Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-25@12:09:44 GMT

چگونه با جهش تولید می توان زمینه ظهور را فراهم کرد؟

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۲۶۵۸

چگونه با جهش تولید می توان زمینه ظهور را فراهم کرد؟

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام مجتبی كلباسی، مدیر مركز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم در مصاحبه تلفنی با رادیو گفت و گو با موضوع «جهش تولید، اقتصاد و آمادگی برای ظهور» بیان داشت: زمانی که موضوع انتظار مطرح می شود اذهان به سوی بحث ها و موضوعات  معرفتی روانه می شوند و این موضوع را گوشزد می کند که باید از نظر فکری، اعتقادی و تبلیغاتی برای ظهور آماده شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در این میان ، فکرها کمتر به سمت مسائل اقتصادی متمایل می شود اما واقعیت امر این است که هیچ تحول مهم و اساسی در جامعه همچون زمینه سازی برای ظهور ، بدون عرصه های اقتصادی و ملاحظات آن ممکن نیست.

مدیر مركز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه فرد منتظر نباید تک بعدی باشد ، عنوان کرد: انتظار صرفا به این معنا نیست که ما یک تفکر هم راستا با آن داشته باشیم و عمل ما مسیر متفاوتی را طی کند. به معنای دیگر یک فرد باید در بخش های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی ، تمهیدات و اقداماتی را انجام دهد تا بتوان او را منتظر نامید.

حجت الاسلام كلباسی در ادامه، گام برداشتن در مسیر ظهور و تعقیب هدف در راستای مهدویت را بدون اقتصاد مستحکم  ناممکن دانست و  بیان کرد: اگر یک کشور از لحاظ سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی مستقل و محکم باشد اما اقتصادی وابسته داشته باشد، بی شک در مسیر و تامین تمهیدات آن با مشکل جدی مواجه خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: تا زمانی که شریان ها و جریان های اقتصادی یک کشور به خارج از مرزها اتصال داشته باشد امکان حرکت در مسیر مهدویت و ظهور وجود نخواهد داشت. 

مدیر مركز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم تاکید کرد: امروز که شرایط جامعه و فضای بین الملل به گونه ای است که اگر نتوانیم محکم بر روی پای خود بایستیم ، از نظر اقتصادی و در عرصه تولید مشکل داشته باشیم و قادر به تامین نیازهای خود نباشیم ، طبیعتا نمی توانیم موضوع انتظار را آن گونه که شایسته است مطرح کنیم.

حجت الاسلام كلباسی با بیان اینکه جهش تولید به معنای برطرف کردن نیازهاست، اظهار کرد: منظور از این موضوع توسعه تولید، رونق اشتغال و در نهایت مبارزه با فقر در کشور است. بنابراین می توان گفت این ابعاد زمینه ظهور را فراهم خواهد کرد.

وی در پایان تصریح کرد: اقتصاد شکننده، ناپایدار و وابسته نمی تواند زمینه ظهور را فراهم کند و ما به عنوان بازیگران این عرصه در این فضا نمی توانیم خود را منتظر بنامیم.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۲۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد

رئیس‌جمهوری با اشاره به هدف‌گذاری برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی میان ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار در سال، گفت: زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد.

به گزارش شانا به‌ نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سیدابراهیم رئیسی امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت) در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوندهای تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران - اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تأکید کرد.

وی با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تأمین‌کننده همه این اهداف دانست و افزود: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فی‌مابین را متحول کرد، از این رو در گام نخست برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رئیس‌جمهوری با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به‌ویژه در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تأمین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر به‌ویژه دفاع از مردم مظلوم فلسطین رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

رئیسی بر اهمیت تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تأکید و تصریح کرد: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به‌عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات موثر باشد، در مقابل حضور بیگانگان در منطقه نه‌تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود سبب ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان نیز در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فی‌مابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف کرد و افزود: پیشرفت هر کدام از دو کشور ایران و پاکستان سبب پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

وی با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تأکید کرد.

نخست‌وزیر پاکستان با تأکید بر هدف‌گذاری برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فی‌مابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال گفت: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بیانجامد.

در این دیدار همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تأکید و بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدهای خود در زمینه انرژی تسریع کند.

دیگر خبرها

  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • دیپلماسی اقتصادی، برگ برنده همسایگی
  • پیشگامی آذربایجان شرقی برای تحقق شعار سال
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد