Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رئیس جمهور دستاوردهای دانشمندان، نخبگان علمی، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در حوزه مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا را مغتنم و قابل توجه دانست و اظهارداشت: توجه دولت تدبیر و امید به توسعه زیرساخت‌های کشور در سه حوزه بهداشت و درمان، فضای مجازی و شرکت‌های دانش‌بنیان باعث شده که امروز در حالی که بسیاری از کشورهای دنیا در زمینه بهداشت و سلامت و تجهیزات پیشرفته مرتبط برای مقابله با بیماری کرونا دچار مشکل شده‌اند در ایران به دلیل وجود متخصصان و دانشمندان دلسوز با مشکلات کمتری مواجه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز یکشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت در بازدید از نمایشگاه دستاوردها و محصولات وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت دفاع و پشتیبانی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و برخی از دانشگاه های کشور در حوزه مقابله با ویروس کرونا، گفت: دولت یازدهم و دوازدهم از ابتدای شروع به کار توجه ویژه‌ای به توسعه و تقویت زیرساخت‌های کشور داشته است و امروز ساماندهی برخی از این زیرساخت‌ها در شرایط شیوع ویروس کرونا به کمک کشور آمده است.

رئیس جمهور اظهار داشت: در زمینه تقویت و توسعه زیرساخت‌‌های سلامت و بهداشت امروز شاهد آن هستیم که امکانات و تجهیزات پیشرفته درمانی و بهداشتی به کمک پزشکان متخصص و متعهد کشورمان آمده است.

دکتر روحانی گفت: تقویت زیرساخت‌های حوزه فضای مجازی و دولت الکترونیک نیز موجب شده تا در دوره محدودیت‌های رفت و آمد و ماندن شهروندان در خانه‌های خود، فعالیت‌های ضروری مردم و کشور متوقف نماند و از طریق فضای مجازی انجام شود.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: همچنین توجه دولت به توسعه فضای مجازی باعث شده تا در شرایط سخت امروز، در عرصه تولید و در انجام امور اجرایی کشور و هم در حوزه آموزش و اطلاع‌رسانی با کاستی و مشکل چندانی مواجه نباشیم و بتوانیم در عرصه مقابله با شیوع ویروس کرونا نقش‌آفرینی کنیم.

دکتر روحانی در ادامه به اقدامات دولت در زمینه تقویت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در دوران فعالیت دولت یازدهم و دوازدهم خدمات زیادی در حوزه تقویت زیرساخت‌های مربوط به شرکت‌های دانش‌بنیان انجام شده است و این کار موجب ارتقاء کسب و کار، توسعه فناوری و حتی ارتقاء رتبه علمی کشورمان در جهان شده است.

رئیس جمهور اضافه کرد: با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در تولید بسیاری از کالاها و تجهیزاتی که پیش از این نیازمند واردات بودیم، به خودکفایی رسیده و در داخل کشور تولید می‌کنیم و این کار ضمن صرفه‌جویی ارزی بازار وسیع اقتصادی نیز برای کشورمان ایجاد کرده است.

رئیس جمهور افزود: توجه به توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان همچنین باعث فعال شدن نخبگان جوان و ایجاد پیوند و ارتباط نزدیک نخبگان و اندیشمندان با حوزه تولید و صنعت شده است.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: دستاوردهای ارایه شده در این نمایشگاه هم نوید تولید دستگاه‌های مورد نیاز برای درمان و آزمایش های سریع ویروس کرونا در ایران را داد و هم موجب تولیدات مضاعف و افزایش تولید اقلام بهداشتی از جمله دستکش، ماسک، گان و دستگاه‌های پیشرفته پزشکی شده است که از همین‌جا از همه فعالان این حوزه تشکر و قدردانی می‌کنم و بی‌تردید ملت ایران نیز قطعاً قدردان تلاش شبانه‌روزی دانشمندان، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی خود است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا حسن روحانی فضای مجازی کرونا بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی رئیس جمهور فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۰۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاق ویژه در سفر رئیسی به پاکستان

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: بیست‌وششمین سفر خارجی رئیس دولت سیزدهم، آن‌هم در راس هیات عالی‌رتبه سیاسی – اقتصادی در شرایطی انجام می‌شود که روابط تهران و اسلام‌آباد در دی‌ماه سال‌گذشته با تنش‌های مقطعی همراه بود. اکنون اما ناظران منطقه معتقدند با توجه به دغدغه‌های مشترک ایران و پاکستان، سفر رئیسی به اسلام‌آباد از اهمیتی راهبردی در مناسبات دوجانبه و همچنین منطقه‌ای برخوردار است و دوطرف پرونده‌های مشترک زیادی به‌منظور رایزنی و توافق، روی‌میز دارند.

این درحالی است که طی روزهای اخیر سفر رئیس‌جمهور ایران مورد توجه رسانه‌های پاکستانی قرار داشته است و با انتشار تحلیل‌های مختلف، به ارزیابی اهمیت این سفر پرداخته‌اند.

استقبال عمومی از رئیسی

بررسی‌ رسانه‌های پاکستانی نشان می‌دهد افکارعمومی این کشور توجه ویژه‌ای به سفر رئیس‌جمهور ایران داشته‌ و همه‌چیز برای استقبال کم‌نظیر از رئیسی آماده‌است. این درحالی است که طی روزهای اخیر عملیات «وعده صادق» نیروهای مسلح ایران علیه اهدافی در سرزمین‌های اشغالی با استقبال و حمایت گروه‌های مختلف سیاسی – مردمی پاکستان مواجه شده‌است. درچنین شرایطی براساس اعلام منابع خبری پاکستانی، شهرهای مختلف این کشور برای استقبال از رئیس‌جمهور ایران آماده شده‌اند. گفته می‌شود خیابان‌های شهرهای بزرگ پاکستان، از جمله اسلام‌آباد و کراچی با پرچم‌های دو کشور و عکس‌هایی از رئیس‌جمهور ایران آذین‌بندی شده‌است. این درحالی است که طی روزهای اخیر نیز برخی احزاب و گروه‌های سیلسی – مذهبی پاکستان، در فراخوان‌هایی خواستار استقبال گسترده مردمی از رئیس‌جمهور ایران شده‌ بودند.

دستورکارهای سفر به پاکستان

سفر رئیسی به پاکستان در شرایطی انجام می‌شود که به‌نظر می‌رسد دوطرف خود را برای رایزنی‌های فشرده در حوزه‌های متکثر سیاسی، اقتصادی، امنیتی و... آماده کردند و این سفر با دستورکارهای متنوعی همراه خواهد بود که در ادامه به بخشی از آنها اشاره می‌شود.

استقبال رسمی نخست‌وزیر پاکستان از رئیس‌جمهور ایران دیدار خصوصی رئیسی و شهباز شریف برگزاری نشست مشترک هیات‌های عالی‌رتبه دو کشور امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری دیدار رئیس جمهور ایران با آصف‌علی زرداری، همتای پاکستانی خود دیدار رئیسی با ژنرال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان سفر رئیسی به دو شهر کراچی و لاهور حضور رئیس‌جمهور ایران در مزار علامه اقبال لاهوری در شهر لاهور بازدید رئیسی از مسجد پادشاهی در لاهور دیدار با شخصیت‌های فرهنگی، علمی و نخبگان پاکستانی

محورهای رایزنی

ایران و پاکستان با وجود برخورداری از حدود ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک، همواره مناسبات گسترده‌ای در حوزه‌های متکثر داشته‌اند؛ مناسباتی که توسعه روزافزون آن، اصلی‌ترین محور رایزنی‌های هیات‌های عالی‌رتبه دو کشور خواهد بود و در ادامه به بررسی مهم‌ترین پرونده‌های مشترک روی میز دو طرف می‌پردازیم.

توسعه هرچه بیشتر همکاری‌های امنیتی، از جمله در حوزه مبارزه با تروریسم، مقابله موثر با قاچاق مواد مخدر و امنیت مرزی توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه تبادل انرژی ارتقای همکاری‌ها در توسعه و تقویت بازارچه‌های مرزی رایزنی درباره پروژه خط لوله گاز ایران- پاکستان، موسوم به خط لوله صلح گفت‌وگو و تبادل‌نظر درباره تحولات منطقه‌ای، از جمله در حوزه افغانستان رایزنی و تقویت همگرایی در حوزه تحولات غزه و جهان اسلام تبادل‌نظر به‌منظور تحقق هدف‌گذاری ۵ میلیارد دلاری در مناسبات تجاری گفت‌وگو برای توسعه مناسبات در حوزه حمل‌ونقل و ترانزیت

برنامه ویژه سفر به سریلانکا

پس از پاکستان، سریلانکا مقصد بیست‌وهفتمین سفر خارجی رئیس دولت سیزدهم خواهد بود؛ سفری که در چارچوب توسعه مناسبات با کشورهای حوزه جنوب‌شرق آسیا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این سفر در شرایطی انجام می‌شود که سریلانکا طی سال‌های اخیر رشد اقتصادی مناسبی را تجربه کرده و توسعه همکاری‌های سیاسی – اقتصادی تهران و کلمبو با مزیت‌های ویژه‌ای برای دو کشور همراه خواهد بود.

افتتاح و آغاز بهره‌برداری رسمی از ابرپروژه چندمنظوره «اومااویا»، شامل ۲ سد و نیروگاه ۱۲۰مگاواتی، که ازسوی پیمانکاران ایرانی ساخته شده، از مهم‌ترین دستورکارهای سفر یک روزه سیدابراهیم رئیسی به سریلانکا است.

کد خبر 846131 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه سیاست‌ خارجی سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم

دیگر خبرها

  • ۵۰۰میلیون دلار پروژه توسط متخصصان ایرانی در سریلانکا اجرا شده است
  • رئیسی فردا یک سد در سریلانکا افتتاح می‌کند
  • مخبر: نخبگان سرمایه‌های اصلی کشور هستند/ نظام سلطه جرات مقابله نظامی با ایران را ندارد
  • « ایران » نام اتوبان پاکستان می‌شود
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت
  • پاکستان یکی از اتوبان‌هایش را «ایران» می‌نامد
  • اتوبان‌ یازدهم اسلام‌آباد «ایران» نام گرفت + جزئیات
  • ایران نام اتوبان پاکستان می‌شود
  • اتفاق ویژه در سفر رئیسی به پاکستان
  • تاکید رئیس مجلس بر لزوم اتفاق نظر دولت و مجلس برای مقابله با مشکلات ارزی