Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@23:50:45 GMT

امارات برگزاری نشست فوری اوپک‌پلاس را ضروری خواند

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۲۲۹۸

امارات برگزاری نشست فوری اوپک‌پلاس را ضروری خواند

به گزارش رویترز، المزروعی گفت:امارات اطمینان دارد که درصورتی که توافق حاصل شود، تمام تولیدکنندگان با سرعت و همکاری تلاش خواهند کرد که کمبود تقاضای نفت در بازارهای جهانی جبران شود.

وی گفت: همچنین تمام تولیدکنندگان تلاش خواهند کرد تا تعادل به بازار نفت باز گردد و ذخایر جهانی نفت نیز در سطح معقول باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

المزروعی از آنچه که نقش مهم  کشورهای غیر اوپک و در رأس آنها روسیه برای همکاری سازنده برای ایجاد توازن در بازارهای جهانی نفت خواند، قدردانی کرد.

در همین راستا، الجزایر خواستار توافقی جامع وفوری تولیدکنندگان نفت در نشستی شد که پنجشنبه این هفته در این کشور برگزار می‌شود.

"محمد عرقاب" وزیر انرژی الجزایری که کشورش در نشست ۹ آوریل (۲۱فروردین) میزبان کشورهای عضو اوپک خواهد بود از تمام تولیدکنندگان نفت خواست که این فرصت را غنیمت شمارند و به توافقی جامع و فوری برای کاهش تولید برسند.

 خالد الفاضل وزیر نفت کویت نیز یکشنبه شب در گفت وگوی تلفنی با رویترز گفت که کشورش از درخواست عربستان برای برگزاری نشست فوق‌العاده وزیران نفت و انرژی کشورهای عضو و غیرعضو اوپک موسوم به اوپک‌پلاس برای کاهش عرضه و جلوگیری از روند کاهشی قیمت جهانی این کالای سوختی حمایت می‌کند.

سخنگوی وزارت نفت عراق نیز روز پنجشنبه (۱۴ فروردین‌ماه) اعلام کرد که این کشور از برگزاری نشست فوق‌العاده اوپک پلاس با هدف جلوگیری از افت بیشتر قیمت‌های جهانی نفت خام حمایت می‌کند.

عربستان عصر پنجشنبه خواستار نشست فوری کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و دیگر کشورهای نفتی شده بود.

دولت ریاض اعلام کرد که این نشست در راستای تلاش برای حمایت از اقتصاد جهانی و در پاسخ به درخواست رییس جمهوری آمریکا صورت گرفته است.

درخواست عربستان برای نشست فوری اوپک و دیکر گشورهای نفتی پس از آن روی می‌دهد که پیش از آن"دونالد ترامپ" رییس جمهوری آمریکا در خصوص شرایط جاری بازار نفت با "محمد بن سلمان" تلفنی گفت وگو کرده بود.

ترامپ در یک پیام تویتری گفته بود که وی امیدوار است عربستان و روسیه ١٠ میلیون بشکه یا بیشتر از تولیدات نفتی‌شان را کاهش دهند.

قیمت نفت خام پس از عدم توافق اوپک با روسیه و کاهش قیمت‌ها توسط عربستان، بزرگ‌ترین سقوط قیمت را در نزدیک به ۳۰ سال گذشته تجربه کرد.

برچسب‌ها اوپک پلاس امارات‌ متحده ‌عربی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوپک پلاس امارات متحده عربی اوپک پلاس امارات متحده عربی اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۲۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت+ جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _چهارشنبه پنجم فروردین_ افت قیمت در بسیاری از خودروهای داخلی و مونتاژی دیده می‌شود اما در برخی موارد معدود، قیمت خودروها افزایش داشته یا ثابت مانده است.

کوییک اتوماتیک R یکی از هاچ‌بک‌های ارزان‌قیمت دنده اتومات در بازار، امروز تغییری ندارد و با قیمت ۵۴۵ میلیون تومان معامله می‌شود.

شاهین G دیگر محصول تولیدی و رده بالای شرکت سایپا نیز نوسانی ندارد و به نرخ ۷۶۶ میلیون تومان قابل خریداری است.

دنا پلاس اتوماتیک رکورددار افت قیمت در بازار امروز بوده که ۱۴ میلیون تومان ارزان‌تر از روز گذشته و با نرخ یک میلیارد و ۸۶ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

تارا دنده‌ای V1 یکی از سدان‌های رده بالای ایران خودرو نیز امروز با افت پنج میلیون تومانی قیمت و نرخ ۷۶۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۴۵ میلیون تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۵۵ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۵۴ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۸۱۵ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۳۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۸۷ میلیون تومان، پژو پارس ۶۷۹ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۲۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۷۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۸۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۳۲ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۳۹ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۱۹ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۸۵ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۶۳ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۸ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۵۳ میلیون تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۶۹ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

بازار خودروهای مونتاژی به مراتب باثبات‌تر از خودروهای داخلی است.

جک J4 آپشنال؛ اقتصادی‌ترین محصول مونتاژی کرمان موتور، امروز تغییری ندارد و با ۸۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

فونیکس آریزو ۶ پرو که جزو سدان‌های رده بالای مونتاژی است نیز بدون نوسانی و به نرخ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

هایما 8S جدیدترین کراس‌اوور مونتاژی ایران خودرو امروز ۲۰ میلیون تومان ارزان و با نرخ یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

دیگنیتی پرستیژ یکی از محبوب‌ترین محصولات گروه بهمن نیز ۴۰ میلیون تومان نسبت به روز گذشته ارزان‌تر شده و با دو میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۷۰ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۸ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۷ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۶۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۵۵ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۰۵ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۴۵ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۴۳ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۳۱۸ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 746300

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت+ جدول
  • برگزاری نشست هیئت رئیسه فدراسیون جهانی ووشو با حضور علی‌نژاد
  • نرخ دینار عراق، درهم امارات و سایر ارزها، امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توافقات نشست مشورتی رهبران الجزایر، تونس و لیبی
  • آغاز رزمایش چندملیتی «پرچم صحرای ۹» در امارات
  • آغاز رزمایش چندملیتی «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور
  • طرح جدید : شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • ◄ افزایش حجم تجارت ایران با 15 کشور همسایه در سال 1402