Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وزارت نفت، محمد مشکین‌فام با اشاره به اینکه بخش دریایی میدان مشترک پارس جنوبی به‌ جز فاز ۱۱ سال ۹۸ به پایان رسید، اظهار کرد: ۶ سکوی فازهای ۱۳، ۱۴ و ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی سال گذشته نصب شد و چهار سکو از این تعداد عملیاتی شده است.

وی درباره راه‌اندازی دو سکوی باقی‌مانده هم با یادآوری اینکه حداکثر زمان برای راه‌اندازی سکوها دو هفته است و شرکت نفت و گاز پارس در این زمینه رکورددار است، افزود: راه‌اندازی دو سکوی باقی‌مانده (A , C ۱۳) به دلیل شیوع ویروس کرونا با کمی تأخیر انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با تأکید بر اینکه سلامت کارکنان برای این شرکت حائز اهمیت است و تجمع تعداد زیادی از افراد روی شناور به صلاح نیست، گفت: تلاشمان این است با حداقل افراد این سکوها راه‌اندازی شود که این موضوع سبب طولانی شدن کار خواهد شد.

مشکین‌فام درباره پالایشگاه فاز ۱۴ هم توضیح داد: بخش دریایی این فاز پارسال تکمیل شد و همه تلاشمان این است ردیف نخست شیرین‌سازی پالایشگاه این فاز تا پایان امسال عملیاتی شود.

وی درباره آخرین وضع فاز ۱۱ هم با اشاره به اینکه جکت این فاز اوایل امسال در موقعیت خود در آب‌های خلیج فارس قرار می‌گیرد، گفت: پس از نصب جکت، عملیات حفاری این فاز آغاز می‌شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس درباره اینکه پیش از این پایان سال ۹۸ برای نصب این جکت عنوان شده بود، گفت: شیوع ویروس کرونا مهم‌ترین دلیل تأخیر در نصب این جکت در روزهای پایانی پارسال بوده است.

وی درباره میدان مشترک گازی فرزاد هم اظهار کرد: شرکت پتروپارس قرار است برنامه‌های خود را برای توسعه این میدان ارائه دهد.

مشکین‌فام درباره مهم‌ترین اولویت‌های شرکت نفت و گاز در سال ۹۹ هم توضیح داد: این شرکت برای اجرا و تکمیل فعالیت‌های باقی‌مانده پارس جنوبی که در قالب ۲۲ پروژه از سوی آقای وزیر تعیین شده، برنامه‌ریزی کرده است.

به گفته وی، این شرکت افزون بر این فعالیت‌ها، ۱۵ پروژه دیگر را نیز در دست اجرا دارد که با فعالیت‌های تعیین‌شده، مجموع آن به ۳۷ پروژه می‌رسد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از تکمیل بندر صادراتی تنبک به‌عنوان یکی از پروژه‌های این شرکت در سال ۹۹ نام برد و اظهار کرد: این بندر شامل تأسیسات انبارش و ترمینال صادراتی گوگرد، اسکله صادراتی ال‌پی‌جی و... باید تکمیل شود.

برچسب‌ها میدان گازی پارس جنوبی وزارت نفت خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میدان گازی پارس جنوبی وزارت نفت خلیج فارس میدان گازی پارس جنوبی وزارت نفت خلیج فارس شرکت نفت و گاز پارس راه اندازی پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد برداشت داده‌های لرزه‌نگاری دشت مغان امضا شد

قرارداد «برداشت داده‌های لرزه‌نگاری دو بعدی و سه بعدی مغان» بین مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و شرکت توسعه انرژی و نفت نگین آفاق کیش «تنکو» امضا شد.

به گزارش شانا به نقل از مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، قرارداد برداشت داده‌های لرزه‌نگاری دو بعدی و سه بعدی مغان روز سه‌شنبه (۲۸ فروردین‌ماه) بین مهدی فکور، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و عبدالرسول آقاجانی مدیرعامل شرکت توسعه انرژی و نفت نگین آفاق کیش «تنکو» امضا شد.

فکور در این آیین اظهار کرد: موقعیت جغرافیایی و محیط زیستی پروژه مغان که در گستره‌ شمال و شمال‌غربی کشور قرار دارد، هم به لحاظ شرایط کشاورزی منطقه حائز اهمیت و هم به‌دلیل نزدیکی به مرزهای شمال غربی ایران نیازمند تدوین و تنظیم ملاحظاتی است که افزون بر صرفه‌جویی در زمان و هزینه انجام پروژه، زمینه اشتغال‌زایی و استفاده از ظرفیت‌های بومی را نیز فراهم کند.

وی افزود: فعالیت‌های اکتشافی و عملیاتی باید همسو با انجام مسئولیت‌ اجتماعی سازمان انجام و افزون بر پیشبرد اهداف اکتشافی، سبب ارتقای سواد عمومی افراد بومی شود و با اشتغال‌زایی و استفاده از امکانات محلی معیشت مردم را بهبود بخشیده و رونق اقتصادی در منطقه ایجاد کند.

عبدالرسول آقاجانی، مدیرعامل شرکت تنکو نیز با قدردانی از گروه مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، گفت: سابقه همکاری شرکت تنکو با مدیریت اکتشاف قدمتی بیش از ۱۵ سال دارد و در این مدت همواره پیشرفت و خدمت به صنعت نفت هدف مشترک دو طرف بوده است و امید می‌رود که با تکمیل این پروژه نیز گامی دیگر به‌منظور پیشبرد اهداف دو طرف برداشته شود.

این قرارداد با وسعت ۹۰۰ کیلومتر مربع عملیات برداشت لرزه‌نگاری سه بعدی و ۱۵۵۰ کیلومتر برداشت لرزه‌نگاری دو بعدی، به ارزش ۱۲ میلیون یورو و حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان در طول زمان ۲ سال انجام خواهد شد که پس از انجام عملیات‌های لرزه‌نگاری ژئوفیزیکی و با پردازش و تفسیر اطلاعات به دست آمده، سرانجام منتج به روشن شدن موقعیت‌های اکتشافی هیدروکربوری نفت و گاز در ناحیه دشت مغان خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مسدود شدن ۲۰۵ چاه غیرمجاز در مازندران
  • قرارداد برداشت داده‌های لرزه‌نگاری دشت مغان امضا شد
  • دریافت «تاییدیه دانش‌بنیان نوآور» به شرکت پارس تکنولوژی سداد بانک ملی ایران
  • اشتغال ۲۴۰۰ نفر جوانان استان بوشهر در منطقه ویژه پارس
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تُن کنسرو ماهی در اردبیل
  • تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی
  • تولید روزانه ۱۲ تن کنسرو تن ماهی در استان اردبیل
  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • تدوین طرح جامع فرودگاه پارس آباد
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تن کنسرو تن ماهی در اردبیل