Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-16@19:48:49 GMT

کرونا آرم بنز و آئودی را تغییر داد

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۰۹۴۳

کرونا آرم بنز و آئودی را تغییر داد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بی بی سی، در آرم‌های جدید، بخش‌های به هم پیوسته نشان تجاری این شرکت‌ها از هم جدا شده تا بر اهمیت فاصله‌گذاری اجتماعی تاکید شود. این شرکت‌ها با انتشار آرم‌های جدید خود در شبکه‌های اجتماعی در پیام‌هایی از مردم خواسته‌اند از سفرهای غیرضروری اجتناب کنند و از یکدیگر دو متر فاصله بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فولکس‌واگن و مرسدس-بنز هم با تغییر نشان خود به مردم توصیه کردند در خانه بمانند

آئودی این پیام را با دور کردن چهار دایره نشان خود از یکدیگر نمایش داده است. همراه با آرم جدید، ویدیویی منتشر شده که با جمله "از یکدیگر فاصله بگیرید - در کنار هم بمانید" به پایان می‌رسد.

فولکس‌واگن بین دو حرفی که آرم شرکت را شکل داده فاصله ایجاد کرده و مرسدس-بنز هم ستاره سه‌پر در نشان خود را کوچک کرده تا از دایره دور آرم فاصله بگیرد.

هر دو شرکت در پیام‌هایی از مردم به خاطر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی تشکر کرده‌اند و از آنها خواسته‌اند تا برای کمک به توقف شیوع ویروس کرونا در خانه بمانند.

در اتحادیه اروپا دو میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در ۲۲۹ کارخانه خودروسازی کار می‌کنند

یک میلیون بیکار

گروهی که در اروپا به نمایندگی از خودروسازان لابی می‌کند، گفته به خاطر تعطیلی کارخانه‌ها پس از شیوع ویروس کرونا، دست کم یک میلیون نفر در صنعت خودرو بیکار شده یا ساعت کارشان کم شده است.

گروه ACEA که شانزده خودروساز بزرگ را نمایندگی می‌کند، می‌گوید شرکت‌های خودروسازی به طور متوسط شانزده روز تعطیل بودند و معادل تولید یک میلیون و دویست هزار دستگاه ماشین ضرر کرده‌اند.

در آلمان ساعت کاری حدود ۵۷۰ هزار نفر کاهش یافته و دولت آلمان توافق کرده تا ۶۷ درصد از حقوق کارگران را پرداخت کند. در فرانسه وضعیت ۹۰ هزار کارگر نامعلوم است و در بریتانیا ۶۵ هزار نفر سرنوشتی مشابه دارند.

در کشورهای عضو اتحادیه اروپا دو میلیون و ششصد هزار نفر در ۲۲۹ کارخانه در صنعت خودرو کار می‌کنند. تعداد کارگران و کارمندانی که به طور غیرمستقیم با این صنعت در ارتباطند به سیزده میلیون و هشتصد هزار نفر می‌رسد.

خودروسازان آمریکایی هم وضعیت مشابهی دارند. فورد و جنرال‌موتورز اعلام کرده‌اند که کارخانه‌هایشان فعلا تعطیل است و فیات-کرایسلر اعلام کرده حقوق کارمندانی را که موقتا اخراج نکرده، بیست درصد کاهش می‌دهد.

از طرف دیگر کاهش شدید فروش باعث ضرر هنگفت خودروسازان شده است. موسسه تحلیل بازار LMC پیش‌بینی کرده که فروش خودرو در جهان از ۹۰ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۹ به حدود ۷۰ میلیون دستگاه در سال ۲۰۲۰ کاهش یابد.

اولین ماشین با نام مرسدس در سال ۱۹۰۰ ساخته شد

تولد مرسدس

۱۳۵ سال از زمانی که گوتلیب دایملر و کارل بنز اولین ماشین‌های جهان را ساختند می‌گذرد. شرکتی که در دهه بیست میلادی از همکاری این دو شکل گرفت اکنون بزرگ‌ترین خودروساز لوکس جهان است و امسال ۱۲۰ ساله شدن نامگذاری محصولاتش را به نام مرسدس جشن می‌گیرد.

در سال ۱۸۸۵، کارل بنز و گوتلیب دایملر همزمان اما بی‌خبر از یکدیگر در حال ساخت اولین خودروهای جهان بودند. بنز یک ماشین سه چرخه با موتور بنزینی ساخت و دایلمر با کمک دوست و همکارش ویلهلم مایباخ، با نصب موتور روی یک کالسکه، یک خودرو ساخت.

بنز فروش ماشین‌های خود را از سال ۱۸۸۷ آغاز کرد و دایلمر با تاسیس شرکتی به نام خود، فروش ماشین‌هایش را از سال ۱۸۹۰ آغاز کرد.

یکی از سرمایه‌گذاران اصلی دایملر، دیپلمات و تاجر ثروتمند اتریشی امیل یِلینک بود. او که قصد داشت ماشین‌های دایملر را در فرانسه بفروشد، به دایملر گفت که تلفظ نامی آلمانی برای مشتریان سخت است و پیشنهاد کرد محصولات کارخانه با نام دختر یازده‌ ساله‌اش مرسدس فروخته شود.

مرسدس یلینک سوار بر یک ماشین مسابقه مرسدس در سال ۱۹۰۶

اولین مدل مرسدس در هفته اول ماه آوریل سال ۱۹۰۰ ساخته شد. مرسدس 35PS با ترکیب ظاهری شیک، نامی با ریشه اسپانیایی و پیروزی در مسابقات اتومبیلرانی در زمان کوتاهی به خودرویی مشهور در اروپا تبدیل شد.

دایملر و بنز تا سال ۱۹۲۴ به طور مستقل به تولید خودرو ادامه دادند. اما فشار اقتصادی پس از جنگ جهانی اول باعث شد تا این دو رقیب با یکدیگر همکاری کنند و پس از دو سال با پیوستن دو کارخانه به یکدیگر، شرکت دایملر-بنز تشکیل شد که محصولاتش را با نام مرسدس-بنز به بازار عرضه کرد.

هوندا به تازگی یک مدل الکتریکی به نام هوندا ائی را به بازار اروپا عرضه کرده است

هوندای آمریکایی

هوندا قصد دارد از قوای محرکه الکتریکی جنرال‌موتورز برای تولید دو محصول آینده خود استفاده کند. کارخانه ژاپنی هفته گذشته اعلام کرد که این دو مدل الکتریکی از سال ۲۰۲۴ به بازار عرضه خواهد شد.

قرار است مدل‌های جدید توسط هوندا طراحی شده، اما در کارخانه جنرال‌موتورز تولید شود.

جنرال‌موتورز برای محصولات الکتریکی خود پلتفرمی به نام آلتیوم طراحی کرده که مبنای ساخت چند مدل در این کارخانه خواهد بود. اولین مدل با این پلتفرم را کادیلاک به بازار عرضه خواهد کرد و قرار است یک شاسی‌بلند الکتریکی با نام هامر هم از این پلتفرم استفاده کند.

هوندا می‌گوید با استفاده از فن‌آوری جنرال‌موتورز، در هزینه ساخت مدل‌های جدیدش صرفه‌جویی خواهد کرد. هوندا در حال حاضر یک مدل الکتریکی کوچک در اروپا به بازار عرضه کرده و در آمریکا یک ماشین هیدروژنی در بین محصولاتش دارد.

جنرال‌موتورز و هوندا در پروژه‌های دیگری هم با یکدیگر همکاری می‌کنند. هر دو کارخانه با هم مشغول ساخت فن‌آوری ماشین‌های هیدروژنی هستند و در شرکتی به نام کروز اوریجین سهام دارند که قصد دارد ماشین‌های خودران الکتریکی تولید کند.

دو شرکت اعلام کرده‌اند که مایلند همکاری‌های خود را در آینده گسترش دهند.

کد خبر 498227 برچسب‌ها خودرو - جهانی كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خودرو جهانی كروناويروس بازار عرضه جنرال موتورز هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۰۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خودروهای چینی باکیفیت و چشم‌نوازی که به ایران نمی‌آیند /عکس
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • (ویدیو) حمله با چاقو به کشیش کلیسای آشوری
  • جهش تولید در دل روستا‌/ تولید ۶ هزار تن لوله و ۵ هزار ماشین آلات در روستای کوچک
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • (ویدئو) جلوپنجره مرسدس در گذر زمان
  • جلوپنجره مرسدس در گذر زمان (فیلم)
  • نخستین پرستار قربانی کرونا به روایت مادرش