Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی شیوع کرونا ویروس جدید و افزایش استفاده از ماسک، مواد ضدعفونی کننده، دستکش و وسایل محافظتی علاوه بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی، بر ضرورت دفع صحیح پسماندها از سوی مردم و مسئولان نیز تاکید می‌شود.

هر چند افراد تلاش می‌کنند تا ابتدا خود و خانواده خود را از ابتلا به کووید19 مصون نگه دارند، اما گاهی به این موضوع که چگونه چرخه انتقال ویروس را برای خود و دیگران تسهیل می‌کنند، بی توجهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

 به نظر می‌رسد افرادی هستند که حامل بدون علامت ویروس بوده و با رفتارهایشان، دیگران را به صورت غیر مستقیم درگیر و مبتلا می‌کنند. همین کم‌توجهی موجب شده است که این روزها شاهد صحنه‌های تاسف‌بار در معابر شهرها باشیم؛ تصاویری مانند رهاسازی دستکش یا ماسک در گوشه و کنار خیابان‌ها که می‌تواند خطری برای افزایش شیوع کرونا باشد.

در پی شیوع کرونا ویروس جدید و افزایش استفاده از ماسک، مواد ضدعفونی کننده، دستکش و وسایل محافظتی علاوه بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی، بر ضرورت دفع صحیح پسماندها از سوی مردم و مسئولان نیز تاکید می‌شود. انداختن آب دهان و رها کردن دستمال و ماسک‌های استفاده شده در معابر و محیط خانه، می‌تواند موجب شیوع بیشتر آلودگی و افزایش تعداد موارد ابتلا به بیماری خطرناک کرونا شود.

بنابر اعلام انجمن آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران، به ‌منظور رعایت نکات بهداشتی و پیشگیری از ابتلا و انتشار کرونا ویروس در ادامه به چند نکته و توصیه که توسط مردم و مسئولان باید رعایت شود، اشاره می‌کنیم:

-‌ بدانیم رها کردن دستکش‌ها و ماسک‌های خود در خیابان‌ها می‌تواند منجر به انتشار و انتقال بیشتر ویروس شود.

-‌ بدانیم دستمال‌های کاغذی، دستکش‌ها و ماسک‌های استفاده شده‌ای که می‌تواند به اندازه زباله‌های عفونی بیمارستانی خطرناک باشند، در صورت رهاشدن در محیط می‌توانند با وزش باد پراکنده شده، در جریان آب قرار گرفته و به مکان‌های دیگر بروند و خطرهای جدیدی در پی داشته باشند.

-‌ کودکان نسبت به ماسک و دستکش شاید کنجکاو باشند و برای بازی آن را از زمین بردارند. رها کردن دستکش‌ها و ماسک‌های خود در خیابان‌ها می‌تواند منجر به انتشار و انتقال بیشتر ویروس به کودکان و سپس بزرگسالان شود.

-‌ بدانیم نباید از ترس وارد کردن دستکش‌ها و ماسک‌های خود به منزل یا محل کار آن‌ها را در سطح شهر رها کنیم، بلکه باید آن‌ها را در کیسه‌های دربسته یا داخل سطل‌های زباله کیسه دار در بسته قرار دهیم.

-‌ دستکش و ماسک آلوده باید به‌گونه‌ای از سطح بدن جدا شوند که هیچ تماسی با پوشش خارجی آن‌ها رخ ندهد. پوشش خارجی دستکش‌ها و ماسک را بدون ایجاد کوچک‌ترین تماس با پوست بدن به صورت پشت و رو درآورده، به سمت داخل مچاله کنید.

-‌ ماسک ها و دستکش‌های استفاده شده را در داخل نایلون‌های پلاستیکی جداگانه و در بسته بریزید و در آن را گره بزنید تا اگر به عفونتی آغشته شده در همان پلاستیک محصور بماند. پس همیشه هنگام خروج از خانه، نایلون پلاستیکی به همراه داشته باشید.

-‌ در ورودی‌ ساختمان‌های‌ مسکونی یا محل کار سطل‌های دربسته کیسه‌دار قرار دهید که در آن با پدال باز ‌شود و با قرار دادن ماسک و دستکش‌های یکبار مصرف خود در آن از انتشار ویروس جلوگیری کنید. چون زمانی‌که در سطل زباله بسته باشد، ویروس منتقل نمی‌شود.

- دستمال‌ کاغذی یا دستکش‌ و ماسکی که در خانه استفاده می‌شود را باید در کیسه‌ای جدا از زباله‌های عادی قرار دهیم سپس آن کیسه‌های دربسته را به سطل زباله منتقل کنیم. حتی اگر بیمار یا سرماخورده نیستند دستکش‌ها و ماسک‌های خود را داخل یک سطل زباله درب دار و کیسه‌دار در منزل یا محل کار خود دفع کنید تا این سطل، پسماند را حفاظت و از انتشار ویروس جلوگیری کند.

-‌ حتما بعد از دفع ماسک و دستکش، دست ها را با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه و به طور اصولی شسته و  یا می‌توان از محلول الکل ۷۰ درصد برای ضدعفونی آن‌ها استفاده کرد.

-‌ عدم استفاده مجدد از دستکش پلاستیکی (هرگز دستکش را نشویید یا دوباره از آن استفاده نکنید)

-‌ مردم می‌توانند به عنوان فعالان اجتماعی هشدارها و نکات بهداشتی را به دیگران اطلاع دهند و نسبت به این مساله بی‌تفاوت نباشند.

-‌ بدانیم پاکبانان هم در خط مقدم دیگری در حال مبارزه با کرونا هستند. این افراد هم جزء قشر تاثیرگذار در کنترل شیوع ویروس کووید ۱۹ هستند.

-‌ به کودکان خود آموزش‌های لازم برای عدم دست زدن به ماسک و دستکش‌های استفاده شده را بدهید.

-‌ دفع بهداشتی ماسک و دستکش‌ها کمک زیادی برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا خواهد کرد./ایسنا

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: استفاده شده نکات بهداشتی ماسک و دستکش دستکش ها بر ضرورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۱۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هزار و ۶۱ کیلوگرم موادغذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان امحاء شد
  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی دربوکان
  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری