Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایزدی گفت: در سال رونق تولید برای سازمان های استانی نیز متناسب با هفت راهبرد اصلی و ۳۱ برنامه سازمانی از طرف وزارتخانه متبوع، برنامه هایی مشخص و اهدافی تدوین شد که بر این اساس استان فارس رتبه چهار کشوری در بین سازمان های صمت کشور را احراز کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «حمیدرضا ایزدی» گفت: در سال رونق تولید برای سازمان های استانی نیز متناسب با هفت راهبرد اصلی و 31 برنامه سازمانی از طرف وزارتخانه متبوع، برنامه هایی مشخص و اهدافی تدوین شد که با توجه به این اهداف عملکرد 9 ماهه منتهی به آذر ماه 1398 استان ها مورد ارزیابی قرار گرفت و استان فارس رتبه چهار کشوری در بین سازمان های صمت کشور را احراز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس افزود: از جمله اهداف ابلاغی وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان های استانی به بهره برداری رسیدن واحدهای تولیدی، ایجاد اشتغال، راه اندازی واحدهای غیر فعال به ظرفیت رساندن واحدهایی که پایین تر از ظرفیت کار می کنند، پایش مستمر طرحهای نیمه تمام، حمایت از طرح های تولیدی در قالب  تسهیلات رونق تولید بوده است که با تلاش و کوشش شبانه روزی مسئولین عالی استانی، همکاران، تشکل های بخش خصوصی و فعالان عرصه اقتصادی به حمدالله محقق شد.

 

ایزدی در ادامه به دیگر برنامه ها و شاخص های ارزیابی اشاره و اضافه کرد: برگزاری میزهای تخصصی، تحقق توسعه صادرات غیرنفتی  استان، پشتیبانی  از تولید مواد معدنی  دارای ارزش افزوده بالا، دریافت حقوق دولتی معادن، برگزاری نمایشگاه فرصت های ساخت داخل، تجهیز  واحدهای  صنفی  به صندوق مکانیزه  فروش، ایجاد و توسعه فروشگاه های بزرگ  و زنجیره ای  و جذب  سرمایه گذار خارجی از جمله مهمترین شاخص های ارزیابی  براساس ارزیابی عملکرد در سطح ملی بوده است که خوشبختانه سازمان صمت فارس دراین شاخص ها و برنامه های ابلاغی وزارت صنعت، معدن و تجارت در استان پهناور فارس  موفق عمل کرده و  شاخص های  ابلاغی محقق شده است.

 


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس تاکید کرد: رسیدن به اهداف سازمانی تعیین شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و کسب رتبه برتر در حوزه عملکرد رونق تولید نتیجه تلاش ها و فعالیت های مجدانه همکاران ستادی و شهرستانی سازمان است که به نوبه خود این توفیق را به تمامی همکاران تبریک می گویم.

 

ایزدی همچنین گفت: تمام تلاش ما در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس ارائه خدمات مطلوب، با کیفیت، علمی و پژوهشی به فعالان بخش صنعت، معدن و تجارت استان بوده و به دنبال آن هستیم تا با استفاده از روش های علمی و انجام فعالیتهای پژوهشی راه های تحقق توسعه صنعتی، معدنی و تجاری استان را به پیمائیم.

 


وی در پایان به برنامه های سال 1399 در رسیدن به اهداف عالیه سازمان و وزارت متبوع اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس هفت راهبرد ابلاغی وزارت صمت در راستای جهش تولید بهره مندی از نقطه نظرات و دیدگاه های بخش خصوصی، به بهره برداری رسیدن واحدهای نیمه تمام در حوزه صنعت، معدن و تجارت استان، گسترش مبادلات تجاری با کشورهای همسایه، تزریق منابع نقدینگی برای واحدهایی که زیر ظرفیت فعایت دارند و فعال سازی  واحدهای راکد از جمله اهداف مورد نظر سازمان است.

 

ایزدی تاکید کرد: هفت محور در زمینه‌های توسعه تولید و تعمیق ساخت داخل، توسعه صادرات غیر نفتی، توسعه معادن و صنایع معدنی، توسعه فناوری و شرکت‌های دانش بنیان با تغییر رویکرد از مونتاژکاری به نوآوری، مدیریت بازار و ساماندهی لجستیک تجاری، بهبود فضای کسب و کار مرتبط با بخش صنعت، معدن و تجارت و تأمین منابع مالی و توسعه سرمایه‌گذاری در اولویت اقدامات سازمان صمت فارس درسال 1398 بوده که این موفقیت ها برای آن، حاصل شده است.

 

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: رونق تولید سازمان صنعت معدن و تجارت فارس شیراز معدن و تجارت استان فارس سازمان صنعت رونق تولید برنامه ها شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۲۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه

      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،   مدیر صنعت، معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: هم اکنون بیش از ۱۳ هزار واحد صنفی در شهرستان تربت حیدریه فعال هستند.   محمدرضا ملکی روز سه‌شنبه افزود: امید است بتوان در آینده‌ای نزدیک واحدهای تجاری برای فعالیت تخصصی اصناف ایجاد کرد که دارای دسترسی آسانی هم برای مردم باشند.   وی ادامه داد: اجاره نشینی اصناف موجب می‌شود هر ساله هزینه‌ها افزایش یابد و این فعالان با مشکل در پرداخت هزینه اجاره بها رو به رو می‌شوند.   مدیر صنعت معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: انتقال واحدهای کارگاهی هم به شهرک های صنفی یا مجتمع های صنفی نیازی است که باید به آن پاسخ داد.   ملکی افزود: اگر بتوان مجتمع ها و شهرک های صنفی دارای دسترسی آسان هم برای این منظور ایجاد کرد اقدام بزرگی در راستای کمک به بهبود خدمات و محیط شهری انجام گرفته که مردم آثار آن را در مبلمان شهری و ساماندهی فعالان این حوزه مشاهده خواهند کرد.   وی ادامه داد: یکی دیگر از نیازهای شهرستان تربت حیدریه ایجاد سایت یا مجموعه نمایشگاهی دائمی است که این می‌تواند برای ساکنان ۱۲ شهرستان اطراف تربت حیدریه نیز مفید باشد.   مدیر صنعت معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: افزون بر ۱۳ هزار واحد صنفی فعال این شهرستان براساس نوع فعالیت شان شامل توزیعی، خدماتی، فنی و خدمات فنی تقسیم بندی می شوند که در قالب ۴۲ اتحادیه صنفی و یک اتاق اصناف مشغول به فعالیت هستند.   ملکی افزود: ۲۳ انتخابات صنفی هم طی سال گذشته برگزار شد و تلاش می‌شود در سال جاری هم هفت انتخابات برگزار شود.   مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی رتبه اول عملکرد کشوری را کسب کرد
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد در مرحله دریافت تسهیلات
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری