Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@03:39:58 GMT

خطر آغاز موج دوم کرونا بیخ گوش کرمانشاه است

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۴۸۹۶

خطر آغاز موج دوم کرونا بیخ گوش کرمانشاه است

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: قریب ۵۰ روز است که ویروس کرونا به ایران رسیده است و از همان آغازین روزهای شیوع ویروس کرونا، شاهد خدمات و تلاش‌های خالصانه متولیان بهداشت و درمان و تیم‌های درمانی در جای‌جای ایران اسلامی بودیم که بی‌وقفه در صف اول مبارزه با ویروس کرونا، ایثار و فداکاری را سرلوحه کار خود قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این ویروس همچنان در حال گسترش است و مهم‌ترین دستورالعمل برای مقابله با کرونا ویروس، قرنطینه خانگی و پرهیز از حضور در اجتماعات اعلام می‌شود.

مسئولان استانی می‌گویند وضعیت استان کرمانشاه در بحث کنترل بیماری کرونا نسبت به دیگر نقاط کشور مناسب‌تر است و بین استان‌های ۲۶ تا ۲۸ قرار گرفته‌ایم و این به‌دلیل همراهی و همکاری مسئولان و مردم است.

آنها ضمن تقدیر و تشکر از مردم به دلیل همراهی و در خانه ماندن، از مردم می‌خواهند تا مهار این ویروس در استان کرمانشاه با مسئولان مربوطه همراهی لازم را داشته باشند و توصیه‌های آنها در مورد ویروس کرونا را جدی بگیرند، زیرا یک بی‌دقتی و عدم مراقبت ممکن است سبب موج دوم و شدیدی از بیماری ویروس کرونا در استان باشد.

روند مراجعه و درمان بیماران کرونایی تحت کنترل است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: کرمانشاه از استان‌های خوبی است که در آن مراجعه و درمان بیماران کرونایی روند کندی دارد و تحت کنترل قرار گرفته است.

بهمن روشنی افزود: خوشبختانه تاکنون کمبود تخت آی. سی.یو پیدا نکردیم؛ ۱۲ تخت ویژه را چند روز گذشته در بیمارستان نسیم راه اندازی کردیم و در حال حاضر مشکل تخت ویژه نداریم.

وی عنوان کرد: ما هنوز به حالت ثبات نرسیدیم به هر حال این ویروس پخش شده و به‌دلیل اینکه سرایت آن بالا است حتماً در روزهای آینده موارد ابتلاء خواهیم داشت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان داشت: کنترل بیماری وقتی است که موردی از ابتلاء در جامعه نباشد و یا دارویی برای درمان آن کشف شده باشد، لذا در حال حاضر نمی‌توان گفت چه زمانی از دست ویروس کرونا راحت می‌شویم.

دکتر روشنی تصریح کرد: کادر درمان، پزشک، پرستار و سایر رده‌ها در ایام تعطیلات هیچ‌کدام تعطیل نبودند و ۲۴ ساعته مشغول کار بودند و به مردم خدمت رسانی می‌کردند.

وی ادامه داد: خوشبختانه از لحاظ بستری بیماران استان کرمانشاه نسبت به سایر استان‌ها منطقی است و آمار مرگ و میر نسبت به استان‌های دیگر وضعیت بهتری دارد و این به‌دلیل تلاش زحمت و کادر درمان و بهداشت است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: مردم کرمانشاه خوب رعایت کردند و باید از آنها تقدیر و تشکر کرد، چون بسیاری از استان‌ها وضعیت بدتری دارند.

ممکن است با یک موج افزایشی رو به‌رو شویم

دکتر روشنی اظهار داشت: تضمینی نیست که با تمام شدن تعطیلات و باز شدن مغازه‌ها بیماری بیشتر نشود و ممکن است با یک موج افزایشی رو به‌رو شویم، لذا باید پیشگیری و مراقبت را همچنان ادامه دهیم.

وی عنوان کرد: احتمال دارد موج دومی در راه باشد و افزایش شدیدی به‌دنبال داشته باشد، به‌همین دلیل از مردم می‌خواهیم همچنان رعایت کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان کرد: بیمارستان محمد کرمانشاهی برای اطفال در نظر گرفته شده و ۲ بیمارستان دیگر در نظر داریم که اگر ظرفیت بیمارستان‌های فارابی و گلستان پر شود، آنها وارد مدار شوند.

دکتر روشنی گفت: بیمارستان‌های در نظر گرفته کاملاً آماده است و اگر موج دوم بیماری شکل بگیرد، آن ۲ بیمارستان در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: کودکانی که در بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی مشکوک به بیماری کرونا بودند، خوشبختانه تست هیچ‌کدام مثبت نبوده و تمام آنها از بیمارستان مرخص شدند.

زنجیر ه انتقال ویروس تقویت شده / ممکن است با یک پیک دیگر مواجه شویم

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه هم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هر روز تعدادی بیمار بستری می‌شوند که از این تعداد چند نفر تست آنها مثبت است.

دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به اینکه شیب بیماری کرونا در استان چندان تند نیست، عنوان کرد: به‌دلیل کمون بیماری بین ۲ تا ۱۴ روز نگرانی ما از خریدهای قبل عید و مسافرت‌های آنها در ایام نوروز است.

وی خاطرنشان کرد: زنجیره انتقال ویروس تقویت شده و ممکن است در هفته‌های آینده با یک پیک در استان مواجه باشیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: ما هر روز افراد مثبت داریم و در صورتی بیماری مهار می‌شود که ما تست مثبت نداشته باشیم.

دکتر شکیبا افزود: تنها راه کنترل و مهار ویروس کرونا، عدم حضور مردم در اماکن عمومی و تجمعات و در خانه ماندن مردم با رعایت اصول بهداشتی است.

وی با بیان اینکه کشور چین پس از ۲ ماه و ۱۵ روز بیماری را کنترل کرده است، گفت: اصلاً نمی‌شود پیش بینی کرد که فعالیت ویروس کرونا چه زمانی تمام می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: تصمیم‌گیری‌ها برای آغاز فعالیت، پس از ۲۰ فروردین ماه انجام خواهد شد تا ببینیم وضعیت استان در چه شرایطی خواهد بود، زیرا کسی نمی‌تواند در حال حاضر پیش‌بینی کند.

براساس این گزارش، مهار و کنترل بیماری کرونا در استان کرمانشاه که تاکنون با رعایت مردم به‌خوبی صورت گرفته است، برای تداوم این روند به همکاری بیشتر مردم نیاز دارد، در غیر این ‌صورت باید منتظر برگشت موج دوم این بیماری در استان باشیم.

کد خبر 4892361

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کرمانشاه ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام فاصله گذاری اجتماعی شهرکرد گرگان طرح غربالگری روز طبیعت سال جهش تولید بیرجند ضدعفونی بارش باران معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه استان کرمانشاه بیماری کرونا ویروس کرونا استان ها موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۴۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دچار وسواس می شویم/ بارزترین نشانه‌های وسواس

به گزارش خبرگزاری مهر، سمیه معتضدیان افزود: وسواس مجموعه‌ای از افکار و یا تکانه‌های ناخواسته، مزاحم و تکراری است و مبتلایان به وسواس اضطراب‌های شدیدی را تجربه می‌کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه در بیشتر بیماری‌های مربوط به روان ردپای ژنتیک دیده می‌شود، خاطرنشان کرد: علامت‌های ابتلاء به وسواس در نوجوانی و یا اوایل دهه ۲۰ آغاز می‌شود.

وی، شیوع وسواس در بین زنان و مردان را یکسان عنوان کرد و گفت: زمانی که وسواس را ریشه یابی می‌کنیم در بیشتر موارد حداقل یکی از اعضای خانواده به این بیماری و یا بیماری‌های مرتبط مبتلا هستند.

معتضدیان ادامه داد: بدیهی است چنانچه ژن پیش زمینه در خانواده وجود داشته باشد، در اثر محیط و یا عوامل دیگر ممکن است این بیماری بیشتر و یا حاد تر بروز پیدا کند.

وی، آغاز ابتلاء به وسواس در میانسالی را تقریباً منتفی دانست و اضافه کرد: بروز رفتارهای وسواس گونه در سنین بالا می‌تواند متخصصان را به بیماری‌های ارگانیک و یا فیزیکی بیمار مشکوک کند.

این روانپزشک یادآور شد: تقریباً این انتظار را نداریم که یک زن یا مرد ۵۰ ساله به طور ناگهانی به وسواس مبتلا شود.

وی با اشاره به شایع‌ترین نشانه‌های وسواس عنوان کرد: افکار تکراری یا مزاحم مثل چک کردن‌های مدام یا وسواس شست‌وشو از بارزترین نشانه‌های رایج ابتلاء به واسوس هستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: وسواس می‌تواند با نشانه‌های مختلفی بروز کند، برخی بیماران ممکن است فقط مبتلا به وسواس فکری مبتلا باشند به طور مثال فرد مدام با خود کلنجار می‌رود که مبادا دیگران از رفتار و یا حرف‌های من آزرده شده باشند البته نکته اینجاست که این موارد باید تفکیک شود و مشغله‌های روزمره با نشانه‌های ابتلاء به وسواس فکری اشتباه گرفته نشود. اگر استرس‌های ناشی از نگاه و قضاوت دیگران از حد متعارف خارج شود و برای فرد اضطراب ایجاد کند می‌تواند از نشانه‌های رفتارهای وسواس گونه باشد.

وی یادآوری کرد: شایع‌ترین نشانه‌های ابتلاء به وسواس، وسواس چک کرد ن و شست و شو است همچنین نگرانی مدام از احتمال ابتلاء به صدمه زدن به دیگران و افکار مزاحم، خطرناک و نگران کننده می‌تواند از نشانه های ابتلاء به وسواس باشد.

معتضدیان گفت: ترس بیش از حد ابتلاء به بیماری، چک کردن مدام وسایل، ترس از آسیب رساندن به خود یا دیگران، و وسواس نظم و یا تقارن اشیا از شایع‌ترین نشانه‌های اختلال وسواس است.

وی با بیان اینکه وسواس علاوه بر اینکه بیماری مربوط به روان است می‌تواند به جسم فرد مبتلا نیز صدمه وارد کند، ادامه داد: به طور مثال در مواردی دیده می‌شود که که پوست فرد در اثر شست و شوی زیاد دچار آسیب می‌شود یا افرادی که به دلیل ابتلاء به وسواس نظم و ترتیب و جابجایی وسایل دچار کمردرد و آسیب به ستون فقرات خود شده اند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به درمان‌های متداول مبتلایان به وسواس اشاره کرد و گفت: درمان مبتلایان به وسواس معمولاً درمان‌های توأمان دارویی و روان درمانی است، ولی باید به این نکته توجه داشت که درمان این بیماری زمانبر و نیاز به صبوری دارد.

وی، تأثیر محیط بر اختلال وسواس را مورد توجه قرار داد و گفت: وسواس می‌تواند در خانواده‌هایی که رفتارهای وسواس گونه به صورت ژنتیکی وجود دارد، در کودک نیز از طریق یادگیری در محیط تشدید شود، ولی زمینه‌های ژنتیکی در این بیماری بسیار مهم است چون اگر فقط تأثیرات محیطی مد نظر باشد بعد از بهتر شدن شرایط این رفتارها از بین می‌رود.

معتضدیان در خاتمه با بیان این موضوع که وسواس بیماری سمج روانپزشکی است، توضیح داد: این بیماری برای فرد و اطرافیان بسیار آزاردهنده است. باید برای درمان صبور بود ولی قطعاً زندگی کردن با وسواس زندگی زجرآوری است، بنابراین باید با مراجعه به پزشک این شرایط را تسهیل کرد.

کد خبر 6080659 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • درمان سرطان رایگان می‌شود
  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • تولید دارو از بره موم زنبور عسل توسط محقق همدانی
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • درمان تخصصی انواع بیماری های پوستی در شیراز
  • چرا دچار وسواس می شویم/ بارزترین نشانه‌های وسواس