Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@23:57:16 GMT

نسبت این غرب و آن غرب!

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۶۹۲۲

نسبت این غرب و آن غرب!

طی ده روز و خصوصا پس از شیوع گسترده‌تر ویروس کرونا در آمریکا و کشورهای اروپایی ، که منجر به افزایش تصاعدی آمار مبتلایان و قربانیان شده است، اخبار و گزارش‌های قابل‌تأملی از جهان غرب شنیده می‌شود. ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۶ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، حنیف غفاری طی یادداشتی در روزنامه رسالت نوشت : طی ده روز  و خصوصا پس از شیوع گسترده‌تر ویروس کرونا در آمریکا و کشورهای اروپایی ، که منجر به افزایش تصاعدی آمار مبتلایان و قربانیان شده است، اخبار و گزارش‌های قابل‌تأملی از جهان غرب شنیده می‌شود: از کمبود تجهیزات ابتدایی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کرونا در اروپا  و آمریکا تا اثبات ناکارآمدی استراتژی «ایمن‌سازی جمعی»! افزایش آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در کشورهایی مانند آمریکا، انگلیس، اسپانیا، ایتالیا، آلمان، فرانسه و سوئد به‌خوبی نشان می‌دهد که این ویروس شوم چگونه مدیریت ادعایی غرب در مواجهه با انواع بحران‌های اجتماعی و بهداشتی را به چالش کشیده است!

بدون شک، افزایش تلفات کرونا در سرتاسر دنیا ، ازجمله در کشورهای غربی و ابتلا و مرگ انسان‌های متعدد، دل هر انسانی را می‌آزارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، سؤالات مهمی وجود دارد که نه‌تنها در دوران فعلی، بلکه در دوران پساکرونا نیز آمریکا و کشورهای اروپایی ناگزیر به پاسخگویی در خصوص آن‌ها خواهند بود! به‌راستی میان تصویری که واشنگتن و بازیگران غربی از خود در نزد افکار عمومی دنیا به نمایش گذاشته و خود را به‌مثابه سدی آسیب‌ناپذیر در برابر هر نوع بحرانی معرفی و تشبیه کرده‌اند، با آنچه امروز در دنیای غرب می‌بینیم چه نسبتی وجود دارد؟ به عبارت بهتر، چرا میان «آن تصویر» و « این حقیقت» کمترین سنخیتی وجود ندارد؟

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از مرحله «تمسخر بیماری» به‌جایی رسیده است که اقرار می‌کند اگر حتی200 هزار شهروند آمریکایی نیز براثر کرونا از بین بروند، بازهم خوب است! بوریس جانسون، نخست‌وزیر مغرور انگلیس و متحد ترامپ نیز که در تمسخر کرونا و اصرار بر استراتژی «ایمن‌سازی جمعی» گوی سبقت را از دیگر همتایان غربی خود ربوده بود، هم‌اکنون به سبب ابتلا به کرونا در قرنطینه به سر می‌برد! ضمن آنکه آمار مبتلایان و جان‌باختگان در انگلیس و دیگر کشورهای اروپایی روزبه‌روز به‌صورت تصاعدی افزایش پیدا می‌کند. «ایمن‌سازی جمعی» نوعی استراتژی محسوب می‌شود که مطابق آن، مقامات دولتی اجازه می‌دهند اکثر افراد جامعه به یک ویروس ( در اینجا کرونا) مبتلا شوند و از این طریق پس از گذشت زمان واکسینه شوند! در این روش تعداد زیادی از افراد آسیب‌پذیر و سالخورده، از بین می‌روند. آثار و تبعات اصرار بوریس جانسون در خصوص این استراتژی مهلک، خود را در جامعه انگلیس نشان داده است! مقامات انگلیسی زمانی روی به استراتژی«دوری گزینی اجتماعی»آوردند که بخش زیادی از افراد در دوران نهفتگی ویروس  به سر می‌بردند! 

تصویری که امروز از غرب ( آمریکا و اروپا) مشاهده می‌کنیم، تصویری است که در آن عده‌ای سیاستمدار بر سر استراتژی‌های مقابله با ویروس کرونا، شناخت ابعاد بیماری، درمان افراد مبتلا، مهیا ساختن ابزارهای درمان و …..
ناتوان مانده‌اند. این با تصویر کاذبی که غرب در طول دهه‌های اخیر  و خصوصا پس از پایان جنگ جهانی دوم از خود در نزد افکار عمومی دنیا نشان داده است کاملا متفاوت است! تصویری که در آن غرب خود به‌تنهایی قواعد بازی همه انسان‌های کره زمین را تعیین می‌کند و نعوذبالله، حتی در برابر قدرت لایزال الهی نیز همواره حرفی برای گفتن دارد! آری! این چهره واقعی غرب است! چهره‌ای که باید مستقیما در آن نگریست و چشم به حقایقی گشود که شاید تاکنون، در زیر خروارها تبلیغات و نمایش‌های جذاب اما تهی کتمان شده بود….

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌‌ها

R1437/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشورهای اروپایی آمار مبتلایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۶۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور لهستان: روسیه در صورت پیروزی احتمالا به کشورهای دیگر حمله می‌کند

به گزارش خبرآنلاین اظهارات «آندژی دودا» رئیس‌جمهور لهستان یک روز پس از تصویب بسته کمک خارجی ۹۵ میلیارد دلاری مجلس نمایندگان آمریکا که شامل ۶۰ میلیارد دلار کمک جدید به اوکراین است، مطرح شد.

پیش‌بینی می‌شود لایحه مرتبط با این بسته کمکی سه‌شنبه به تصویب مجلس سنا برسد و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا گفته است که به سرعت برای انتقال سلاح و مهمات به کی‌یف اقدام خواهد کرد. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین هشدار می‌دهد که کشورش بدون کمک ممکن است در جنگ شکست بخورد.

به نقل از ایسنا آندژی دودا در برنامه «ساندی مورنینگ فیوچرز» کانال فاکس‌نیوز گفت: «این امپریالیسم سیری‌ناپذیر روسیه است. اطمینان از اینکه اوکراینی‌ها می‌توانند از خود دفاع کنند، حتمی و ضروری است.»

ادعاهای رئیس کشور لهستان در شرایطی بیان شد که بارها کرملین و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفته‌اند که قصدی علیه ناتو ندارند. رئیس‌جمهور روسیه با هشدار به حامیان کی‌یف، تاکید کرده که مسکو به‌دنبال تقابل با دست‌نشانده‌های آمریکا در شرق اروپا نیست. او اظهار کرد چندین مقام غربی با این ادعا که مسکو در صورت شکست دادن کی‌یف در میدان جنگ متوقف نخواهد شد، تلاش کرده‌اند تا حمایت متحدان خود را نسبت به افزایش کمک‌ها به اوکراین جلب کنند.

ناتو در حال حاضر هزینه‌های نظامی را برای اعضای خود، ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی تعیین کرده است، اما آندژی دودا گفت که مجموع آن باید به ۳ درصد افزایش یابد. او اذعان کرد که تسلیح مجدد نظامی در سراسر اروپا، خاطرات جنگ سرد را برای برخی از مردم تداعی می‌کند.

رئیس‌جمهور لهستان مدعی شد: «راه دیگری وجود ندارد. هزینه‌های دفاعی باید در حال حاضر افزایش یابد. درست همانطور که در دوران جنگ سرد بود، این راهی برای حفظ صلح در اروپا و راهی برای متوقف کردن امپریالیسم روسیه است.»

دودا گفت لهستان بیش از ۴ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف امور نظامی می‌کند و بیشتر آن صرف خرید تسلیحات ساخت آمریکا مانند سامانه موشکی پاتریوت می‌شود. خلبانان نیروی هوایی لهستان در ایالات متحده هستند و در حال یادگیری نحوه پرواز با جت‌های جنگنده اف-۳۵ لایتنینگ ۲ (F-۳۵ Lightning II) هستند که به تازگی خریداری کرده‌اند. او گفت: «ما واقعا از آن خوشحالیم.»

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898177

دیگر خبرها

  • مقامات آرژانتینی از طرح اتهامات بی پایه نسبت به شهروندان کشورهای دیگر پرهیز کنند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • ۱۲ نکته مهم درباره عملیات وعده صادق/ تکنولوژی هیچ‌گاه نمی‌تواند ژئوپلیتیک را رام سازد!
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • مداخله ۹۵میلیارد دلاری آمریکا در معادلات جهانی | واشنگتن استراتژی سدنفوذ را احیا می‌کند؟
  • ادعای رئیس‌جمهوری لهستان درباره راهبرد آتی روسیه
  • رئیس‌جمهور لهستان: روسیه در صورت پیروزی احتمالا به کشورهای دیگر حمله می‌کند