Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ذوالفقاری از عضویت خانواده ها در مساجد مجازی و اجرای برنامه های در فضای مجازی در ایام کرونایی خبر داد.

حجت الاسلام « مصطفی ذوالفقاری» با اشاره به فعالیت های گسترده کانون های فرهنگی مساجد استان مرکزی در ایام بیماری کرونا به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: کانون های مساجد نیز در این زمان بحران برخورد لازم دانسته که با بسیج فرهنگی به امداد رسانی و کمک به هم استانی های خود بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان مرکزی با اشاره به اینکه کانون های مساجد همواره در زمان بحران در عرصه حاضر بوده و در کنار دیگر اقشار به فعالیت پرداختند، افزود: ارتباط، هماهنگی و هم افزایی نیروها و نهادهای همسو  سبب ارتقای  سطح کمی و کیفی فعالیت ها و عملکرد اقشار مختلف می شود.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه کانون های فرهنگی مساجد استان با محوریت ائمه جماعت مساجد، حمایت و پشتیبانی معنوی از کادر پزشکی و درمان را انجام می دهند، ادامه داد: شناسایی کادر پزشکی و درمان که در محل مسجد خانه داشته و زندگی می کنند، تماس تلفنی متناوب و تدریجی امام جماعت و اعضای کانون با کادر پزشکی و درمانی مذکور و تقدیر و تجلیل از مجاهدت های ایشان و اعلام آمادگی برای پیگیری مسائل و نیازهای آنان بویژه حوائج خانواده، عضویت پزشکان و کادر درمانی درکانال مسجد مجازی محله و برگزاری مراسم مجازی و ختم سوره های قرآن و دعاهای مأثوره برای سالمتی و موفقیت آنان از جمله برنامه ها کانون های مساجد در ایام شیوع بیماری کرونا است.

 

وی در ادامه به اهمیت توجه به خانواده کادر پزشکی و درمان نیز اشاره کرد و گفت: ارتباط و احوال پرسی متناوب و مکرر از خانواده کادر پزشکی و درمان توسط خانواده ائمه جماعت و اعضای کانون های فرهنگی و تقدیر و تجلیل از تلاش همسران و فرزندان و صبر و مقاومت آنان، استعلام از مشکالت و نیازهای احتمالی آنان و تلاش جهت رفع حوائج آن ها، عضویت خانواده کادر درمان در کانال مسجد مجازی و برگزاری مراسم مجازی ختم سوره های قرآن و دعاهای مأثوره برای سالامتی و خوشبختی آنان و همسران و فرزندان درمانگر از دیگر برنامه های کانون های مساجد استان مرکزی در این ایام است.

 

حجت الاسلام ذوالفقاری همچنین در خصوص بیماران مبتلا به کرونا نیز گفت: شناسایی افراد مبتلا به کرونا در محل، ارتباط و احوال پرسی تلفنی متناوب و تدریجی ائمه جماعات و اعضای کانون از بیماران بستری شده یا قرنطینه در منزل، تلاش در جهت رفع حوائج احتمالی آنان، برگزاری مراسم مجازی ختم سوره های قرآن و دعاهای مأثوره برای سلامتی عاجل و کامل آن ها  و همچنین عضویت بیماران و خانواده آنان در کانال مسجد مجازی نیز از برنامه های این ایام است.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان مرکزی با اشاره به اینکه توجه به نقاط محروم و آسیب پذیر یکی از اولویت های کانون های مساجد است، گفت: در شرایط حساس کنونی شناسایی اقشار آسیب پذیر و محروم در محل، ارتباط و احوال پرسی ائمه جماعات و اعضای کانون از خسارات مالی وارده به کار و درآمد آن ها در شرایط کنونی، جمع آوری آبرومندانه کمک از خیّرین محل یا شخصیت ها و نهاد های خیریه بویژه در مسجد مجازی محل و برنامه ریزی جهت حمایت مالی و معنوی مستمر از خانواده های شناسایی شده متناسب با کمک های جمع آوری شده از دیگر فعالیت های کانون ها در این زمینه است.

 

وی با بیان اینکه کانون های مساجد همواره برنامه های را در طول سال برای مأمومین و مسجدی ها نیز داشته اند، بیان کرد: در شرایط کنونی راه اندازی مسجد مجازی محله با عضویت هیأت امناء، اعضای بسیج مسجد، نمازگزاران فعّال، بزرگان و ریش سفیدان و خیرین محل از جمله برنامه های کانون ها است که در  این کانال می تواند پخش اذان در اوقات سه گانه صبح، ظهر و مغرب، برگزاری منبر مجازی که متن صوتی سخنرانی امام جماعت یا خطیب و سخنران مورد تایید امام جماعت است، برگزاری مراسم ختم گروهی سوره ها و دعاهای مأثوره در زمان مشخص برای رفع عاجل بالیا، سلامتی و خوشبختی مردم ایران و رهبری معظم و کلیه خدمتگزاران دین و ملت و کشور، فراخوان و جمع آوری آبرومندانه کمک های نقدی و غیرنقدی برای محرومان و نیازمندان محل، تقدیر و تجلیل های مستمر و مکرر از ایثار و مقاومت کادر پزشکی و درمان و خانواده های آنان، ارسال پیام های امیدبخش به مخاطبان بویژه خانواده کادر درمان و بیماران از جمله فراخوان نیرو و ثبت نام داوطلبان و تقسیم کار بین آن ها و جلب مشارکت اهالی محله بویژه نمازگزاران و بانوان نمازگزار در قالب های مختلف همیاری و خدمات رسانی به یکدیگر نیز از جمله برنامه های مساجد از ابتدای شیوع ویروس کرونا بوده است.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان مرکزی کانون های مساجد کانون های مساجد کادر پزشکی و درمان مساجد استان مرکزی برگزاری مراسم اعضای کانون خانواده کادر کانون ها خانواده ها مسجد مجازی برنامه ها سوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۵۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد

گردهمایی مدیران ستادی و استانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور صبح امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت‌ماه) در مجتمع فرهنگی باغ زیبا آغاز شد.

بنابر این گزارش، حجت الاسلام والمسلمین خداداده در افتتاحیه این گردهمایی با تسلیت فرارسیدن سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، اظهار کرد: جایگاه سیدالکریم (ع) بسیار جایگاه والایی بوده است و آثار تمدنی بقعه ‌ایشان عیان است.

وی تصریح کرد: در این گردهمایی دوروزه زمینه‌ای فراهم شده که کارهای کارشناسی با مفاهمه و با مشارکت و حضور مدیران مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به ترسیم چشم انداز هشت ساله این ستاد، بیان کرد: این نشست فرصت خوبی برای مرور و تبیین چشم انداز ترسیم شده است و ضرورت دارد برای جذب اعتبارات برون سازمانی و تخصیص بهینه درونی اهتمام ویژه‌ای صورت گیرد.

وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده است در سپهر فرهنگی کشور اگر موضوعات مرتبط با کانون‌های مساجد را به خوبی بیان کنیم و پای یک موضوع بایستیم، می‌توانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.

حجت الاسلام والمسلمین خداداده در ادامه بر لزوم احیای هویت سازمانی کانون‌های مساجد تأکید کرد و گفت: در حال حاضر برای ارتقای جایگاه کانون‌های مساجد کارهای بسیاری است که انجام نداده‌ایم و ضرورت دارد برای تحقق آن‌ها تلاش کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین خداداده در ادامه تأکید کرد: تحول باید در حوزه رویدادها و برنامه‌های مختلف ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور انجام شود، در این راستا ایجاد و تعمیق هویت تشکیلاتی مورد توجه ویژه ما است.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: برای مثال در حوزه اوقات فراغت دستورالعمل به استان‌ها ارسال می‌شود اما فاز اجرا و نوع عملکرد در هر استان متفاوت بوده و بر همین محور است که هویت بخشی به کانون‌ها محقق می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: نمای کلی برنامه‌های ستاد در سال پیش رو در برش‌های مختلف اعم از ملی و استانی برگزار می‌شود، برای مثال در حوزه کتاب قصد داریم به شکل ویژه فعالیت داشته باشیم و پیوست‌های فرهنگی مرتبط را بررسی و اجرا کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین خداداده در پایان خاطرنشان کرد: در حال تلاش برای راه اندازی صندوق قرض الحسنه کانون‌های مساجد هستیم که اگر این اتفاق بیفتد امتیازی را به کانون می‌دهد تا بتواند به اعضای خود وام بدهد.

ضرورت بهره‌برداری حداکثری از شبکه رابطین کانون‌های مساجد

این گزارش می‌افزاید: «مهدی مقدم»، نیز در این گردهمایی طی سخنانی با اشاره به فعالیت‌ها و دستاوردهایی که در سال ۱۴۰۲ در سطح کانون‌های مساجد کشور محقق شد، گفت: ‌امیدواریم در سال جدید نیز با رایزنی‌ها و برنامه‌ریزی مطلوب در عرصه محتوا و فعالیت‌های فرهنگی هنری شاهد ثمربخشی هرچه بیشتر اقدامات باشیم.

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: برنامه‌های قرآنی، فرهنگی و هنری به عنوان چارچوب اصلی برنامه‌های ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور شناخته می‌شوند و انتظار می‌رود همواره در این خط سیر حرکت کنیم، در این راستا تفاهم‌نامه‌ای را برای اجرای برنامه‌هایی که در استان اجرا می‌شود مورد توجه قرار می‌گیرد.

مقدم افزود: ‌امیدواریم امسال بهره‌برداری حداکثری از شبکه رابطین کانون‌های مساجد داشته باشیم، البته در این گستره به دنبال انتخاب دقیق رابط‌ها هستیم در نتیجه درصدد ایجاد هماهنگی بیش از پیش بین مدیران ستادی و رابطین کانون‌ها در استان‌ها هستیم تا ذیل این رویکرد برنامه‌های مدنظر با موفقیت هرچه بیشتر به نتیجه رسیده و محقق شوند.

وی در ادامه گفت: ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در طول سال برنامه‌های مختلفی دارد تا بتواند ذیل این اقدامات جامعه هدف خود را که اعضای کانون‌ها هستند در عرصه‌های مختلف حمایت و توان‌افزایی کند.

سامانه ‌امانت‌دهی کتاب راه‌اندازی می‌شود

مقدم در ادامه با اشاره به فعالیت‌های ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در حوزه کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: در نظر داریم سامانه ‌امانت‌دهی کتاب را راه‌اندازی کنیم که تأمین زیرساخت‌های آن در دست انجام است.

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: ما برای فعالیت‌های ستادهای استانی، ترازی را مشخص کرده‌ایم که بر اساس آن فعالیت‌ها در سطح استان‌ها انجام و ارزیابی می‌شود.

بنا بر این گزارش، در ادامه این گردهمایی، ‌امیرحسین خورشیدی، مدیرکل کل هماهنگی امور ستادی، روابط عمومی و بین‌الملل ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به اینکه برای دستیابی به اهداف مورد نظر نیازمند همراهی و کمک‌های مدیران ستادهای استانی کانون‌های مساجد هستیم، گفت:‌امید است با تعامل و همکاری میان مدیران ستادی و استانی بتوانیم به اهداف ترسیم‌شده دست یابیم.

گفتنی است، در آیین افتتاحیه گردهمایی مدیران ستادی و استانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور برخی از مدیران استانی این ستاد به طرح بحث و نظر درباره برنامه‌های در دست انجام، و افق پیش روی فعالیت‌ها پرداختند.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • توزیع یک هزار بسته گوشت قربانی در بین خانواده‌های نیازمند قزوین