Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در گیلان با بیان اینکه افزایش ترددها احتمال وقوع موج دوم شیوع کرونا را به‌دنبال دارد، گفت: مردم برای مصون ماندن از ویروس کرونا باید از تردد غیرضروری جداً خودداری کنند.

محمد حسین قربانی در گفت‌وگو با تسنیم اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی با هدف قطع چرخه انتقال ویروس کرونا در کشور و استان گیلان را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: اینکه ترددها از دیروز در گیلان افزایش یافته نگران کننده است از طرفی مردم باید برای مصون ماندن از خطرات احتمالی جداً از این عمل خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در گیلان در پاسخ به این پرسش که طرح فاصله‌گذاری اجتماعی قرار است تا چه تاریخی اجرایی شود عنوان کرد: براساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا و ستاد استانی مهلت اجرای این طرح تا 20 فروردین اعلام شده اما با توجه به شرایط کنونی بنده باور دارم که تاریخ آن باید تا پایان فروروین ماه تمدید شود.

قربانی اجرای طرح غربالگری و بسیج ملی مبارزه با کرونا در استان گیلان را نیز تشریح کرد و ضمن ابراز رضایت از روند تحقق آن تصریح کرد: اجرای طرح غربالگری تقریباً در گیلان به اتمام رسیده است؛ فقط یک جامعه آماری کمتر از 8 درصدی از مردم استان باقیمانده که در حال حاضر هیچ‌گونه علائم و نشانه‌ای از آنان نداریم.

بیشتر بخوانید
فعالیت واحدهای صنفی کم‌خطر از 23 فروردین‌ در گیلان آغاز می‌شود

وضعیت گیلان از حیث کنترل اپیدمی کرونا به شرایط ثبات رسیده است

دبیر کمیسیون بهداشت مجلس: گیلان از ‌پیک بیماری کرونا عبور کرد / آرامش نسبی در بیمارستان‌ها برقرار است

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی با هدف مشارکت دادن 8 درصد باقیمانده از جمعیت گیلان در طرح غربالگری مبارزه با کرونا را خواستار شد و گفت: در همین‌جا از تمام افرادی که تاکنون به این طرح نپیوسته‌اند می‌خواهم نسبت به تکمیل اطلاعات خود در سامانه سلامت اقدام کنند.

وی دستور ستاد ملی مقابله با کرونا با محوریت رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه وزارت بهداشت برای باز شدن فضای اقتصادی و کسب و کارها مساعدتی داشته باشد را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: با توجه به این مورد احساس می‌شود زندگی در نزد افکار عمومی به روال عادی برگشته در حالی‌که به هیچ عنوان چنین چیزی نیست.

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس با تأکید بر اینکه وی همزمان با افزایش میزان ترددها در سطح گیلان که نمونه بارز آن دیروز اتفاق افتاد به شدت اظهار نگرانی کرده است گفت: اگر مردم با این مسئله عادی برخورد کنند و به زندگی عادی خود برگردند بدون شک وقوع موج دوم شیوع کرونا در استان گیلان دور از انتظار نیست.

لینک کوتاه: asriran.com/0031qX

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۰۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وبا در سومالی از ابتدای ۲۰۲۴ تاکنون ۷۵ قربانی گرفته است

سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز گذشته (جمعه) اعلام کرد اثرات خشکسالی‌های تاریخی اخیر سومالی به همراه تأثیر سیل‌های ناشی از پدیده آب و هوایی «ال نینو» به شیوع اسهال و وبا در این منطقه دامن زده است و از ماه ژانویه سال جاری میلادی (۲۰۲۴) تاکنون این بیماری‌ها جان دست‌کم ۷۵ نفر را گرفته است.

به گزارش ایسنا، شیوع فعلی عمدتاً به تعداد فزاینده ای از مردم با دسترسی محدود به آب سالم و امکانات بهداشتی کافی نسبت داده می شود.

در همین حال، سازمان جهانی بهداشت گفت موارد ثبت شده در این کشور تقریباً سه برابر بیشتر از میانگین سه ساله است.

به گفته وزارت بهداشت سومالی، تا یک آوریل (۲۰ روز قبل) ۶۶۰۵ مورد گزارش شده است.

به گفته دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA)، دو میلیون دلار برای حمایت از کمک های بشردوستانه نجات بخش برای آسیب پذیرترین افراد اختصاص داده شده است.

به گزارش آناتولی، سازمان ملل در عین حال هشدار داد خطر شیوع این بیماری به مناطقی در این کشور که سال‌ها تحت تأثیر وبا قرار نگرفته‌اند، وجود دارد.

وبا نوعی بیماری حاد و اسهالی است که عموما در مکان‌هایی با تصفیه ناکافی آب، دفع نامناسب و غیربهداشتی مدفوع یا فاضلاب و نیز در مناطق با بهداشت ناکافی ایجاد شده و گسترش می‌یابد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۹۰ نفر در واژگونی قایق در موزامبیک جان باختند اعلام وضعیت اضطراری وبا در زیمبابوه

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • نقدعلی، نماینده مجلس: نیروی انتظامی قبل از آنکه لایحه حجاب به سرمنزل مقصود برسد پیش‌دستی کرد؛ قدردان شماییم/ نمایندگان نسبت به معیشت این عزیزان اقدام کنند که هر روز شهدایی را تقدیم می‌کنند
  • هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت
  • سایت پسماند سراوان، درد بی درمان گیلان/ از جمع آوری سطل‌های زباله تا بحران زباله در آینده نزدیک + فیلم
  • هشدار نماینده ولی فقیه به اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه/ برای جبران عقب افتادگی‌ها از حواشی بپرهیزید
  • هشدار وزیر نیرو نسبت به وقوع سیل در هفته جاری
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • وبا در سومالی از ابتدای ۲۰۲۴ تاکنون ۷۵ قربانی گرفته است