Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-28@13:10:22 GMT

تشکیل ستاد پشتیبانی مردمی مقابله با کرونا در دلگان

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۸۳۹۳

ایسنا/سیستان و بلوچستان فرماندار دلگان سیستان و بلوچستان گفت: ستاد پشتیبانی مردمی مقابله با کرونا از آغازین روزهای شیوع این بیماری در دلگان با محوریت ستاد مدیریت بحران دلگان و همراهی امام جمعه و بسیج تشکیل شده و تا کنون ۱۷۰۰ سبد غذایی و بهداشتی بین اقشار آسیب پذیر توزیع شده است.

مجتبی شجاعی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: هدف از تشکیل این ستاد  حمایت از نیازمندان و مشاغل آسیب دیده در راستای کمک و حمایت از اقشار آسیب پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تمامی مایحتاج مردم اعم از ارزاق عمومی، سیلندر گاز، آرد، بنزین و دارو در شهرستان به میزان کافی و ذخیره مناسب وجود داشته و تقاضای مردم نیز عادی و مانند گذشته و در نهایت رابطه بازار و مردم در تهیه نیازهای مذکور عادی و اهل بازار و مردم با رعایت حال یکدیگر و نجیبانه، ضمن انجام کارهای مشارکتی در طرح فاصله گذاری اجتماعی، مراعات یکدیگر را می‌کنند.

شجاعی ادامه داد: اکثر قریب به اتفاق مردم و کسبه دلگان آن فاکتور اساسی شکست کرونا، که ماندن در خانه و همراهی با تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا هست را به خوبی رعایت می‌کنند و علما نیز در کنار معتمدین، کاملا همراه ستاد مدیریت بحران شهرستان در اجرای طرح ملی فاصله اجتماعی هستند.

فرماندار دلگان گفت: سپاه پاسداران به پشتوانه توانمندی سازمانی و همچنین بسیجیان و گروههای جهادی، از روز نخست اقدامات پیشگیرانه و مقابله با کرونا، گام به گام همراه ستاد مدیریت بحران شهرستان بوده و تمام امکانات و بسیجیان شهرستان در کنار مدافعین سلامت، به خوبی و مجاهدانه خدمت می‌کنند و عوامل انتظامی و مقام قضایی به صورت شیفت بندی و شبانه روزی هم در کنترل محورها، مراقبت از فضای مجازی، برخورد با اقدامات پرخطر برای سلامت جامعه خدمت می‌نمایند.

شجاعی افزود: شهرداران و پرسنل شهرداریهای گلمورتی و چگردک و دهیاران با محوریت بخشداران نیز هم در ضد عفونی کردن معابر و هم در سایر ماموریتهای محوله علی رغم امکانات محدود، بسیار خوب عمل نموده اند.

وی ادامه داد: از سوئی این روزها که دنیا و کشور همچنان درگیر ویروس کرونا است اگر وضعیت موجود را به جنگی تمام عیار تشبیه کنیم، پرستاران، پزشکان و متولیان نظام سلامت سربازان و فرماندهان خط مقدم این جبهه هستند که در نبرد تن به تن با کرونا قرار دارند و پرسنل شبکه بهداشت و درمان دلگان، شبانه روز در حال تلاش و مجاهدت هستند.

شجاعی ضمن‌ اشاره به ضرورت توجه به بسته های حمایتی دولت و تقدیر از اقدام بجای صورت گرفته گفت: با شیوع کرونا و توصیه به ماندن در خانه بسیاری از کسب و کارها تعطیل و عده‌ای نیز بیکار شدند، در این میان اقشار آسیب‌پذیری هستند که به صورت روزمزد کار می‌کردند و این وضعیت دشواری مضاعف برای آنها ایجاد کرده و خانواده‌ های شان را با مشکل معیشتی مواجه کرده‌ است که بسته‌ معیشتی حمایتی دولت شاید تنها بخشی از نیازهای ضروری آنها را تامین کند و می طلبد هم خیرین و هم ‌نهاد های حمایتی همان گونه که خوش درخشیده اند این بار نیز به این موضوع ورود جدی تر کنند.

وی گفت: درست است تاکنون آمارها نشان از تعداد کم بیماران کرونایی در منطقه هست اما یقینا نباید سرگرم این آمار شویم و قطعا روزهای سختی را در پیش داریم و حتما مردم باید در شرایط موجود خانه نشینی را ادامه دهند و کرونا اگر جدی گرفته نشود، فاجعه نزدیک است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرستان دلگان سيستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۸۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ستاد و کارگروه‌ تخصصی مدیریت بحران زیر بخش‌های کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر، نبی‌الله رشنو، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: اتفاقات طبیعی از قبیل؛ سیل، زلزله و… قدمتی به بلندای عمر پیدایش هستی دارد اما آنچه که امروز از این اتفاقات طبیعی به شکل بلایا رخ می‌دهد، اغلب به علت دستکاری مخرب انسان در محیط زیست است.

وی مدیریت بحران را فرا دستگاهی دانست و افزود: بخش بزرگی از مدیریت بحران در کشور ما به همکاری و هماهنگی فرا دستگاهی از جمله؛ وزارت کشور، سازمان مدیریت بحران و هلال‌احمر وابسته است که باید در پیشگیری، مقابله و بازیابی با یکدیگر به صورت هماهنگ عمل کنند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی در این رابطه ادامه داد: برای هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی در مدیریت بحران، روش‌نامه‌هایی متناسب با بحران ایجاد شده طراحی و ابلاغ شده است که در مواقع ضروری هر دستگاه ضمن تعامل با دیگر بخش‌ها، مأموریت تخصصی خود را در هر یک از مراحل پیشگیری، مقابله و بازآفرینی به صورت مؤثر و در لحظه ایفا کند.

رشنو با اشاره به توسعه و پیشرفت دانش مقابله با بحران گفت: در سال‌های اخیر نگاه جوامع به مخاطرات و بلایای طبیعی متفاوت از گذشته شده و انتظارات مردم و مسئولان از مجموعه مدیریت بحران، به ویژه در مرحله پیشگیری فراتر رفته است.

مدیرکل دفتر بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به سیل جنوب استان سیستان و بلوچستان به عنوان نمونه اظهار کرد: در اقدام پیشگیرانه تمرکز بر روی آبخیزداری و آبخوان‌داری برای مهار سیلاب است که در این سال‌ها سرعت بیشتری گرفته است، در فاز مقابله ضمن امداد رسانی و اسکان موقت، شرایط زیست در منطقه برای اهالی تأمین می‌شود و در فاز سوم، بازیابی و بازآفرینی در قالب کمک‌های بودجه‌ای و تسهیلات مکمل در منطقه بحران زده اجرا می‌شود.

وی جبران خسارات، پرداخت دیون و مطالبات در حوزه‌های طبیعی به بهره‌برداران، پوشش بیمه‌ای امهال تسهیلات و دیگر کمک‌ها برای بازیابی و بازسازی را از اقدامات در مراحل بعد از بحران برشمرد.

نبی‌الله رشنو هماهنگی‌های بین دستگاهی در مدیریت بحران را مهم دانست و گفت: هماهنگی با وزارت کشور، سازمان مدیریت بحران، هلال‌احمر، سازمان برنامه و بودجه، دفتر توسعه روستایی ریاست‌جمهوری و سازمان هواشناسی در حوادث اخیر و رفتارهای پیشگیرانه و ساختارمند و اطلاع‌رسانی قبل از حادثه؛ خسارات جانی و مالی حوادث اخیر را به کمترین میزان کاهش داد.

وی تصریح کرد: بر اساس این تجارب در سال جدید، دفتر مدیریت بحران، تشکیل ستاد بحران وزارت را در برنامه اصلی خود قرار داده است، در پدافند غیرعامل هم ضمن هماهنگی با سازمان، کمیته مربوطه فعال و کارگروه‌های تخصصی در سرمازدگی، سیل، آفات و دیگر آسیب‌های حوزه کشاورزی تشکیل می‌شود.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی در پایان پوشش گسترده چتر بیمه کشاورزی را یکی از راهکارهای اصلی مدیریت بحران در بازیابی دانست و بهره‌وری آن را منوط به فرهنگ‌سازی مناسب و اقناع کشاورزان برای اولویت دهی به بیمه محصولات و کار و پیشه کشاورزی ارزیابی کرد.

کد خبر 6063336

دیگر خبرها

  • آغاز به کار ستاد حکمرانی مردم در البرز با محوریت شعار سال
  • قالیباف: از جبهه مقاومت پشتیبانی می‌کنیم
  • با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی بودیم
  • کمیته امنیت روانی استان اردبیل در دادستانی تشکیل می‌شود
  • تشکیل ستاد و کارگروه‌ تخصصی مدیریت بحران زیر بخش‌های کشاورزی
  • اقدامات ایران در سال گذشته برای مقابله با گرد و غبار
  • توسعه زیرساخت‌های مالی با مشارکت مردم
  • فعالیت بیست‌وچهارساعته کمیته پشتیبانی ستاد تسهیلات سفر شهرداری اصفهان
  • اجرای برنامه‌های تدوین شده مقابله با گردوغبار در ۲۹ استان کشور
  • تشکیل ستاد استانی «جهش تولید با مشارکت مردم» در نخستین نشست شورای اداری گلستان