Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-19@23:00:33 GMT

احتمال شروع ساخت و ساز با حفظ اصول بهداشتی

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۰۱۷۴

احتمال شروع ساخت و ساز با حفظ اصول بهداشتی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، با ابلاغ رئیس جمهور مبنی بر اینکه از روز ۲۳ فروردین، ادارات با حضور دو سوم نیروها فعالیت خود را آغاز می‌کنند، این احتمال که فعالیت های ساختمانی به شکل محدود از سر گرفته شود وجود دارد. در این خصوص ستاد ملی مبارزه با کرونا در حال تدوین پروتکل انجام فعالیت های ساختمانی، توقف یا محدود کردن انجام پروژه ها با رعایت فاصله گذاری اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدای اسفند ماه و با شیوع ویروس کرونا به تدریج فعالیت های ساختمانی کاهش پیدا کرد و به تبع آن اجرای طرح اقدام ملی مسکن نیز با محدودیت یا توقف در بعضی مناطق مواجه شد. البته فعالیت در بعضی از شهرها از جمله پردیس و پرند با رعایت اصول بهداشتی از اواسط نوروز آغاز شد. مهدی هدایت، مدیرعامل شرکت عمران پردیس گفت که در ورودی کارگاه ها تست تب سنجی از افراد انجام می‌شود و همچنین یک تیم پزشکی به منظور پیشگیری از کرونا در حال فعالیت در این کارگاه ها است. امکان دریافت دفترچه اقساط مسکن مهر و خرید عرصه نیز به شکل الکترونیکی فراهم شده است.

امروز هم محمود محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با اعلام این خبر که ستاد ملی کرونا به زودی پروتکل نحوه فعالیت های ساختمانی را ابلاغ می کند گفته است: طی روزهای آینده در این خصوص تصمیم‌گیری خواهد شد و در عین حال ما به عنوان راهبرد موازی، برنامه های اصلاحی را برای این موضوع در دست پیگیری داریم.

وی اظهار امیدواری کرد تا با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی بحران کرونا برطرف شود و بتوان در اولین فرصت با سرعت کارهای ساختمانی را به سرانجام رساند و عقب‌ماندگی‌های ایجاد شده را جبران کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی،  تصریح کرد: بحران کرونا بر سرعت عملیات ساختمانی تاثیر گذاشته و موجب کندی کار شده است اما از سوی دیگر سناریوهای مختلف برای تداوم کار به روشی بهداشتی در دست تدوین است تا بتوانیم ضمن صرفه‌جویی در زمان، عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در فعالیت‌های ساختمانی امکان تقدم و تاخر برخی از عملیات ساختمانی در پروژه‌های مختلف وجود دارد و به نظر می‌رسد، می‌توان با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی کار را پیش برد.

وی توضیح داد: بهترین راه این است که پروتکل مربوط به انجام فعالیت ساختمانی در ایام کرونا تدوین و اجرایی شود و ملاک عمل قرار بگیرد. در عین‌حال به نظر می‌رسد در هر پروژه ای باید بر اساس خود آن پروژه مسائل را بررسی و حل و فصل کرد. ممکن است در یک پروژه‌ای تیم‌های مختلف و در نوبت‌های مختلف کار کنند که با هم تلاقی نداشته باشند. به همین لحاظ هر کدام از پروژه ها برنامه مخصوص به خود را می‌طلبد.

محمودزاده تاکید کرد: تمامی فعالیت های ساختمانی تحت نظر ستاد ملی کرونا انجام می شود. بدین‌معنا چنانچه اعلام شود که عملیات ساختمانی ۱۰۰ درصد تعطیل شود، اینکار انجام خواهد شد و چنانچه اعلام شود که با الزاماتی کار می تواند پیش برود با آن الزامات کار را پیش خواهیم برد.

وی گفت: اولویت، سلامت کارکنان و کارگران ساختمانی در پروژه‌های مختلف است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ستاد ملی مبارزه با کرونا وزیر راه و شهرسازی کرونا ویروس فاصله گذاری اجتماعی فعالیت ساختمانی فعالیت های ساختمانی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۰۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترخیص بهداشتی ۹ میلیون تن نهاده دام وارداتی از بندر امام

در سال گذشته بیش از ۹ میلیون تن نهاده‌های دامی وارداتی به کشور، از بندر امام خمینی(ره) تحت نظارت دامپزشکی استان خوزستان ترخیص بهداشتی شده است‌ - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، ناصر عسکری فرد اظهار کرد: تولید خوراک سالم و بهداشتی برای صنعت دام و طیور کشور از اهمیت بالای اقتصادی و بهداشتی برخوردار است و کارشناسان دامپزشکی با حضور جهادی و شبانه‌روزی در بندر امام خمینی (ره)، بهداشت و سلامت نهاده‌های دامی وارداتی را در تمامی مراحل تخلیه، بارگیری و حمل به تمام نقاط کشور طبق ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی مورد رصد و پایش قرار می‌دهند و نظارت‌های بهداشتی و تخصصی را اعمال می‌کنند.

وی افزود: این محموله‌ها تحت نظارت و کنترل بهداشتی دامپزشکی و بعد از انجام آنالیز کیفی و انجام آزمایش‌های لازم، در سیستم زنجیره مصرف دام و طیور کشور قرار می‌گیرند.

وی بیان کرد: در سال 1402 بالغ بر 9 میلیون تن نهاده دامی وارداتی به کشور تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان خوزستان ترخیص شد که این مقدار نسبت به سال قبل از آن 15 درصد رشد داشته است.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: با انجام این حجم از واردات نهاده‌های دامی به کشور از بندر امام خمینی(ره) تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی، رشد تولید فرآورده‌های دامی، آرامش در بازار مصرف، امنیت غذایی و افزایش اشتغال در این زمینه بیشتر فراهم شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری برای آسمان لرستان تا سه‌شنبه
  • آغاز طرح تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در نیشابور
  • بهره‌برداری از ۲۷۰۰ پروژه بهداشتی در دولت مردمی
  • هشدار زرد هواشناسی در لرستان
  • بارش پراکنده و رگباری در راه لرستان
  • ترخیص بهداشتی ۹ میلیون تن نهاده دام وارداتی از بندر امام
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • کمای سیاستی بازار مسکن
  • آخرین جزئیات از ساخت ورزشگاه ۱۵ هزار نفری زنجان
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد