Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-24@09:25:10 GMT

آیات سوره «مدَّثر» درباره بیماری کرونا پیشگویی کرده است؟

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۲۶۷۷

آیات سوره «مدَّثر» درباره بیماری کرونا پیشگویی کرده است؟

خبرگزاری تسنیم: یکی از اعجاز‌های محتوایی قرآن کریم، اِخبار از آینده و گزارشی قطعی از حوادثی است که در آینده رخ می‌دهد؛ البته پیشگویی‌های قرآن با پیشگویی‌های انسان‌ها متفاوت است؛ زیرا آنچه قرآن از آن خبر می‎دهد و به اصطلاح پیشگویی می‎کند، از منبع کامل وحی و غیب صادر شده و متکی بر علم بی‎پایان خداوند متعال است و هیچ خطا و شکی در تحقق آن نیست؛ اما پیشگویی‎هایی که از انسان‎ها صادر می‎شود، بیشتر بر اساس حدس، گمان، شهود و در یک کلام، متکی بر علم محدود انسانی است و امکان اشتباه و خطا در آن فراوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام محمد حاج ابوالقاسم حافظ کل قرآن و عضو مجلس خبرگان رهبری درباره تطبیق اشتباه برخی از آیات به اتفاقات گوناگون گفت: تفسیر قرآن، شرایط و ضوابطی دارد و افرادی که قرآن را تفسیر می‌کنند باید یک سری قوانین و احکامی را رعایت کنند و آن مطالبی که به قرآن نسبت می‌دهند بر اساس فهم و تفسیر کلام باشد که اگر مفسر این ضوابط را رعایت نکند، تفسیر به رأی کرده است.

وی درباره مذمت مفسران به رأی در کلام اهل بیت (ع) گفت: امام صادق (ع) فرمودند: "مَنْ فَسَّرَ اَلْقُرْآنَ بِرَأْیِهِ إِنْ أَصَابَ لَمْ یُؤْجَرْ وَ إِنْ أَخْطَأَ فَهُوَ أَبْعَدُ مِنَ اَلسَّمَاءِ" کسی که قرآن را به رأی و نظر خویش تفسیر کند، اگر درست و مطابقِ با واقع باشد، اجر و پاداشی برایش نیست و اگر خطا برود، هر آینه (از مرز و حق و حقیقت) بیشتر از فاصله آسمان‌ها از یکدیگر، دور شده است.

حجت‌الاسلام حاج ابوالقاسم با بیان اینکه برخی آمدند و آیات سوره "مدَّثر" را به بیماری کرونا تطبیق دادند، گفت: برخی به اشتباه، عبارت «تِسْعَةَ عَشَرَ» در این سوره را با ویروس کووید ۱۹ تطبیق دادند که از اصل و پایه بی‌اساس است. در این سوره، عدد ۱۹، اشاره به تعداد نگهبانان دوزخ دارد و هیچ ارتباطی با بیماری کرونا ندارد.

وی ادامه داد: برخی دیگر به آیات ابتدایی سوره مدَّثر اشاره کرده‌اند. آنجایی که خداوند به پیامبرش می‌فرماید: "وَ ثِیابَکَ فَطَهِّرْ". برخی به اشتباه اینگونه تفسیر کرده‌اند که خداوند می‌فرماید راه درمان کرونا، پاک بودن و طهارت است. تفسیر قرآن باید بر اساس مقررات کلامی صورت گیرد.

حجت الاسلام حاج ابوالقاسم نسبت اشتباه آیات با وقایع مختلف را کاری ناشایست خواند و گفت: در وقایع ۱۱ سپتامبر هم برخی عامدانه و یا ناشیانه آیاتی از سوره مبارکه توبه را با آن حادثه تطبیق دادند.

منبع: فردا

کلیدواژه: بیماری کرونا سوره مدثر پیش گویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۲۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگویی رفتار افراد با هوش مصنوعی

سیستم هوش مصنوعی مذکور به عنوان مدل بودجه استنتاج پنهان (L-IBM) مشهور شده است. مولفان پژوهش ادعا می‌کنند L-IBM بهتر از چهارچوب‌های پیشنهادی پیشین قادر به مدلسازی تصمیم گیری انسان است. این سیستم با بررسی رفتارها، اعمال و محدودیت‌های گذشته که به فرایند تفکر یک عامل (انسان یا یک سیستم هوش مصنوعی دیگر) فعالیت می‌کند. داده‌ها یا نتایج به دست آمده پس از ارزیابی استنتاج بودجه نامیده می‌شوند.

به گزارش مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، محققان از L-IBM برای پیش بینی حرکات بازیکنان انسانی درشطرنج استفاده کردند. مولفان پژوهش در این باره نوشته اند: نتایج ما حاکی از آن است که تصمیم گیری انسانی شبه بهینه (suboptimal human decision-making) را می‌توان با نسخه‌های رایانشی محدود الگوریتم‌های جستجوی استاندارد مدلسازی کرد. با انجام این کار به مدل‌های تصمیم گیری انسانی دقیق و همچنین معیار‌های اطلاعاتی ظرفیت استنتاجی آن‌ها دست یافت.

L-IBM برای مدلسازی فرایند تصمیم گیری یک عامل، نخست رفتار‌های فرد و متغیر‌های تاثیرگذاری را تحلیل می‌کند. به بیان دیگر محققان در جستجوی مدلی هستند که عاملان تمایل دارند انجام دهند و هم در وضعیت واقعی مدل مذکور را اجرا می‌کنند.

تحقیق فعلی به محققان کمک می‌کند تا جزییات رفتار انسانی را به برنامه‌های هوش مصنوعی بیاموزند. با این وجود L-IBM هنوز کامل نیست.

دیگر خبرها

  • فرشتگان کاتب؛ حافظ انسان در زمان حیات
  • دعا برای زیاد شدن نور چشم | دستورالعمل برای زیاد شدن نور چشم
  • تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر توجه به تفسیر قرآن
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • اعلام راهبردهای مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال جدید
  • انتقاد تند رهبر حوثی‌ها از آل سعود: آیات قرآن را از برنامه‌های درسی حذف کرده‌اند | به صهیونیست‌ها احترام می‌گذارید
  • از آلبوم مرقع «دولت قرآن» اثر یدالله کابلی رونمایی شد
  • پیشگویی رفتار افراد با هوش مصنوعی