Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@07:13:35 GMT

کرملین: روسیه خواستار پایان یافتن سازوکار اوپک پلاس نیست

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۸۰۷۳

کرملین: روسیه خواستار پایان یافتن سازوکار اوپک پلاس نیست

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه روز یکشنبه به نقل از دمیتری پسکوف نوشت: ما هرگز خواهان انصراف از توافقات تولید نفت در قالب اوپک پلاس نبوده ایم و اعتقاد داشته و داریم که افزایش تولید نفت در شرایط فعلی که ویروس کرونا جهان را درگیر خود کرده است منجر به کاهش قیمت نفت و در نهایت متضرر شدن تمامی تولیدکنندگان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است، قیمت طلای سیاه پس از آنکه روسیه و عربستان نتوانستند در قالب آخرین نشست اوپک پلاس (ماه گذشته میلادی) به توافق برسند روند نزولی به خود گرفت و نسبت به دهه های گذشته در پایین ترین سطح ارزشی خود ایستاد.

روسیه در آخرین نشست اوپک پلاس خواستار تمدید توافق قبلی شد که بدون در نظر گرفتن بحران کرونا تدوین شده بود و در آن تولید نفت به میزان اندکی کاهش می‌یافت، در طرف دیگر عربستان حضور داشت که خواستار کاهش بیشتر تولید با توجه به گسترش ویروس کرونا در جهان و کاهش تقاضا در بازار جهانی شده بود.

پس از آنکه مسکو پیشنهاد عربستان را رد کرد، ریاض هم کم نگذاشت و توافق قبلی را بی اثر خواند و لغو کرد. پس از آن ریاض اعلام کرد که تولید روزانه خود را در بالاترین سطح ممکن افزایش می دهد و حتی تخفیف های ویژه ای برای خریدان آتی خود در نظر می گیرد تا درس عبرتی به روسیه داده باشد. این اقدام باعث سقوط قیمت نفت تا بشکه ای ۱۰ دلار شد.

روسیه هم اعلام کرده آن قدر دارد که تا ۱۰ سال دیگر، می‌تواند از پس بحران‌های اقتصادی کوچک و بزرگ در جهان بر اقتصاد خود برآید و جای نگرانی نیست با این حال شرکت‍‌های نفتی این کشور به شدت نگران اوضاع هستند.

وضعیت اخیر که  ضررهای مادی زیادی به عربستان، روسیه و آمریکا سه غول نفتی که بالای ۱۰ میلیون بشکه نفت در روز تولید می کنند و دیگر تولیدکنندگان نفت در جهان زده است، باعث شد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا هم وارد میدان شود و از ولیعهد جوان عربستان بخواهد که به سرعت تولید نفت عربستان را تا 10 میلیون بشکه در روز کاهش دهد چرا که شرکت‌های نفتی آمریکا به دلیل بی ارزش شدن بهای نفت، در حال ورشکستگی هستند.

ولادیمیر پوتین نیز دیروز اعلام کرد که خواهان گفت وگو با آمریکا و توافق با دیگر تولیدکنندگان نفت (بخوانید عربستان) است البته تمام طرف ها باید به شکل مساوی، تولید خود را کاهش دهند تا ثبات به بازار برگردد و نفت به بهایی فروخته شود که سود اقتصادی برای تولیدکنندگان داشته باشد.

اظهارات و توئیت های دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر توافق با ولیعهد عربستان و در ادامه ابراز تمایل پوتین برای مذاکره با دیگر طرف ها برای کنترل تولید در روزهایی که هر روز تقاضا برای خرید نفت در جهان کمتر می شود، باعث شد قیمت نفت به کانال 30 دلاری بازگردد.

برچسب‌ها روسیه عربستان سعودی سهمیه بندی بنزین ایالات متحده آمریکا سکوی گازی پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه عربستان سعودی سهمیه بندی بنزین ایالات متحده آمریکا سکوی گازی روسیه عربستان سعودی سهمیه بندی بنزین ایالات متحده آمریکا سکوی گازی اوپک پلاس تولید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۸۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیل: همه رؤسای جمهور آمریکا در تحریم ایران شکست خورده‌اند

نشریه کنگره آمریکا می‌گوید فشار اقتصادی علیه ایران شکست خورده است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هیل در این باره می‌نویسد: دن نیدس، افسر نیروی دریایی آمریکا، مقاله‌ای برای مجله هیل نوشته که ناامیدی و خشم سیاستمداران جنگ‌طلب و افسران اطلاعاتی واشنگتن و اسرائیل را برجسته می‌کند. او یادآوری می‌کند: «تقریباً هر رئیس‌جمهور آمریکا از زمان جیمی کارتر تلاش کرده که ایران را از طریق تحریم‌های اقتصادی کنترل کند، اما همه آن‌ها شکست خورده‌اند. سوریه، لبنان و یمن به کشور‌های مشتری تبدیل شده‌اند و تهران، نفوذ زیادی در عراق دارد. شبکه تروریستی ایران به حدی رسیده است که می‌تواند هر نقطه از خاورمیانه را هدف قرار دهد».

دن ادامه داد: ایران تجارت جهانی را نه تنها در خلیج فارس، بلکه در دریای سرخ که نزدیک به هزار مایل از مرزهایش دورتر است، مختل می‌کند. صنعت تسلیحات ایران، آن‌قدر پیشرفته است که ممکن است به زودی بیشتر از روسیه، ابرقدرت سابق، سلاح صادر کند؛ و خود روسیه هم‌اکنون برای جنگ در اوکراین، به ایران وابسته است.

دن می‌نویسد: بایدن و اروپا دوباره درباره دور جدیدی از تحریم‌ها صحبت می‌کنند. این تحریم‌ها موفقیت‌آمیزتر از تحریم‌های بی‌سابقه اعمال‌شده علیه روسیه در پایان دادن به تهاجم این کشور به اوکراین نخواهد بود. چین بیشتر به نفت ارزان ایران علاقه دارد تا جلوگیری از تجاوز ایران در منطقه. تغییرات سیاسی جهانی، تحریم‌های آمریکا را بی‌اثر کرده است. اگرچه اسرائیل و آمریکا به طور دوره‌ای عوامل و رهبران سپاه را هدف قرار می‌دهند (ترور می‌کنند)، اما این حملات باید آن‌قدر برای آن‌ها مرگبار باشد که از ترک ایران بترسند. مهم‌تر از همه، ظرفیت هسته‌ای ایران باید از بین برود. زیرساخت‌های هسته‌ای آن‌ها باید به سرعت از طریق هر ترکیبی از اقدامات نظامی پنهان و آشکار که لازم است، نابود شود. قابلیت موشک بالستیک و پهپاد آن‌ها نیز باید هدف قرار گیرد و نیروی دریایی آن‌ها غرق شود.

دن مقاله خود را با تکرار لفاظی‌های قدیمی به پایان می‌رساند: دفاع از جنگ سخت است، اما اگر بایدن در مورد ثبات منطقه جدی باشد، قاطعانه برای از بین بردن توانایی ایران اقدام خواهد کرد. اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم، ممکن است به زودی به نقطه‌ای برسیم که دیگر گزینه‌ای نداشته باشیم. موقع عمل امروز است.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • پایان ماجراجویی آمریکا در آفریقا
  • واکنش کرملین به انتقال کمک‌های چند میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین
  • هیل: همه رؤسای جمهور آمریکا در تحریم ایران شکست خورده‌اند
  • کرملین: دست درازی آمریکا به دارایی های روسیه بی‌پاسخ نمی‌ماند
  • تاکید کرملین بر عدم تغییر روند درگیری نظامی در اوکراین