Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رییس شورای سیاستگذاری و هماهنگی گفت‌وگوی ادیان در پیامی به رهبران دینی جهان گفت: امیداوارم در این روزهایی که توفان سهمگین بلای همه‌گیرجهانی، عالم و آدم را درنوردیده و بشریت را با چالشی دشوار و آزمونی سخت روبرو کرده است، در سایه لطف پروردگار از سلامتی و بهروزی کامل برخوردار باشید و با اتکال به خداوند متعال، امید و ایمان را در میان جامعه بشری بگسترانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این همه‌گیری جهانی یک بار دیگر به ما نشان داد که به رغم پیشرفت‌های علمی، بشر تا چه اندازه ناتوان و محتاج است، تا شاید از نفرت و دشمنی و جنگ‌افروزی دست بردارد و به جای آن مهرورزی و دوستی برنشاند. به ما نشان داد که مفاهیمی از قبیل امنیت ملی رنگ باخته و امنیت لندن و رم از امنیت بغداد و دمشق و صنعا جدا نیست. چنانکه رفاه و آسایش و سلامتی و خوشبختی مردم نیویورک و استکهلم و توکیو از سلامتی و رفاه ساکنان شهرهای دهلی و پکن و تهران تفکیک‌پذیر نیست.

در بخشي ديگر از اين پيام آمده است: در روزگاری دور، سعدی شاعر ایرانی گفته بود که چون عضوی از اعضای جامعه بشری در رنج افتد، آسایش از تمامی اعضای جامعه بشری رخت بربندد. شاید سعدی در این شعر زیبا همبستگی هنجاری جامعه بشری را اراده کرده بود. اما در روزگار ما این همبستگی به امر واقع تبدیل شده است و باز این همه‌گیری جهانی بود که به ما نشان داد که سرنوشت بشریت تا چه حد به هم پیوسته است. اما در این شرایط دردناک که تمام مردمان جهان برای مبارزه با این بحران بی‌سابقه بسیج شده‌اند، مردم ایران با سختی‌های مضاعفی مواجه هستند. زیرا، مردم ایران سال‌های درازی است که با اقدامات قهرآمیز یکجانبه ایالات متحده آمریکا از حق غذا و دسترسی به تجهیزات درمانی و داروهای ضروری محروم هستند.

در ادامه اين پيام اشاره شده است: به رغم آنکه در قرار موقت دیوان بین‌المللی دادگستری تأکید شده است که وضع مجدد تحریم‌های این کشور نباید شامل تجارت در امور بشردوستانه، حمل و نقل هوایی غیرنظامی و تهیه دارو شود، اینک با بروز این بیماری همه‌گیر، تحریم‌های غیرقانونی آمریکا نه تنها معالجه بیماران مبتلا به ویروس کرونا را دشوار ساخته است، بلکه در شرایطی که بشریت با یک فاجعه جهانی مواجه شده و نیازمند همبستگی همگانی است، دولت ایالات متحده آمریکا نه تنها از ادای تعهدات قانونی خود استنکاف می‌ورزد، بلکه دولت‌های دیگر را به دلیل  پایبندی به قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت تهدید و مجازات کرده و موج جدیدی از نفرت، انتقام‌جویی و خصومت را گسترش می‌دهد.

طبق مقررات کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو بیماران نباید از حق مراقبت پزشکی محروم شوند

افزون بر این، بر اساس مقررات عرفی حقوق بشردوستانه و نیز براساس مقررات کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو راجع به حقوق بشردوستانه، حتی در شرایط مخاصمه مسلحانه، بیماران نباید از حق مراقبت پزشکی محروم شوند.

برای مثال، بند اول مادة 18 کنوانسیون دوم ژنو 1949 مقرر می‌دارد که طرفین درگیری باید بدون تأخیر تمام اقدامات ممکن را برای مراقبت کافی از بیماران و مجروحان جنگی انجام دهند. تا روزگاری نه چندان دور، حتی گروه‌های تروریستی نیز چنانچه در اجرای عملیات تروریستی بر ضد مقامات دولتی با بیماران مواجه می‌شدند، بیماران و سالخوردگان و کودکان را اهداف عملیات تروریستی قرار نمی‌دادند. حال آنکه اقدامات قهرآمیز یکجانبه و تحریم‌های غیرقانونی و ضدانسانی ایالات متحده آمریکا اینک بیماران غیرنظامی را از حق دارو و درمان محروم ساخته است.

در بخشي ديگر اين پيام تأكيد شده است:‌ در شرایطی که همه‌گیری جهانی کرونا سلامت همه بشریت را تهدید می‌کند، تحریم‌های غیرقانونی و ضدانسانی ایالات متحده آمریکا بیماران مبتلا به این ویروس خطرناک را به عنوان اهداف پیشبرد این سیاست قرار داده است و افرادی را که اینک در بیمارستان‌ها تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند، ابزار سیاست ضد انسانی خود ساخته است. چنانچه مصلحان و رهبران دینی امروز در قبال این تحریم‌های غیرقانونی و اقدامات قهرآمیز یکجانبه این کشور سکوت کرده و بی‌تفاوت بمانند و خواستار لغو این تحریم‌ها نشوند و اقدامی برای نجات بیماران صورت ندهند، فردا دیر است.

تأکید بر حمایت از حق انسانی بیماران مبتلا به ویروس کرونا

تعهدات اخلاقی و ایمانی ما را فرامی‌خواند که در این چالش بی‌سابقه ناشی از تهدید حیاتی این بیماری همه‌گیر و جدال به غایت غیراخلاقی ناشی از اقدامات قهرآمیز یکجانبه ایالات متحده آمریکا، جانب وجدان و اخلاق و ایمان را بگیریم و برای نجات جان بیمارانی که اینک در بیمارستان‌های شهرهای مختلف ایران تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند، قدمی برداریم.

حق حیات و حق برخورداری از مراقبت‌های پزشکی، حق انسانی هر بیمار مبتلا به ویروس کرونا است. پس در ادای این وظیفه اخلاقی و ایمانی و برای حمایت از حق انسانی این بیماران، لطفا با محکوم نمودن این تحریم غیر انسانی، غیرقانونی  و ظالمانه  و درخواست رفع آن، نظر خود را به مؤمنان و پیروان و مراجع ذیصلاح جهان اعلام فرمایید.

در پایان، برای تمام بیماران به ویژه بیمارانی که در اقصی نقاط جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند آرزوی سلامتی و شفا می‌نمایم.

گفتنی است؛ این پیام به عالیجناب پاپ فرانسیس، رهبر کلیسای کاتولیک جهان، عالیجناب کاردینال کریستف شونبرن، اسقف اعظم وین ـ اتریش، عالیجناب اسقف اعظم آلن دی رائنی، رییس کنفرانس اسقفان کاتولیک سوئیس، عالیجناب پاتریارک کریل، اسقف اعظم مسکو و تمام روسیه، عالیجناب ایرمیوس دوم، اسقف اعظم آتن و تمام یونان، عالیجناب کاتولیکوس آرام اول کشیشیان رهبر ارامنه حوزه سیلیسی، عالیجناب ماری جوزه اوسردکار، رییس دانشکده علوم دینی دانشگاه لوبلیانا، عالیجناب کاردینال جین نوئل آولین، رییس دانشگاه کاتولیک پاریس، عالیجناب اولاو فیکس تویت، دبیرکل شورای جهانی کلیساها، عالیجناب کاتولیکوس ایلیای دوم، رهبر کلیسای ارتدکس گرجستان، عالیجناب اسقف اعظم کیم هی جونگ، رییس کنفرانس ادیان برای صلح کره جنوبی، عالیجناب آشین نیانیسارا، رییس آکادمی بین‌المللی بودایی سیتاگو-میانمار، عالیجناب پروفسور رامش چندرا سینها، رییس شورای تحقیقات فلسفی هند، عالیجناب تسونه کیو تاناکا، رییس جینجا هونچو، سازمان معابد شینتوئی در ژاپن،  خانم داریغا نظربایف، رییس مجلس سنا و دبیرخانه کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی قزاقستان و ولادیمیر یاکونین، رییس مجمع گفتگوی تمدن‌های رودس ارسال شد.
انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: اقدامات قهرآمیز یکجانبه ایالات متحده آمریکا تحریم های غیرقانونی جامعه بشری اسقف اعظم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۷۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های جدید آمریکا و کره جنوبی علیه کره شمالی

آمریکا و کره جنوبی در موج جدیدی از تحریم‌ها ضد کره شمالی اتباع و نهادهای این کشور در روسیه، چین و امارات متحده عربی را هدف قرار دادند.

به گزارش ایسنا، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد واشنگتن با هماهنگی سئول ۲ نهاد و ۶ تبعه کره شمالی را به دلیل فعالیت‌هایشان در زمینه «تولید ارز خارجی به منظور تامین مالی برنامه‌های غیرقانونی تسلیحات موشکی و هسته‌ای» در لیست سیاه تحریم قرار داد.

وزارت امور خارجه کره جنوبی نیز در بیانیه‌ای جداگانه نوشت: «ما ۲ نهاد و چهار فردی که در فعالیت‌های کارمندان فن‌آوری اطلاعات کره شمالی برای تولید ارز خارجی در بیرون از مرزها دخیل بودند را هدف تحریم قرار دادیم.»

به نوشته روزنامه «کوریا جونگ آنگ دیلی» ۲ نهاد و چهار فردی که دولت کره جنوبی به صورت یکجانه تحریم کرد شامل ۲ نهاد و ۶ فردی که آمریکا در لیست تحریم های خود قرار داد هستند.

این ۲ نهاد عبارتند از شرکت روسی «آلیس ال.ال.سی» و شرکت اماراتی املاک «پایونیر بنکونت استار.»

وزارت امور خارجه کره جنوبی اعلام کرد این ۲ کشور با شرکت «همکاری توسعه فن‌آوری اطلاعات جینیانگ»، یک شرکت فن‌آوری اطلاعات زیر مجموعه وزارت دفاع ملی کره شمالی، مرتبط هستند. این شرکت پرسنل فن‌آوری اطلاعات کره شمالی را به روسیه، چین و لائوس اعزام کرده و سال گذشته میلادی توسط کره جنوبی و ایالات متحده آمریکا تحریم شد.

از جمله افراد تحریم شده توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا «یو پو اونگ» و «ری تونگ هیوک»، نمایندگان بانک تانچون، بازوی املی سازمان همکاری توسعه معدنی کره شمالی، در چین هستند. به ادعای این وزارتخانه دولت آمریکا، این افراد به امور مالی مربوط به فروش موشک‌های بالستیک توسط این سازمان کمک می‌کرده‌اند.

«او این چون»، یک نماینده بانک «کوریا دایسونگ» در روسیه نیز مشمول این تحریم‌ها شده است. این بانک تحت مدیریت سازمان موسوم به «دفتر ۳۹»، سازمانی که پیونگ یانگ از آن برای اجرای فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی و تولید درآمد برای رهبران کره شمالی استفاده می‌کند قرار دارد. 

«هان چون من»، یک نماینده بانک «کومگانگ» در چین، «جونگ سونگ هو»، یک نماینده بانک مشترک «جینمیونگ» در روسیه و «جون یون گان»، یک فرد مرتبط با شرکت اماراتی املاک پایونیر بنکونت استار در زمره افراد تحریم شده توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا به دلیل ارتباط با کره شمالی هستند.

از بین ۶ فرد تحریم شده توسط این وزارتخانه، سئول چهار نفر شامل «او این چون»، «یو پو اونگ»، «هان چون من» و «جونگ سونگ هو» را به خاطر فرار از تحریم‌ها و تامین مالی برنامه‌های موشکی و هسته‌ای کره شمالی از طریق پولشویی و تامین مالی غیرقانونی هدف گرفت.

این تحریم ها توسط آمریکا و کره جنوبی در جریان نشست شامل ششم «کارگروه تهدیدات سایبری کره شمالی» در واشنگتن که چند روز پیش برگزار شد تصویب شدند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید آمریکا و کره جنوبی علیه کره شمالی
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه سپاه پاسداران
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه حماس
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه سپاه، انصارالله و حزب الله/ مخالفت آمریکا با خط لوله گاز پاکستان و ایران/ اظهارات توهین آمیز بایدن درباره پوتین/ شهید و زخمی شدن ۴۰ تن در حمله آمریکا به «دیرالزور»
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه سپاه، انصارالله و حزب الله/ مخالفت آمریکا با خط لوله گاز پاکستان و ایران/ اظهارات توهین آمیز بایدن درباره پوتین/ شهید و زخمی شدن ۴۰ نفر در حمله آمریکا به «دیرالزور»
  • تحریم‌ های جدید آمریکا علیه ایران، یمن و لبنان
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، یمن و لبنان
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه سپاه، انصارالله یمن  و حزب الله لبنان
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه سپاه، انصارالله یمن و حزب الله لبنان
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران، یمن و لبنان وضع کرد