Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوان فعال کانون های فرهنگی هنری روستای حسین آباد شهرستان ملکان روزانه ۵۰۰ عدد ماسک تولید می کنند.

«سولماز محمودی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز از تولید روزانه 500 عدد ماسک خبر داد و اظهار داشت: اعصای کانون های مساجد این روستا همت شبانه روزی در مقابله با ویروس کرونا داشته اند.

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری روستای حسین آباد ملکان با اشاره به فعالیت های کانون های حضرت معصومه(س) و حضرت رقیه(س) در روستای حسین آباد، در مقابله با شیوع کرونا گفت: با همکاری اعضای کانون، همراهی اهالی مسجد و پایگاه بسیج اقدامات گوناگونی در راستای پیشگیری و مقابله با این بیماری انجام شد که از جمله آنها می توان به تولید روزانه 500 عدد ماسک اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمودی افزود: بعد از فعالیت های گند زدایی و ضد عفونی معابر و اماکن بعد از طی چند مرتبه، از جمله دیگر فعالیت های ما که با استقبال خواهران کانون مواجه شده، تولید ماسک است که به همت بیش از 15 نفر از بانوان دوخت ماسک را در منازل خودشان انجام می دهند؛ ماسک ها توسط این بانوان به وسیله چرخ خیاطی دوخته می شوند و سپس در اختیار سپاه ناحیه قرار می گیرد و بعد از مراحل ضدعفونی و بسته بندی، در بین اهالی روستا توزیع می شود.

وی افزود: با توجه به شرایط خاص ناشی از شیوع کرونا و لزوم رعایت مسائل بهداشتی، کانون های فرهنگی هنری روستا به تدریج روند تولید ماسک را افزایش خواهند داد تا بعد از اتمام توزیع در روستای حسین آباد،کمبود ماسک در دیگر روستاهای اطراف را نیز جبران کنند.

محمودی اظهار کرد: با توکل بر خدا و با همراهی و همدلی هم از بحران کرونا به زودی عبور خواهیم کرد، چراکه فعالیت اهالی مسجد و حضور در جامعه به منظور رفع مشکلات، رویکردی است که در تقویت سبک زندگی اسلامی موثر خواهد بود.

پایان پیام/698

منبع: شبستان

کلیدواژه: تولید ماسک روستای حسین آباد روستای حسین آباد عدد ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۸۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس محمدیان اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را که در اجرای بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده است، ابلاغ کرد.

محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف ۲ ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارائه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ و بر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است.

بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 6087981

دیگر خبرها

  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • ۲ مصدوم در تصادف جاده خاکی انابد بردسکن به روستای حسین آباد
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • تسلا سال آینده به جای ماشین ربات می‌فروشد
  • عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد
  • فعالیت ۴۷۶۱ نانوایی در آذربایجان غربی
  • تیم شهید نادری قهرمان جام ۳ جانبه روستایی نهاوند شد
  • حضور کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • افتتاح مجموعه ورزشی پشته حسین آباد خرم آباد