Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزیر بهداشت در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، بر لزوم اطلاع رسانی وضعیت بیماران بستری مبتلا به کرونا به خانواده هایشان تاکید کرد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قاسم جان بابایی، معاون درمان در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور، بر لزوم اطلاع رسانی وضعیت بیماران بستری مبتلا به کرونا به خانواده هایشان، تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نامه است: پیرو بخشنامه شماره ۳۰۶۳۶/۴۰۰ د مورخ ۱۰.۱۲.۱۳۹۸ با موضوع ممنوعیت ملاقات با بیماران COVID-۱۹ در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، ضمن تاکید بر استمرار ممنوعیت ملاقات بیماران، با توجه به نگرانی خانواده بیماران و لزوم اطلاع رسانی به آن‌ها از وضعیت بیماری و پیشرفت روند درمانی بیماران، خواهشمند است دستور فرمایید در بیمارستان‌ها به تناسب ساختار نیروی انسانی و تعداد بیماران بستری یک نفر یا تعداد بیشتری از پرسنل کادر درمانی یا آموزشی (دفتر پرستاری، سرپرستار و یا انترن‌ها و رزیدنت‌ها) دارای توانایی در تعامل، برقراری ارتباط آرامش بخش و با اشراف کامل به آخرین شرح حال و روند درمانی بیماران بستری، روزانه و در ساعات معین ضمن اعلام قبلی، مسئول اطلاع رسانی آخرین وضعیت آن‌ها و پاسخگویی تلفنی به همراهان درجه یک بیمار (با تأیید هویت ایشان) شوند. بدیهی است حسن اجرای این برنامه به عهده ریاست بیمارستان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جان بابایی دانشگاه علوم پزشکی کرونا بیمار کرونا بیماران بستری اطلاع رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران

«شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از داروهای خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی بویژه در سه ماه نخست می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آن ها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولاً زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

منبع: آنا

دیگر خبرها

  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو
  • صف‌های طولانی بیماران برای گرفتن نوبت‌های پزشکی
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر
  • بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد