Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-18@05:34:04 GMT

كابوس بزرگ ترامپ در ایالت كوچك

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۲۵۷۶

كابوس بزرگ ترامپ در ایالت كوچك

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2016 میلادی، ترامپ توانست با پیروزی غیر‌قابل پیش‌بینی خود در سه ایالت ویسكانسین، پنسیلوانیا و میشیگان هیلاری كلینتون را شكست دهد و راهی كاخ سفید شود. اما اكنون، حداقل در برهه زمانی فعلی معادله با قبل متفاوت است.

نظرسنجی‌های اخیر در ویسكانسین نشان می‌دهد محبوبیت جو بایدن، معاون رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده طی یك‌ماه اخیر به‌شدت افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی كه تا ماه فوریه (‌بهمن گذشته)، برنی سندرز با اختلافی دو رقمی توانسته بود بایدن را در نظرسنجی‌ها در ویسكانسین پشت سر بگذارد. نظرسنجی موسسه اقتصادی مارگوت در ویسكانسین نشان می‌دهد 62 درصد رای دهندگان دموكرات در این ایالت هم اكنون از جو بایدن و 34 درصد از برنی سندرز حمایت می‌كنند. به عبارت بهتر، آرای بایدن هم‌اكنون دو برابر آرای برنی سندرز است. رشد یكباره آرای بایدن در نظرسنجی ایالت ویسكانسین در حالی صورت می‌گیرد كه قرار است انتخابات درون حزبی دموكرات‌ها در این ایالت، به‌رغم شیوع كرونا برگزار شود. پیروزی بایدن در این ایالت كوچك، علاوه بر آن‌كه پیروزی نهایی وی در انتخابات درون حزبی دموكرات‌ها را تضمین می‌كند، بلكه ترامپ را نیز نسبت به سرنوشت انتخابات ریاست‌جمهوری آتی در این ایالت نگران خواهد كرد.

ویسكانسین، اسم رمز پیروزی بایدن
ویسكانسین دارای ده رای الكترال در انتخابات ریاست جمهوری آمریكاست. با این حال ترامپ به خوبی می‌داند به دلیل از بین رفتن پایگاه مردمی وی در ایالاتی مانند پنسیلوانیا، آریزونا و اوهایو، شكست در ویسكانسین می‌تواند به پیام آور شكست نهایی وی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2020 تبدیل شود. هم‌اكنون اتفاقاتی در ویسكانسین رخ می‌دهد كه در انتخابات درون‌حزبی دموكرات‌ها در سال 2016 میلادی شاهد آن نبوده‌ایم. در انتخابات ریاست‌جمهوری قبل، برنی سندرز توانست بر هیلاری كلینتون غلبه كند و امیدهای خود را برای ادامه رقابت در این آوردگاه، زنده نگه دارد. هر چند در نهایت برنی سندرز به عنوان نامزد نهایی حزب دموكرات انتخاب نشد، اما پیروزی وی در ایالت ویسكانسین به بستر و زمینه‌ای برای شكست نهایی هیلاری كلینتون در این ایالت در رقابت با ترامپ تبدیل شد.

صورت‌بندی آنچه در ایالت ویسكانسین گذشت، چندان دشوار نیست. بخش زیادی از رای دهندگان دموكرات در ایالت ویسكانسین، در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 و در مرحله پایانی حاضر نشدند آرای خود را به سود كلینتون به گردش در آورند. همین مسأله باعث شد ترامپ در نهایت با اختلاف كمتر از یك درصد، در این ایالت بر هیلاری كلینتون پیروز شود و ده امتیاز الكترال این ایالت را نصیب خود كند.

رویای ترامپ به كابوس تبدیل می‌شود
به نظر می‌رسد این بار ویسكانسین، به نماد و نشانه پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 تبدیل نخواهد شد، مگر آن‌كه اتفاق خاصی تا زمان برگزاری انتخابات رخ دهد. نظرسنجی اخیر در ویسكانسین به معنای پایان رویای تكرار دوباره پیروزی ترامپ و جمهوریخواهان در این ایالت كوچك اما سرنوشت‌ساز است. موضوع دیگری كه باید در این خصوص مدنظر قرار داد، به نقش آرای رنگین‌پوستان و آمریكایی‌های آفریقایی‌تبار باز‌می‌گردد. نظرسنجی اخیر به‌خوبی نشان می‌دهد این بار در این ایالت، با اتحاد حداكثری دموكرات‌ها علیه ترامپ مواجه خواهیم بود. ضمن آن‌كه در میلواكی و دیگر شهرهای ایالت ویسكانسین، سیاهپوستان و اقلیت‌های نژادی نقش ویژه‌ای در تعیین نامزد برنده در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 خواهند داشت.

نگرانی‌های ترامپ تمامی ندارد
احتمال الگوپذیری ایالت میشیگان (دیگر ایالت حساس و كلیدی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2020 ) از ویسكانسین، نگرانی دیگری را برای ترامپ رقم زده است. نظرسنجی اخیر و دیگر نظرسنجی‌هایی كه حکایت از افزایش موج حمایت ساكنان ویسكانسین از بایدن دارد، ترامپ را به این نتیجه رسانده است كه اگر امروز انتخابات ریاست‌جمهوری آمریكا برگزار شود، وی قطعا انتخابات را در ویسكانسین خواهد باخت. ماجرا به این نقطه ختم نمی‌شود. الگوی رای‌دهی شهروندان آمریكایی در ویسكانسین و ایالت میشیگان، تا حدود زیادی با یكدیگر ‌شباهت دارد. به عبارت بهتر، آنچه هم اكنون در ایالت ویسكانسین رخ داده است، قطعا در آینده‌ای نزدیك در ایالت میشیگان نیز رخ می‌دهد: حمایت حداكثری دموكرات‌ها از بایدن و اتحاد آمریكایی‌های آفریقایی‌تبار و رنگین‌پوستان علیه‌ترامپ.

پیام نظرسنجی ویسكانسین برای سندرز
نتیجه موسسه مارگوت اخیر در ویسكانسین به‌وضوح نشان می‌دهد برنی سندرز طی هفته‌های آتی، احتمالا به صورت رسمی انصراف خود را از انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 اعلام می‌كند. به نظر می‌رسد استمرار حضور سندرز در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری دیگر فایده‌ای برای سناتور 79 ساله ایالت ورمونت نخواهد داشت. هدف مشترك سندرز و بایدن در حال حاضر، شكست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 است. با این حال پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر، سندرز اعتراضات و افشاگری‌هایی را در خصوص حمایت حداكثری و همه‌جانبه سران حزب دموكرات از بایدن در رقابت‌های درون حزبی صورت خواهد داد.

منبع: جام جم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار بین الملل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 ایالت ویسکانسین هیلاری کلینتون نشان می دهد برنی سندرز دموکرات ها درون حزبی هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۲۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

حسین محمدصالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در کمیسیون متبوعش، اظهار کرد: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری شهریور ماه سال 1399 در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس به تصویب رسید و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد و نمایندگان در جلسه علنی روز یکشنبه 11 آبان ماه همان سال با آن موافقت کردند.

وی یادآور شد: این طرح قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 1400، مرحله به مرحله در کمیسیون امور داخلی کشور بررسی شد و سپس به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید، شورای نگهبان نیز این طرح مجلس را تایید کرد اما در مجمع تشخیص مصلحت مباحثی پیرامون این طرح مطرح شد که نهایتا کنار گذاشته شد.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: اکنون طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها قرار ندارد اما اگر فرصت باقی بود و در دستور کار کمیسیون قرار گرفت مجلس تلاش خواهد کرد تا اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را نیز مانند قانون انتخابات مجلس و شوراها به سرانجام برساند.

محمدصالحی بیان کرد: به دلیل فشردگی کار کمیسیون در سال گذشته و قرار گرفتن اولویت‌هایی از جمله طرح شفافیت و ساماندهی تجمعات، لایحه برنامه هفتم و پس از آن بودجه سنواتی ،  امکان رسیدگی به این طرح در کمیسیون وجود نداشت و رسیدگی به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری از دستورکار کمیسیون شوراها خارج شد.

وی بیان کرد: امکان دارد که طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در سال جدید و تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم در دستورکار کمیسیون شوراها قرار گیرد تا این طرح نیز تعیین تکلیف شود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه با تصویب طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری تغییراتی در شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ایجاد می‌شود،  گفت: بر اساس طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری قرار است مواردی از جمله بحث تایید صلاحیت‌ها، موضوع شرایط کاندیداها از مدرک تحصیلی تا موضوع رجل سیاسی و همچنین ایجاد شرایطی برای ثبت‌نام نامزدها اصلاح شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • ترامپ: در نظرسنجی ها خیلی جلوتر از بایدن هستیم
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • حضور در انتخابات از پشت میله‌های زندان؟
  • به نظر آمریکایی‌ها دوره ریاست ترامپ از زمان بایدن بهتر بوده است
  • دلزدگی مردم آمریکا از رقابت دوباره بایدن و ترامپ
  • ترامپ در دادگاه: آمریکا توسط یک مرد ناتوان اداره می‌شود
  • بهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا
  • درخواست ترامپ برای اجتناب از پیگرد قضایی بررسی می‌شود
  • منحنی محبوبیت ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری نزولی شده/ بایدن کم کم در نظرسنجی ها بالاتر می رود
  • پایان برتری زود‌هنگام ترامپ بر بایدن