Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیانگذار طرح «تکنوتز» در دانشگاه تهران از فراهم کردن بستر مناسب برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های مهندسی برای استفاده از ظرفیت صنایع دانش‌بنیان در انجام پایان‌نامه‌های دانشجویی در قالب طرح «تکنوتز» خبر داد.

گلی گانی، بنیانگذار طرح «تکنوتز» در دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» با بیان اینکه تکنوتز طرحی در جهت حضور دانش بنیان ها برای تغییر وضعیت پایان نامه ها است، گفت: پلفترم تکنوتز که به تازگی راه افتاده است؛ یک واسط بین صنایع دانش بنیان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های مهندسی ایجاد نموده تا در انتخاب موضوع پایان نامه ها، نیاز و تقاضای بازار تکنولوژی را به اطلاع دانشجویان رسانده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بسیاری از اساتید راهنما در انتخاب موضوع پایان نامه، دانشجویان را آزاد می گذارند تا در صنعت جستجو نموده و نیازهای واقعی آن را پیدا کنند؛ اما به دلیل وجود نداشتن اطلاعات و ارتباط و آشنایی با صنایع، این دسته از دانشجویان نیز به صف مقاله نویس های ISI می پیوندند.

 

گلی کانی بیان کرد: ما در پلتفرم تکنوتز، دانش آموخته های برتر دانشگاه های صنعتی شریف و تهران را گرد هم آورده ایم و شبکه ای تشکیل دادیم که عمده  اعضای آن، از مدیران شرکت های دانش بنیان هستند. این افراد هم نسبت به پژوهش های دانشگاهی، نگاه خوش بینانه تری دارند و هم سالیان طولانی با تقاضای بازار دانش بنیان مواجه گردیده و فرصت های پژوهشی زیادی را می شناسند.

 

وی افزود: در حال حاضر در شبکه ای که این پلتفرم شکل داده، کارشناسان و مدیرانی از ۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه صنایع برق و مکانیک این آمادگی را دارند که به صورت غیرحضوری و کاملا رایگان اقدام به ارائه مشاوره به دانشجویان کنند. در این بین بعضی از شرکت ها، صرفا به مشورت موضوع پایان نامه اکتفا نکرده و حمایت ها و تسهیلات مالی برای پژوهش های تشریح شده خود در نظر گرفته اند.

 

بنیانگذار طرح تکنوتز در دانشگاه تهران با اشاره به استقبال خوب دانشجویان از طرح تکنوتز گفت: به دلیل گسترده بودن سطح استقبال دانشجویان از طرح تکنوتز و از طرفی عدم شناسایی اساتید متناسب با تعداد متقاضیان امیدواریم با گسترش این شبکه در دوره های بعدی، بتوانیم در خدمت سایر دانشجویان باشیم.

 

گلی کانی با اشاره به اینکه مرکز پژوهشی- آموزشی کوثر وابسته به بسیج دانشجویی دانشگاه تهران از حامیان طرح تکنوتز است، بیان کرد: در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا و فراغت بیشتر شرکت های دانش بنیان، مشاوره های ارائه شده در قالب طرح تکنوتز به صورت غیرحضوری و کاملا رایگان انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان پایان نامه های دانشجویی دانشگاه تهران پایان نامه ها دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان استان بوشهر

امام جمعه بوشهر حمایت از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان را مورد تأکید قرار داد و گفت: حمایت از حرکت‌های حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان یکی از راهکاری مهم توسعه و پیشرفت جامعه محسوب می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح امروز در نشست با مسئولان صندوق پژوهش و فناوری استان بوشهر با استناد به آیات قرآن کریم و روایت ائمه طهارت علیه‌السلام در مورد جایگاه کسانی که به علم و فناوری مجهز هستند نسبت به دیگر افراد، اظهار داشت: تنها راه پیشرفت و توسعه جامعه حرکت و فعالیت دانشی است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر پیشرفت بدون توجه به علوم دانش‌بنیان را غیرممکن دانست و بیان کرد: علم منشا تمام خیرات و پیشرفت است که در این راستا تولیدات محصول دانش‌بنیان و فناوری یک اصل مهم و اساسی محسوب می‌شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با بیان اینکه فعالیت در عرصه امور دانش‌بنیان در بوشهر به‌عنوان فرهنگ تبدیل شده است تصریح کرد: جوانان بوشهری به اهمیت تولید محصولات دانش‌بنیان پی برده‌اند و این حرکت‌ها را انجام می‌دهند.

امام جمعه بوشهر، با بیان اینکه حرکت‌های دانش‌بنیان، عریض و دارای افق‌های طولانی است گفت: در افق‌های طولانی باید اولویت‌ها حفظ شود و برنامه‌های مورد نیاز جامعه و حرکت‌های دانش‌بنیان در سال‌های مختلف تدوین و عملیاتی شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان بوشهر در عرصه تولید محصولات بر اساس فناوری‌های نوین افزود: پرتو درمانی و سامانه‌های پرتودهی در زمینه افزایش تولید محصولات کشاورزی استان بوشهر یکی از نیازهای اساسی است که در راستای امنیت تغذیه باید در دستور کار حرکت‌های دانش‌بنیان قرار بگیرد.

صفایی بوشهری انتخاب ایده در عرصه فناوری‌های نوین و حرکت‌های دانش‌بنیان را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: عرض حرکت‌های دانش‌بنیان خیلی وسیع است و می‌توان در حرکت‌های دانش‌بنیان در یک زمان مشخص هزاران فضای دانش‌بنیان ترسیم کرد و از موازی کاری در تولید محصول توسط شرکت‌های فناور باید رعایت شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر حرکت‌های حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: استان بوشهر از ظرفیت‌های مهمی در تولید محصولات دانش‌بنیان برخوردار است که باید از این توانمندی‌ها استفاده شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر، حمایت معنوی و مالی از شرکت‌های دانش‌بنیان استان را یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر دانست و اضافه کرد: جوانان استان بوشهر در عرصه تولید محصولات دانش‌بنیان خوش درخشیده‌اند که لازم است از محصولات تولیدی و فناوری آنان حمایت همه جانبه شود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • لزوم تقویت بنیان‌های فکری و معنوی دانشجویان و اساتید
  • انجام پایان‌نامه‌های ارزان‌قیمت و مشکلات دانشجویان
  • نسخه نجات اقتصاد استفاده از ظرفیت مردم و بخش خصوصی است
  • ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان استان بوشهر
  • استفاده از ظرفیت دانشجویان در فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان
  • ساخت کارخانه نوآوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در زهک اجرا می‌شود
  • تمرکز دانش بنیان‌ها بر سواحل مکران
  • ۳ رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای تحقق جهش تولید
  • حمایت برنامه «فن‌تز» از پایان‌نامه‌های حوزه صنایع غذایی
  • افزایش ۱۰۰ درصدی صدور ضمانت‌نامه توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری