تومان برسانیم. بدون اینکه حتی یک ریال بیشتر از سال قبل سهمیه بپردازند. این سهمیه که بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است را سازمان برنامه و بودجه و صندوق بازنشستگس کشوری پرداخت می کنند.

این مقام مسئول ابراز کرد:‌ عده پیشنهاداتی مبنی بر تخصیص اعتبار به دندان پزشکی و عده ای به عملهای جراحی ارائه می کردند که بازهم باید مورد بررسی قرار بگیرد.

نوبخت ادامه داد: کمیته ای که امکانات رفاهی را بررسی می کردند بیان کردند تا آن چه دستگاه های دولتی استفاده می کنند به بازنشستگانشون هم ارائه کنند. در خصوص بحث امور ایثارگران هم در روزهای دیگر تصمیم گیری خواهیم کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: همچنان افزایش ها قطعی نیست و از یک تا دو ماه آینده بودجه بسته می شود و کمیته ها همچنان به بررسی ها می پردازند.

نوبخت ابراز کرد: سازمان برنامه و بودجه هرچند با صندوق های بازنشستگی کشوری و لشکری مشورت کرد اما وظیفه همسان سازی حقوق ها سازمان برنامه و بودجه است. در قسمتی دیگر سازمان برنامه و بودجه مسئول نیست اما ناظر بر افزایش و همسان سازی است که آن ها بازنشستگان تامین اجتماعی هستند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشوری تاکید کرد:  ما آمادگی داریم بخشی از منابعی که برای همسان سازی و متناسب سازی تامیمن اجتماعی را با بدهی های دولت به آن ها بپردازیم. یعنی بدهی هایمان را می دهیم ولی آن ها حتما این رقم را به همسان سازی خرج کنند.

نوبخت تاکید کرد:‌  گروه های شغلی قید شده در ماده ۶۷ و ۶۶ در فصل دهم مدیریت خدمات کشوری  شغل  شاغل را تقسیم بندی می کند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به پرداخت پاداش بازنشستگان تا پایان نیمه اول سال ۹۹ خبر داد و گفت:‌ عده ای میگفتند کاش می توانستیم بودجه را اضافه کنیم و ما هم مشتاقیم و البته آرزو بر جوانان و بازنشستگان عیب نیست. البته ما سال به سال بودجه را افزوده ایم. البته که شاغلان و بیکاران هم در بودجه سهمی دارند.

منبع:دانا
برچسب ها: حقوق ، بازنشستگان ، ناطقان ، بودجه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: حقوق بازنشستگان ناطقان بودجه رئیس سازمان برنامه و بودجه هزار تومان افزایش بازنشستگان کشوری هزار تومان یک میلیون همسان سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۹۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید

عباس علی زمانی رئیس پارک علم و فناوری زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: اکنون۱۳۲ واحد فناور در پارک علم وفناوری استان زنجان مستقر هستند. در نظر داریم سال ۱۴۰۳ تعداد واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری زنجان را به ۲۰۰ ارتقا دهیم. همچنین قصد داریم واحد‌های فناور را به سمت و سویی سوق دهیم تا بتوانند مشکلات استان و کشور را برطرف کنند.

این دکترای شیمی تجزیه محیط زیستی افزود: ورود یک سری امکانات علم و فناوری به شهرستان‌ها، یکی دیگر از مباحث مهمی است که ما در پارک علم و فناوری استان زنجان پیگیر آن هستیم. در حال حاضر مراکز نوآوری در شهرستان‌های ابهر، سلطانیه، خرم دره، قیدار، طارم( با نام زیتون) داریم اما هنوز در شهرستان‌های ایجرود و ماهنشان مرکز نوآوری دایر نشده است که به فکر راه‌اندازی این مراکز در این شهرستان‌ها نیز هستیم.

وی اظهارکرد: در نظر داریم ضمن ارتقای مراکز نوآوری و تبدیل آن‌ها به مراکز رشد، برای رعایت عدالت علم و فناوری در شهرستان‌ها، پردیس‌های علم و فناوری‌مان را نیز رشد و توسعه دهیم.

زمانی تأکید کرد: هم اکنون ۱۱۰ شرکت دانش‌بنیان در این استان شکل گرفته‌اند، از این نظر استان زنجان رتبه ۱۳ ایران را دارد. یکی از مهمترین برنامه‌های ما برای سال آینده افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان‌مان است. قصد داریم تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری زنجان را به ۱۵۰ تا ۱۶۰ شرکت برسانیم. تحقق این امر مستلزم ایجاد زیرساخت‌های لازم با کمک بخش دولتی و خصوصی است.

وی بیان کرد: زمین مهمترین زیرساختی است که پارک علم و فناوری استان زنجان به آن نیاز دارد. یکی از بزرگترین ضعف‌های اکوسیستم علم و فناوری در استان زنجان عدم وجود زمین و ساختمان است.

زمانی گفت: در حال حاضر تمام ساختمان‌های این پارک استیجاری‌اند. تنها زمین نیم هکتاری در تملک پارک علم و فناوری استان زنجان قرار دارد. این زمین در کنار پارک گلستان و در جاده دانشگاه زنجان توسط یک خیر هبه شده است که طی ۳ تا ۴ ماه آینده تبدیل به مکان مناسبی برای استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان خواهد شد. استاندار استان زنجان نیز پیگیر ایجاد زیرساخت‌های لازم برای واحد‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری است.

پارک‌های علم و فناوری نیاز به ادبیات جدید دارند

رئیس پارک علم و فناوری زنجان گفت: جذب سرمایه پارک علم و فناوری استان زنجان در سال ۱۴۰۲، ۵۳۳ میلیارد تومان بود که برای سال آینده در نظرداریم این میزان را به هزار میلیارد تومان برسانیم. درآمد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان زنجان نیز ۳۰۴ میلیارد تومان بود که سال آینده قصد داریم به ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان برسانیم.

به گفته وی، همچنین برای ۷۶۰ نفر در شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان زنجان اشتغال ایجاد کرده‌ایم که قصد داریم سال آینده میزان اشتغال جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی را به هزارو 500 نفر برسانیم.

زمانی افزود: پارک‌های علم وفناوری باید ادبیات جدیدی را فرا بگیرند، بدین معنا که اگر بگوییم پارک‌های علم و فناوری تنها در محدوده خودشان فعالیت کنند، بسیاری از شرکت‌های بزرگ مستقر در پارک، دیگر نمی‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند و پس از گذشت مدت زمانی نیز باید از پارک خارج شوند.

وی اضافه کرد: اگر ما بتوانیم ادبیات پردیس‌های علم و فناوری واقع در شهرک‌های صنعتی را به صورت قانونی و کاملاً منظم نهادینه کنیم و این قانون در آیین‌نامه‌ها بگنجانیم و برای هر شهرک صنعتی یک محدوده علم و فناوری مشخص کنیم، آن زمان بسیاری از مشکلات شرکت‌های فناور رفع خواهد شد و سپس این شرکت‌ها می‌توانند در شهرک‌های صنعتی مستقر و از مزایای استقرار در پارک علم و فناوری برخوردار شوند.

۴۶ درصد بودجه ۱۴۰۲ محقق نشده است

وی اظهارکرد: امسال بیش از 3 میلیارد تومان بودجه به پارک علم و فناوری استان زنجان اختصاص داشت که تنها ۵۴ درصد آن محقق شد. پارک علم و فناوری استان زنجان، یکی از تازه تأسیس‌ترین پارک‌های علم و فناوری است.

زمانی گفت: همچنین آخرین پارک علم و فناوری ساخته شده در سطح استان ها پارک زنجان است؛ از این نظر باید برای ساخت زیرساخت‌های لازم و تأمین سایر مسائل آن بودجه مناسبی در نظر گرفته شود. این میزان بودجه بسیار اندک است از اینرو پیگیریم از طریق مجرا‌های قانونی برای سال جدید بودجه‌ را افزایش دهیم. تلاش داریم به طرق مختلف بودجه سال آینده پارک علم و فناوری استان زنجان را به ۲۵ تا ۳۰ میلیارد تومان ارتقا دهیم.

وی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری استان زنجان کارنامه مثبتی دارد. هرچند این پارک زمین ندارد اما توانمندی‌های بالقوه‌ای دارد. نیروی انسانی جوان این مجموعه باعث شده که ما به فکر افزایش بودجه و فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم برای علم و فناوری استان زنجان باشیم.

زمانی گفت: مجموعه پارک علم و فناوری استان زنجان در نظر دارد با استفاده از توان بخش خصوصی و با حمایت استانداری، زمین‌هایی که اکنون در اختیار پارک است را تبدیل به مکانی ثابت برای استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان استان کند و مجموعه‌ای بالغ بر ۵. ۶ هکتاری در کنار عوارضی اتوبان زنجان به قزوین داشته باشد. قطعاً با آغاز عملیات عمرانی این مجموعه در سال آینده، دستاوردبزرگی برای شرکت‌های پارک علم و فناوری استان زنجان رقم می‌زند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حقوق بازنشستگان با چه فرمولی افزایش یافت ؟
  • پرداخت حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان کشوری براساس مصوبه هیات دولت
  • حقوق فروردین بازنشستگان کشوری امروز پرداخت می‌شود
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/ اعلام جزییات
  • جدول واریز و اضافه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی فروردین ۱۴۰۳
  • کارمندان بخوانند؛ رییس سازمان برنامه درباره حقوق ۱۴۰۳ کارمندان چه گفت؟
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • زمان و شرط اجرای «همسان‌سازی حقوق بازنشستگان»
  • افزایش ۶ میلیون تومانی حقوق بازنشستگان با اعمال همسان‌سازی | اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان از این ماه