Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@10:03:59 GMT

«نهِ ده» با ویرایشی تازه وارد بازار کتاب شد

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۳۵۷۷

«نهِ ده» با ویرایشی تازه وارد بازار کتاب شد

به گزارش خبرگزاری مهر، چاپ پانزدهم کتاب «نهِ ده» به قلم حسین قدیانی با ویرایشی تازه وارد بازار نشر شد. «نه ده» که برشی از دل نوشته‌های حسین قدیانی است، با قلم شیوا و روان نویسنده، یادآور روزهای پرتلاطم بعد از دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در سال ۸۸ و حماسه‌آفرینی مردم ایران در یوم‌الله نهم دی‌ماه آن سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اثر برای اولین بار در اردیبهشت ۸۹ به چاپ رسید و اینک با ویراستی جدید در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.

قدیانی در بخشی از مقدمه جدیدترین چاپ «نهِ ده» نوشته است: «۹ دی همان شکوفه‌ای بود که خدا اراده کرد در فصل زمستان آفریده شود و این شکوفه را یک رهبر انسانی و اسلامی از ماه‌ها قبل یارای تماشا دارد. این همه آیه در قرآن؛ خامنه‌ای اما در خطبه‌ی اول آدینه‌ی ۲۹ خرداد ۸۸ تنها و تنها بسنده به این آیه کرد؛ "هُوَ الَّذِی أَنزَلَ السَّکِینَةَ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لِیَزْدَادُوا إِیمَانًا مَّعَ إِیمَانِهِمْ وَلِلَّهِ جُنُودُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَکَانَ اللَّهُ عَلِیمًا حَکِیما"! بفرمائید! این هم بهترین تعریف و تعبیر از حماسه‌ی یوم‌الله ۹ دی ۸۸ اما درحالی‌که هنوز در یوم‌الله ۲۹ خردادیم! نه! این سید را نمی‌توان دوست نداشت. و "دست خدا" بر سر خود را نمی‌توان دوست نداشت.»

البته قدیانی در تازه‌ترین چاپ کتابش، شماری از مطالب را که ربط مستقیمی با حاشیه و متن حماسه نهم دی‌ماه نداشت حذف کرده که این موضوع حتماً در مطالعه کتاب اثر مثبت می‌گذارد. او در مقدمه تاکید کرده که «نزدیک به ۹۵ درصد حذفیات کتاب، تنها و تنها علت حرفه‌ای داشت، نه محتوایی. مثلاً ضمائم "نهِ ده" تا قبل از این چاپ اگرچه بالکل حذف شده ولی این مهم جز با نیت انسجام و ارتباط بیشتر متون متنوع و متعدد کتاب نبوده است.»

«تولد یک پروانه»، «موتور جادویی»، «امسال خمینی زودتر می‌آید»، «همیشه پای یک "ظن" در میان است»، «هزاروسیصد و فتنه»، «رجز من برای اوباما» و … عنوان بخش‌هایی از این کتاب است.

جدیدترین چاپ «نهِ ده» در ۲۱۰ صفحه و در قطع رقعی، هم‌اکنون از سوی مؤسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی در دسترس کتاب‌دوستان قرار گرفته است.

علاقمندان می‌توانند این کتاب را با قیمت ۲۰ هزار تومان از صفحه منشورات پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی به آدرس www.irdc.ir تهیه کنند و یا با شماره ۲۲۲۱۱۱۷۴ تماس بگیرند.

کد خبر 4892620 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین قدیانی انقلاب اسلامی ایران قرآن ویروس کرونا کتاب و کتابخوانی ادبیات گردشگری ادبیات جهان خبرگزاری مهر شیوع کرونا معماری ترجمه عید نوروز میراث فرهنگی نوروز صنایع فرهنگی رایزنی فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۳۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از ۱۰ روز گذشته و کارخانجات اقدام به خرید و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر اعلام نشده است و کارخانجات نمی دانند به چه قیمت محصول خود را به بازار عرضه کنند. - اخبار اقتصادی -

بهرام رمضانی مدیر عامل شرکت قند بیستون در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: حدود 2 میلیون و 400 هزار تن شکر در کشور مصرف می شود که حدود یک میلیون و 400 هزار تن تا یک میلیون و 500 هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد می‌شود.

وی افزود: برای سال جاری نیز تا به امروز ارز 28 هزار و 500 تومانی برای واردات شکر اختصاص داده شده است که عمده این محصولات نیز توسط بخش خصوصی وارد می شود.

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از 2 روز دیگر

مدیر عامل شرکت قند بیستون ادامه داد: برای بهره برداری و استحصال شکر داخلی و فروش آن در بازار مشکل داریم و وزارت جهاد کشاورزی همواره نرخ جدید فروش این محصول را با تاخیر اعلام می کند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از 10 روز گذشته آغاز شده و کارخانجات اقدام به خرید چغندر و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر برای فروش به بازار اعلام نشده است و کارخانجات نمی‌دانند به چه قیمت محصول خود را عرضه کنند.

رمضانی گفت: تعلل در عرضه شکر به بازار شوک وارد می کند و لازم است که وزارت جهاد کشاورزی به سرعت نرخ جدید شکر را اعلام کند.

رمضانی گفت: نرخ خرید تضمینی چغندر از کشاورزان در سال جاری از 2 هزار 800 تومان به 3 هزار و 330 تومان تغییر کرده است.

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: نرخ شکر در سال قبل 25 هزار و 550 تومان تومان درب کارخانه بوده است اما در سال جاری هنوز قیمت جدید اعلام نشده است.

وی اظهار داشت: در صورتی که شکر وارداتی با ارز 28 هزار تومان وارد شود اما عوارض گمرکی بیشتری برای آن اعمال نشود، نرخ آن از شکر داخلی ارزان تر می‌شود و با توجه اینکه با محصول داخلی قابل تفکیک نیست، امکان اختلاط وجود دارد؛ راهکار دیگر تغییر نرخ ارز واردات شکر از تالار اول به تالار دوم  یا پرداخت مابه التفاوت محصول داخلی با وارداتی به کارخانجات است.

وی افزود: با توجه به تاخیر دولت در پرداخت مطالبات به کارخانه‌های تولید شکر، پیشنهاد می‌شود که دولت از از دو روش اول برای ایجاد تعادل در تعیین نرخ شکر اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور وارد تهران شد
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ حباب سکه روند متوازن نداشت
  • (ویدئو) ربات سگ با قابلیت شعله‌افکنی وارد بازار شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • آیت‌الله رئیسی وارد قلب اقتصادی پاکستان شد
  • رئیس جمهوری اسلامی ایران وارد لاهور شد
  • رئیسی وارد لاهور شد
  • پلیس تراز به بازار نشر آمد
  • بهروز افخمی: باید به سینمای چین و روسیه نفوذ کنیم
  • ادعا و هشداری تازه؛ التهابات در بازار ارز بیشتر خواهد شد؟