Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@14:14:46 GMT

۱۰۳۲نفر در آذربایجان غربی به ویروس کرونا مبتلا شدند

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۱۲۴۵

۱۰۳۲نفر در آذربایجان غربی به ویروس کرونا مبتلا شدند

به گزارش خبرنگار مهر، جواد آقازاده یکشنبه شب در بیست و پنجمین جلسه ستاد استانی مقابله و مدیریت بیماری کرونا در استان با بیان اینکه از دو هزار و ۳۲۵ مورد نمونه آزمایش شده، آزمایش یک هزار و ۳۲ نفر مثبت شده است، اظهار داشت: از این تعداد تاکنون، ۵۰۰ نفر بهبود یافته و ۷۶ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هم اکنون با روند رو به رشد تعداد ابتلایان در استان مواجه هستیم عنوان کرد: علت اصلی این افزایش مربوط به مسافرت‌های هفته اول نوروزی به استان است، در ایام تعطیلات، ۷۳ هزار نفر به قصد مسافرت از استان خارج شده‌اند که پیش بینی می‌شود رقم ابتلاء به ویروس را افزایش دهند.

آقازاده با درخواست از این عده در برگشت به استان برای ثبت نام در سامانه سلامت و ثبت اطلاعات فردی، در کنترل ویروس کرونا مسئولین بهداشتی را یاری کنند با تاکید بر جدی گرفتن طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، از برخی مردم به دلیل حضور در باغات و پارک‌ها انتقاد کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی عنوان کرد: هم‌اکنون علاوه بر افراد بستری در بیمارستان‌ها، در مراکز ۱۶ ساعته سرپایی و در ۱۹ کلینیک و نیز افراد سرپایی مراجعه‌کننده به بیمارستان‌ها هم که مشکوک به کرونا باشند، تست کرونا گرفته می‌شود که همین مسئله باعث افزایش روز به روز آمار مبتلایان در استان شده است.

آقازاده تاکید کرد: تمامی افراد مبتلا به کرونا یا باید در خانه بمانند یا اینکه اگر از این مسئله تمرد کنند با حکم قضائی باید ۱۴ روز در مکان‌های بهداشتی ما مستقر شده و کاملاً ویروس‌زدایی شوند؛ افراد مبتلا نباید علاوه بر خودشان خانواده و دیگران را هم گرفتار کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: تعداد فوتی‌های ما در بعضی از شهرستان‌های استان زیاد است که این مسئله را هم به شدت رصد می‌کنیم تا اگر اشکال دارویی، بهداشتی و غیره وجود دارد، رفع شود تا بتوانیم آمار را پایین بیاوریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ابتلاهای استان بالا بوده اما تعداد فوتی‌ها پایین است، گفت: یکی از عوامل این مسئله مسافرت‌های هفته اول فروردین ماه بود که متأسفانه افراد شاغل در استان‌های دیگر به شهر خود بازگشتند و همین مسئله تعداد مبتلایان را افزایش داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی در خصوص روند فعالیت بانوان باردار شاغل در ادارات گفت: از مبتلایان به بیماری کرونا در استان زنان بارداری هستند که زایمان زودرس دارند و نیاز است برای حفظ سلامت آنان از طرف ستاد استانی مقابله با کرونا مصوبه دورکاری ابلاغ و اجرایی شود.

وی با بیان اینکه تعداد زنان باردار شاغل در سطح استان زیاد نیستند ادامه داد: زنان باردار شاغل در همه دستگاه‌های دولتی سطح استان شناسایی شده‌اند و آنان به عنوان قشرهای آسیب‌پذیر در برابر بیماری کرونا می‌تواند ۲ تا سه ماه آخر بارداری، امورات خود را به صورت دورکاری انجام دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی همچنین اظهار کرد: با توجه به تعطیلی مهدکودک‌ها و دبستان‌ها و لزوم مراقبت‌های بهداشتی بیشتر، دستگاه‌های اجرایی استان باید همکاری کنند تا تمهیدات لازم را برای استفاده زنان شاغل باردار یا دارای فرزند خردسال از مرخصی و دورکاری، بدون کسر از حقوق و حق مرخصی سالانه فراهم شود.

کد خبر 4893153

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ویروس کرونا ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام فاصله گذاری اجتماعی شهرکرد گرگان طرح غربالگری روز طبیعت بارش باران سال جهش تولید ماسک طبی ضدعفونی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۱۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان

براساس اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۱۲ مورد ابتلا به سرخک در کشور شناسایی شده است که بیشترین مبتلایان در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و خراسان رضوی بوده است. - اخبار اجتماعی -

شهنام عرشی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور اظهار کرد: شیوع بالای بیماری سرخک به دلیل ضعف برنامه واکسیناسیون در کشورهای همسایه به‌ویژه در شرق کشور و تردد اتباع غیر آن‌ها به شکل مجاز یا غیرمجاز، تهدید مستمر برای دستاورد حذف سرخک کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: اقدامات صورت گرفته جهت جلوگیری از چرخش ویروس شامل هشدارهای مکرر به دانشگاه‌ها جهت واکسیناسیون به موقع اطفال و رفع موارد تاخیری واکسیناسیون انجام شد؛ همچنین واکسیناسیون جمعی در مناطق جنوب شرقی کشور شامل استان‌های سیستان بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی در آبان ماه سال 1400 به دلیل پر خطر بودن منطقه ورود مهاجرین از نقاط مرزی  به داخل کشور انجام شد و بالغ بر یک میلیون و 100 هزار کودک 9 ماه تا 7 سال تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار گرفتند.

شناسایی 79 مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

عرشی ادامه داد: همچنین اعلام شد که در تمام نقاط کشور به تمام اتباع  غیر ایرانی تازه‌وارد از مناطق بومی بیماری در گروه‌های سنی 9 ماه تا 30 سال یک نوبت واکسن حاوی سرخک و سرخجه تزریق شود که بر این اساس بالغ بر 600 هزار دوز واکسن تزریق شده است.

براساس اعلام رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تعداد 8491 مورد تب و بثورات ماکولوپاپولار (نوعی ضایعه پوستی) در سال 1402 شناسایی و گزارش شده است؛ از این تعداد 8310 مورد تست آزمایشگاهی انجام شده است و تعداد 612 مورد تاییدشده آزمایشگاهی سرخک گزارش شد. این تعداد موارد سرخک در 21 استان کشور رخ داده است.

به گفته وی، از نظر ملیت 556 مورد ایرانی، 55 مورد افغانستانی و یک مورد پاکستانی بودند.

عرشی با بیان این‌که 358 مورد دربیمارستان بستری بودند، گفت: کاهش موارد در غیرایرانی‌ها می‌تواند به دلیل اثر بخشی واکسیناسیون جمعی این گروه در دی ماه سال 1401 باشد.

شرایط سنی استفاده از واکسن‌های "پنوموکوک" و "روتاویروس" برای کودکان اعلام شد

وی خاطرنشان کرد: بیشترین ابتلا در استان‌های سیستان بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی گزارش شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: جهت افزایش سطح ایمنی در استان‌های پر خطر سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برنامه ریزی برای واکسیناسیون نوبت صفر سرخک در شش ماهگی انجام شده که در بهمن ماه 1402 به اجرا در آمده است؛ حفظ درصد پوشش واکسیناسیون MMR  نوبت اول ( 12 ماهگی ) و نوبت دوم ( 18 ماهگی) بالاتر از 95 درصد و تقویت مستمر نظام مراقبت استاندارد بیماری برای محافظت از دستاورد حذف سرخک و سرخجه ضروری است زیرا ویروس‌های سرخک وارده به کشور، به سرعت ممکن است در سطح کشور به چرخش دربیایند.

لازم به ذکر است؛ تصویر زیر تعداد موارد سرخک تأییدشده آزمایشگاهی را در استان‌های مختلف کشور نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست تخصصی سلامت در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • برگزاری جلسات انسجام بخشی و برنامه ریزی ورزش بانوان شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد روستایی در سطح کشور
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه