Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس ضمن اعلام افزایش مصرف آب در پی شیوع کرونا از مردم خواست با رعایت الگوی بهینه مصرف یاری کنند تا در روزهای پیش رو از افت فشار و قطعی آب جلوگیری شود.

محمود رضایی یکشنبه ۱۷ فروردین با اشاره به اینکه استان پهناور فارس با ١١٠  شهر،  ٣٦ شهرستان و  بیش از ٤٠٠٠ روستا و آبادی است بیان کرد: در مجموع  حدود 500 میلیون متر مکعب آب شرب به صورت سالانه در استان مصرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او ادامه داد: حدود 145 میلیون متر مکعب از این میزان تنها به کلان شهر شیراز و شهرک های اقماری اطراف آن مربوط است که حدود ۲ میلیون نفر جمعیت دارند.

معاون استاندار فارس با اشاره به اینکه در پی  شیوع بیماری کوئید 19  مصرف آب در استان فارس نیز به شدت افزایش یافته است، اظهار کرد:  با توجه به تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و بسیاری از واحد های صنفی و تولیدی  به نظر می رسد پس از شروع بسیاری از این فعالیت ها مصرف آب در تابستان پیش رو  بیش از میانگین سالهای گذشته باشد.

رضایی تاکید کرد:  اگر شهروندان و هم استانی‌های عزیز  به مدیریت مصرف آب توجه‌ نکنند، شاهد افت فشار و یا قطعی آب برخی مناطق در زمان‌ اوج مصرف خواهیم‌ بود.

او به بارش‌های اخیر  و آب گیری سدهای درودزن، رودبال، سلمان فارسی اشاره کرد و با بیان اینکه آب شرب مناطقی وسیع از مرکز و جنوب استان از آب این سدها تامین می‌شود، عنوان کرد: سدهای یاد شده  در شرایط مطلوبی از حجم ذخیره آب قرار دارد؛ اما با توجه به ظرفیت لوله های انتقال و برنامه ریزی‌های از پیش تعیین شده، حجم آب رها سازی شده برای شرب توان تامین نیاز آب شهری در شرایط بحرانی شیوع ویروس و نیاز چند برابری به آب را ندارد.

او از مردم در خواست کرد که همچنان که در همه زمینه‌ها با فرهنگ غنی خود یار و یاور یکدیگر بوده‌اند با رعایت الگوی بهینه مصرف آب از قطعی آب و افت فشار در فصل گرما جلوگیری کنند.

رضایی همچنین با تاکید بر اهمیت تامین آب شرب شهروندان اعلام کرد:در این راستا خطوط آب رسانی شهر جهرم از سد سلمان، شهر داراب از سد رودبال، سعادت شهر از چاه‌های منطقه سیوند و همچنین انتقال آب از سد درود زن به شیراز و صدرا به اتمام رسیده( و یا در حال تکمیل است) است و پروژه‌های متعدد دیگری در این حوزه نیز در حال آماده سازی است که در زمان مناسب مورد  بهره برداری قرار خواهد گرفت.

معاون عمرانی استانداری فارس همچنین با اشاره به حفر چاه‌های عمیق و نیمه عمیق در مناطق مختلف استان، گفت: این چاه‌ها در مدار  قرار گرفته و برای فصل گرما و شرایط خاص مشابه آماده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهر شیراز سلمان فارسی استان فارس مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۵۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها

ایسنا/خراسان رضوی نایب‌ رییس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی گفت: توقف کامیون‌ها در مرز خسارت‌های زیان‌باری به پیکره اقتصادی وارد می‌کند، علی‌رغم نشست‌ها و رایزنی‌های مسئولین در سطح استان در بحث مدیریت واحد مرزی و اجرای طرح جامع روانسازی، عملا امروز در دوغارون_اسلام‌قلعه صدها دستگاه کامیون در پارکینگ‌ها موجود بوده و محموله‌های ترانزیتی و سوختی متوقف هستند.

محمود امتی در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص وضعیت ناوگان حمل‌ونقل در مرز دوغارون اظهار کرد: در مرز دوغارون در اسلام قلعه افغانستان قبل از عید فطر توقف طولانی برای کامیون‌های ایرانی و افعانستانی در کشور افغانستان به ایران وجود داشت که یک روز قبل از عید فطر با مساعدت دو طرف تقریبا تمام کامیون‌های خالی وارد ایران شدند.

وی افزود: عملا این توقف‌های طولانی مدت باعث افزایش کرایه‌ها شده است. متاسفانه این توقف‌ها زیان‌های جبران ناپذیری برای تجار خارجی، شرکت‌های حمل‌ونقل و مالکین کامیون‌ها و رانندگان در بردارد.

نایب‌ رییس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی با اشاره به اینکه وقتی توقفی حادث می‌شود، سرمایه‌های میلیاردی روزها در مرز متوقف خواهد شد، بیان کرد: این مسئله عملا خسارت‌های زیانباری به پیکره اقتصادی وارد می‌کند، علی‌رغم نشست‌ها و رایزنی‌های مسئولین در سطح استان در بحث مدیریت واحد مرزی و اجرای طرح جامع روانسازی، عملا امروز در دوغارون_اسلام‌قلعه صدها دستگاه کامیون در پارکینگ‌ها موجود بوده و محموله‌های ترانزیتی و سوختی متوقف هستند.

امتی ادامه داد: برخی از این محموله ها تا ۸ روز توقف دارند. در روز یکشنبه دوم اردیبهشت ماه سال جاری هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی استان بازدیدی از مرز پایانه دوغارون داشته و نشستی با مدیرکل گمرک و ناظر گمرات کل و جلسه‌ای با فرماندار تایباد برگزار کرد و این مشکلات در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وی اضافه کرد: موضوعی که سال‌ها تکرار و به آن پرداخته شده اما عملا اجرایی نشده، موضوع مدیریت واحد مرزی است. اگر کلیه شبکه و مجموعه عملیات در مرز را به عنوان یک زنجیره در نظر بگیریم، اگر یکی از حلقه ها به درستی عمل نکند متاسفانه باز هم شاهد توقف‌ها خواهیم بود.

نایب‌ رییس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی عنوان کرد: با وجود اینکه تقریبا تا خروج کامیون‌ها در مرز همه ارگان‌ها به خوبی عمل می‌کنند، اما اقداماتی از جمله بازدیدها از کامیون‌ها توسط مرزبانی باعث برخی توقف‌ها شده است. با توجه به اینکه ابزارهای کنترلی و نظارتی وجود دارد، می‌شود کنترل‌ها را با دقت بیشتری انجام داد و مانع از توقف کامیون‌ها شد. اما این موضوع مورد بی‌توجهی واقع شده است.

امتی ادامه داد: این توقف‌ها باعث افزایش کرایه‌ها و خسارت‌ها به شرکت‌های حمل‌ونقل، کامیون‌ها و غیره و بالطبع باعث افزایش هرینه‌های صادرات و ترانزیت کالا خواهد شد. طی چند ماه گذشته با ۱۵۰۰ الی ۱۶۰۰ دلار امکان داشت که محموله را از بندرعباس به هرات ارسال کرد اما این ارسال اکنون بیش از ۲۳۰۰ دلار هزینه دارد و عمده دلیل آن بحث توقف ها در خروج و ورود کامیون از اسلام قلعه به ایران است.

وی با اشاره به اینکه راهکار حل این موضوع مدیریت واحد مرزی به معنای واقعی و عملیاتی است، گفت: مدیریت واحد مرزی باید به معنای واقعی اتفاق افتد و اگر قرار است همه ارکان مستقر در مرز کار خود را به خوبی انجام دهند، باید همگی با هم هماهنگ باشند. خواهش ما از مدیران استانی این است که به این موضوع توجه ویژه داشته باشند و قبل از اینکه فرصت‌ها را از دست دهیم باید علاج واقعه قبل از وقوع صورت گیرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • آماده‌باش کامل شهرداری کرمان در شرایط جوی ناپایدار
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • دمنوشی که موجب جلوگیری از اضافه وزن می‌شود
  • کمبود این ویتامین سبب یبوست می‌شود
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟