Web Analytics Made Easy - Statcounter

«منصور غلامی» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در واکنش به پیشنهاد مجلس مبنی بر عدم برگزاری کنکور سراسری سال ۹۹ و اینکه آیا امکان برگزار نشدن این آزمون  وجود دارد یا خیر؟ گفت: در مورد کنکور سال جدید، با توجه به اینکه در تابستان برگزار می‌شود، اظهارنظر هنوز زود است. 

وی در ادامه با اشاره به جذب دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی گفت: در شرایط عادی هم بخش قابل توجهی از رشته‌های دانشگاهی از طریق بررسی سوابق تحصیلی صورت می‌گیرد و در سال جاری نیز این امکان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی تاکید کرد: باید تلاش شود تا با اطلاع‌رسانی کارشناسی شده، تعداد بیشتری از داوطلبان ورود به دانشگاه، متقاضی ورود از طریق سوابق تحصیلی خود باشند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سوال که آیا در صورت عدم برگزاری کنکور دانشگاه‌های ما زیر ساخت لازم برای جذب دانشجو را در رشته‌های تراز بالا دارند؟ گفت:  بدیهی است که برای رشته‌های پُرطرفدار هنوز برگزاری آزمون لازم است و جایگزین مورد قبول تعیین نشده است. امیدواریم تا زمان برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها مشکل ناشی از شیوع بیماری کرونا برطرف شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آزمون وزیر علوم کرونا ویروس منصور غلامی کنکور سراسری 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۰۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون استخدام دبیر با یک میلیون داوطلب

رئیس سازمان سنجش با اشاره به برگزاری آزمون استخدام دبیر با شرکت یک میلیون نفر در سال ۱۴۰۳ گفت: سال ۱۴۰۲ هیچ تقلب سازمان یافته‌ای در کنکور شکل نگرفت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عبدالرسول پورعباس در همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت اول کنکور 1403 گفت: 140 هزار نفر عوامل اجرایی در حوزه‌های کنکور فعالیت می‌کنند و فراجا در برگزاری کنکور بسیار کمک می‌کند.

آزمون آموزگاری با شرکت 600 هزار داوطلب 

وی افزود: در اسفند سال 1402 یکی از سنگین‌ترین آزمون‌های کشور که آزمون استخدام آموزگاری بود را با شرکت 600 هزار نفر را برگزار کردیم، در حالیکه در گروه علوم تجربی کنکور حدود 550 هزار شرکت کننده داریم.

رئیس سازمان سنجش گفت: در سال 1403 آزمون استخدامی دبیری را با شرکت بیش از یک میلیون داوطلب برگزار خواهیم کرد.

پور عباس با اشاره به اینکه تغییرات اساسی در برگزاری کنکور داریم و به سمت برگزاری کنکور الکترونیک حرکت می‌کنیم، ادامه داد: مبارزه همه‌جانبه علیه تقلب‌های سازمان یافته در کنکور شکل گرفته است.

یک مورد تقلب در کنکور 1402 نداشتیم

رییس سازمان سنجش عنوان کرد: سال 1402 هیچ تقلب سازمان یافته‌ای در کنکور نتیجه نداد و حدود 60 داوطلب تجهیزات تقلب به همراه داشتند که دستگیر شدند و حتی یک مورد تقلب انجام نشد.

وی با اشاره به مصوبه شورای امنیت کشور و ابلاغ وظایف دستگاه‌های اجرایی برای تامین امنیت کنکور بیان کرد: امن‌ترین آزمون‌ها را در سال‌های 1401 و 1402 داشتیم، یک روش ابداعی و پیچیده را آغاز کردیم که امسال هم ادامه دارد، سال گذشته کمتر از چند دقیقه توانستیم فردی را که از سوالات کنکور عکس گرفته بود و قصد ارسال آن را داشت، دستگیر کنیم.

وی ادامه داد: امسال همه دستگاه‌هایی که با مصوبه شورای امنیت کشور به تامین امنیت کنکور ملزم هستند باید این امانت را به شکل صحیح و دقیق به سرانجام برسانند. 

ابلاغ اساسنامه سازمان ملی سنجش بعد از کنکور 

پور عباس درباره آینده سازمان سنجش گفت: اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور تصویب و توسط رییس جمهور ابلاغ شد و قرار است بعد از نوبت اول کنکور سراسری 1404 ابلاغ شود.

وی ادامه داد: وظیفه سازمان ملی سنجش در دو حوزه ارزشیابی ورود داوطلبان و ارزشیابی و کارآیی نظام آموزشی تعریف شده است که تمام آزمون‌های سراسری از آزمون‌های نهایی آموزش و پرورش تا ورودی دانشگاه‌ها و آزمون‌های استخدامی را شامل می‌شود.

وی افزود: به دنبال این هستیم تا نرم افزارهای مناسب را برای تصحیح هوشمند آزمون‌های تشریحی به کار بگیریم. در عین حال آزمون‌های الکترونیک را هم پیگیری کردیم که نرم افزارهای آن تهیه و پشتیبانی آن کامل شده است و در انتظار سخت‌افزار مناسب هستیم.

معاون وزیر علوم افزود: از عوامل اجرایی می خواهم لحظه ای چشم برهم نگذارند تا کنکور با موفقیت برگزار شود. قوه قضاییه از دو سال پیش پای کار بوده است و حتی قضات کشیک ما را در رسیدگی به تخلف‌ها کمک کردند.

دیگر خبرها

  • جزئیات پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور + سایت ثبت‌ نام
  • جزییات پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور
  • تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور
  • کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون
  • برگزاری آزمون استخدام دبیر با یک میلیون داوطلب
  • لو رفتن سوالات آزمون‌های نهایی و کنکور سراسری به هیچ عنوان امکان ندارد
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • افزایش قبولی دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری با تاثیر سوابق
  • مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند
  • ثبت نام جاماندگان کنکور در این ۲ روز