Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-03-29@15:15:55 GMT

انتقاد دو نماینده از اظهارات رئیس جمهور

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۷۲۴۸

انتقاد دو نماینده از اظهارات رئیس جمهور

 

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، نماینده مجلس دهم معتقد است که ستاد مقابله با کرونا می‌بایست تا پایان فروردین ماه کشور را تعطیل اعلام کرده و همچنین مدیریت کنترل بیماری را به دست مردم و معتمدان شهرها بسپارند.

قاسم میرزایی نیکو نماینده مردم دماوند در مجلس دهم، ارزیابی خود از طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را اینگونه مطرح کرد: علیرغم اینکه طرح فاصله‌گذاری دیر انجام شد اما باز هم کار بسیار خوبی است که تا حدودی باعث جلوگیری از شیوع بیماری می‌شود؛ اما برای مدیریت این موضوع نمی‌توان برای کارمندان و کارگران و دیگر مسائل فکری نکرد و مساله آنها را به حالت نصفه و نیمه گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی‌شود ۲۰ درصد آنها رفت وآمد داشته باشند و بگویند کارمندان می‌توانند در محل سکونتشان رفت‌وآمد کنند این موضوعی خودساخته است و بخش‌های آن اصلا با یکدیگر هم‌خوانی ندارد.

وی تصریح کرد: ستاد مقابله با کرونا باید یک تصمیم قاطع می‌گرفت و اینکه چرا نمی‌تواند یک تصمیم قاطع بگیرد و یک ماه به طور کلی تعطیلی اعلام کند، سوالی مهم و اساسی در ذهن همه است.

عضو فراکسیون امید با بیان اینکه موضوع دیگر افرادی هستند که معاش و تامین نیازشان از طریق رفت و آمد می‌گذرد که باید تمهیداتی برای آنها داشته باشیم و به آنها رسیدگی کنیم، گفت: چون به آنها نگفته‌ایم که نیاز و حقوق آنها را پرداخت می‌کنیم و چون می‌گوییم کاری انجام خواهد شد، حقوق‌ها را پرداخت خواهیم کرد و وعده آینده می‌دهیم باعث ایجاد آشفتگی شده است که بخشی از آن حاصل نبود اعتبار لازم در خزانه، بخشی دیگر مدیریت چندگانه و همچنین دخالت‌های مختلف در همه زمینه‌ها است. بنابراین شروع طرح خوب است اما فقط اگر یک پارچه باشد، نتیجه می‌دهد.

وی درباره نقش قوه قضائیه در برخورد با خاطیان برای بهتر اجرا شدن این طرح گفت: بخش جزئی در موضوع خاطی‌یابی بی‌توجهی افراد است، اما کسی که نیازمند است و نیازمندی او باعث چنین حرکتی می‌شود، قابل کنترل نیست و بالاخره برای کار خود راهی می‌یابد و حیله‌ای به کار می‌برد.

وی درباره افزایش تعطیلی ادارات گفت: آقای رئیس‌جمهور فرمودند تا نیمه شعبان این پیک تمام و همه چیز خوب می‌شود در حالی که سخنگوی وزارت بهداشت معتقد است که پیک بیماری در اردیبهشت ماه خواهد بود.

میرزایی‌نیکو گفت: باز هم دارند خطا می‌کندن و باید تا پایان فروردین تعطیلی را قطعی کنند و بعد در پایان فروردین با ارزیابی از اوضاع تصمیم تازه‌ای گرفته شود.

 

ذوالقدر: برای بازگشت به شرایط عادی عجله نشود
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه «برای بازگشت کشور به شرایط عادی تابع نظرات کارشناسی و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا باشیم»، تاکید کرد: نباید برای بازگشت کشور به شرایط عادی عجله کرد.

سیده فاطمه ذوالقدر در گفت‌وگو با ایسنا درباره لزوم توجه به اعلام نظر رییس سازمان بهداشت جهانی مبنی بر پرهیز از عجله کشورها در خروج از شرایط قرنطینه و بازگشت به شرایط عادی و توجه به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا بیان کرد: همانگونه که تاکید شده نباید برای بازگشت به شرایط عادی عجله کرد و باید به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا در این خصوص توجه لازم را داشته باشیم.

وی افزود: در واقع برای بازگشت به شرایط عادی باید آمار کلی و وضعیت تمامی استان ها، وضعیت مسافران نوروزی که در حال بازگشت به شهرهای خود هستند، ظرفیت و وضعیت بیمارستانها و نظرات کارشناسان پزشکی و درمانی با دقت بسیار زیاد مورد بررسی قرار گیرد و بعد از آن تصمیم لازم را در این خصوص اتخاذ کنیم تا خدای نکرده شاهد افزایش شیوع نباشیم.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: برگزاری جلسات علنی مجلس نیز بنا به خواسته ستاد ملی مبارزه با کرونا و نامه وزیر بهداشت برای مدتی به تعویق افتاد به همین دلیل جلسات به صورت مجازی برگزار شد که دستاوردهای خوبی را نیز به دنبال داشت؛ در این جلسات نمایندگان برای خروج از این وضعیت، حمایت از اقشار ضعیف، بیمه افرادی که در این شرایط آسیب دیدند و ارائه بسته های معیشتی پیشنهاداتی را ارائه کردند که بسیاری از آن ها از سوی هیئت رئیسه مجلس مورد پیگیری و نامه‌نگاری قرار گرفت.

ذوالقدر گفت: کمیسیون حمایت از تولید ملی نیز برای تحقق شعار سال جلساتی را به صورت مجازی برگزار کرد، به صورت کلی این جلسات مجازی مجلس نتایج خوبی را به دنبال داشت و به دلیل تبادل نظرهایی که انجام شد مفید بود، در این جلسات همچنین آخرین تحولات و وضعیت کشور از سوی آقای لاریجانی به نمایندگان توضیح داده شد.

نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: اکنون برای عادی شدن وضعیت پایتخت باید تابع نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا باشیم، ممکن است وضعیت برخی استان ها پایدار باشد یا شیوع ویروس در آن مناطق کاهش پیدا کرده باشد که در بازگشت آن مناطق به شرایط عادی باید به نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا توجه کنیم

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس جهش تولید ناو روزولت مناجات شعبانیه وام کرونا رئیس جمهور ستاد مقابله با کرونا نماینده مجلس فاطمه ذوالقدر قاسم میرزایی نیکو کروناویروس جهش تولید ناو روزولت مناجات شعبانیه وام کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس

به گزارش همشهری آنلاین، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در یادداشتی برای همشهری درباره فعالیت این معاونت درسال گذشته و دستاوردهای آن نوشت؛
معاونت پارلمانی رئیس جمهور سیزدهم از آغاز این دولت سعی کرده است تا همواره تعاملی خوب و سازنده میان قوه مجریه و قوه مقننه برقرار کند تا حل مسائل کلان کشور و مشکلات مردم همواره به عنوان مهم ترین موضوع میان قوا در دستور کار قرار گیرد. اما به بهانه پایان سال ۱۴۰۲ و آغاز سال نو، گزیده‌ای از مهم ترین اقدامات معاونت پارلمانی رئیس جمهور را به سمع و نظر مردم فهیم ایران میرسانم.

اول: برنامه ریزی و هماهنگی دیدار و جلسات سید ابراهیم رئیسی، ریاست محترم جمهوری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی؛ ارتباط رئیس‌جمهور با نمایندگان مجلس شورای اسلامی دارای ابعاد وسیعی بوده که با حضور ایشان در مجلس شورای اسلامی ( 15 جلسه ) در قالب مراسم تحلیف، جلسات معرفی و رای اعتماد به وزرای پیشنهادی، تقدیم برنامه توسعه، ارائه و دفاع از لایحه بودجه پیشنهادی و ... و در مجموعه دولت در قالب جلسات مجامع استانی (31 جلسه) ، ملاقات با هیئت رئیسه مجلس –روسای کمیسیون – فراکسیون و .... ( 5 جلسه)‌و اجلاسیه های مشترک دولت و مجلس ( 5 جلسه) برقرار می‌شود. که از جمله دستاوردهای این جلسات و نشست‌ها همدلی و همراهی میان دولت و مجلس و فراهم نمودن زمینه‌های مناسب اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی و .... در جامعه است.

دوم: برنامه ریزی و هماهنگی دیدار و جلسات معاون اول رئیس‌جمهور با نمایندگان مجلس شورای اسلامی؛ ملاقات های معاون اول رئیس‌جمهور با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب 8 مجمع استانی شامل 101 نفر و اعضا کمیسیون‌های اقتصادی ، صنایع و معادن و بهداشت و درمان، شامل 66 نفر نماینده و فراکسیون شاهد 8 نفر و تعدادی ملاقات انفرادی برگزار گردیده است. در این نشست‌ها سخنان و درخواست‌های نمایندگان در موضوعات مهم اقتصادی و تولیدی کشور و مسایل و مشکلات حوزه های انتخابی و منطقه‌ای مطرح شده، پاسخ ها و پیشنهاداتی از سوی معاون اول بیان گردید.

سوم: برنامه‌ریزی و هماهنگی دیدار و جلسات اعضا هیئت دولت در مجلس شورای اسلامی ؛ ملاقات و جلسات اعضا هیئت دولت با نمایندگان مجلس همواره بصورت حضور در صحن ،کمیسیون‌های تخصصی، فراکسیون‌ها و ملاقات های انفرادی در مجلس شورای اسلامی بوده است. در این میان اجرای طرح مشترک دولت و مجلس " دوشنبه‌های انس" (ملاقات وزرا و معاونین رئیس‌جمهور با نمایندگان در روزهای خاص) یکی از نوآوری‌های این دولت است که توسط اداره کل دفتر برنامه‌ریزی و هماهنگی روابط دولت و مجلس تنظیم و اجرا گردید. همچنین حضور فعال وزرا و معاونین رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی با هدف تبیین برنامه و ارائه گزارش عملکرد دستگاه مربوطه، پاسخگویی به سوالات نمایندگان مردم و نشست های تخصصی بوده است که نشان از اهتمام ویژه دولتمردان به تعامل و مشارکت در فرآیند کارشناسی مجلس شورای اسلامی دارد.

چهارم: دیدار و جلسات معاون اجرایی رئیس‌جمهور؛ معاون اجرایی رئیس‌جمهور که وظیفه پیگیری امور اجرایی کشور را بخ عهده دارد از ابتدای دولت سیزدهم با تعداد 509 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب 28 مجمع نمایندگان استانی و دیدارهای انفرادی ملاقات داشته است. این جلسات با محوریت سفرهای استانی رئیس‌جمهور، پیگیری مصوبات سفرها و سایر امور اجرایی مرتبط با حوزه‌های انتخابیه در استان‌های مختلف کشور، شکل گرفته است.

پنجم: جلسات مشترک اعضا هیئت دولت با نمایندگان مجلس شورای اسلامی ( موضوعات خاص) یکی از نوآوری های دیگر در زمینه برنامه ریزی و هماهنگی روابط دولت و مجلس شورای اسلامی در راستای تعامل بهتر، برگزاری جلسات مستمر در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه قبل از جلسه علنی است که با همکاری دفتر دولت در مجلس و آقایان حاجی بابایی و پژمانفر برگزار می‌گردد در این جلسات بر حسب مورد و اهمیت، موضوع تخصصی در دستور کار قرار می گیرد

کد خبر 840700 برچسب‌ها سید محمد حسینی دولت سیزدهم معاون پارلمانی رئیس جمهور

دیگر خبرها

  • اظهارات فتل درباره جایگزینی احتمالی با همیلتون
  • رئیس جمهور به تأمین اعتبارات برای بهسازی جاده ها ورود کند
  • اظهارات رئیس جمهور ترکمنستان درباره فعالیت اقتصادی شرکت های ایرانی | جزئیات دیدارهای امیرعبداللهیان با ۳مقام عالیرتبه کشور همسایه
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «دی ماه» سال گذشته
  • حسینی: نگاه دولت همکاری و هم‌افزایی با مجلس جدید است
  • نماینده کهنوج: تشکیل استان کرمان جنوبی یک اتفاق تاریخی خواهد بود/ مردم منتظر تحقق قول رییس جمهور هستند
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه سپاه، انصارالله و حزب الله/ مخالفت آمریکا با خط لوله گاز پاکستان و ایران/ اظهارات توهین آمیز بایدن درباره پوتین/ شهید و زخمی شدن ۴۰ تن در حمله آمریکا به «دیرالزور»
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه سپاه، انصارالله و حزب الله/ مخالفت آمریکا با خط لوله گاز پاکستان و ایران/ اظهارات توهین آمیز بایدن درباره پوتین/ شهید و زخمی شدن ۴۰ نفر در حمله آمریکا به «دیرالزور»
  • دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس
  • حمله تل آویو به سخنان رئیس جمهور کلمبیا