Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@16:42:49 GMT

۱۰ فناوری برتر آینده را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۳۰۳۸

۱۰ فناوری برتر آینده را بشناسید

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معاونت راهبری فنی مرکز ملی فضای مجازی بر مبنای گزارش روند‌های سالانه مجله MIT Technology Review، فناوری‌های برتر سال ۲۰۲۰ را که انتظار می‌رود تأثیر به سزایی در حل مسائل و مشکلات مهم مربوط به کار و زندگی افراد داشته باشند معرفی و مورد بررسی قرار داد.

این ۱۰ فناوری برتر به این شرح است:

مگامنظومه‌های ماهواره‌ای
تأمین اینترنت پرسرعت در گوشه و کنار کره زمین و ارائه راهکار برای از بین بردن سیگنال‌های مشکل‌دار Wi-Fi و شبکه‌های مخابراتی، هدف اصلی مگامنظومه‌های ماهواره‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فناوری ضمن اشغال فضای کمتر، تعداد ماهواره‌های مستقر در مدار افزایش می‌یابد.

هوش مصنوعی کوچک
در این فناوری الگوریتم‌های قدرتمند هوش مصنوعی بدون نیاز به اتصال به ابر و با استفاده از تلفن‌های همراه افراد و سایر دستگاه‌های مشابه، از طریق فرآیندی به نام تقطیر دانش اندازه مدل‌های هوش مصنوعی موجود را بدون از دست دادن هیچ‌یک از قابلیت‌های الگوریتم یا کاهش سرعت عملکرد آن، کاهش می‌دهند. از مزایای دسترسی به این امکان پیشرفته، حذف تأخیر به دلیل عدم برقراری ارتباط با ابر بوده و مشکلات مربوط به حریم خصوصی نیز کاهش خواهد یافت. شرکت‌های گوگل، آی بی ام، اپل و آمازون از پیشروان این فناوری هستند.

مولکول‌های تولیدشده به کمک هوش مصنوعی
دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی و ترکیب قدرت انسان و ماشین، قادر به کشف مولکول‌هایی شده اند که تأثیر شگفت‌انگیزی در مراقبت‌های بهداشتی دارند. اخیراً از یادگیری ماشین برای اولین بار به منظور شناسایی نوع جدید آنتی‌بیوتیک قدرتمند استفاده‌شده است. باتوجه به اینکه تولید داروی جدید به دلیل چالش شناسایی مولکول‌ها بسیار هزینه بر است، با استفاده از هوش مصنوعی، میلیون‌ها مولکول می‌توانند به‌سرعت و به‌طور مؤثر ارزیابی شوند.

برتری کوانتومی
کامپیوتر کوانتومی نسبت به یک کامپیوتر سنتی عملکرد بهتری دارد، ولی هنوز تا رسیدن به برتری کوانتومی، حدود ۵ تا ۱۰ سال فاصله است. با این وجود شرکت گوگل ادعا می‌کند با پردازنده کوانتومی Sycamore خود به این نقطه عطف رسیده است. Sycamore قادر به تشخیص مجموعه‌ای از اعداد توزیع‌شده تصادفی در سه دقیقه و ۲۰ ثانیه است که براساس برآورد‌های این شرکت، یک کامپیوتر سنتی برای انجام این کار ۱۰،۰۰۰ سال زمان نیاز دارد.

انتساب تغییرات آب و هوا
در نتیجه بهبود توان پردازشی رایانه، دانشمندان قادر به پیش‌بینی و تخصیص تغییرات اقلیمی در رویداد‌های شدید آب و هوایی هستند. به کمک این دانش، چگونگی آمادگی برای رویداد‌های آتی و پیش‌بینی خسارات وارده از حوادث و تغییرات شدید آب و هوایی ناشی از تغییرات اقلیمی مورد سنجش قرار می‌گیرد.

دارو‌های ضد پیری
درصورت کاهش روند پیری، بسیاری از بیماری‌ها مانند سرطان، زوال عقل و بیماری‌های قلبی بهبودیافته یا از آن جلوگیری می‌شود. این دارو‌ها روند طبیعی پیری بدن را هدف قرار می‌دهند و قبلاً نیز در آزمایش‌های انسانی موفقیت آمیز بوده اند.

اینترنت غیرقابل هک
دانشگاه صنعتی دلفت یکی از سازمان‌هایی است که با استفاده از اینترنت کوانتومی برای دستیابی به اینترنت غیرقابل هک تلاش می‌کند. اساس اینترنت کوانتومی، تضمین امنیت در صورت درهم تنیدگی است؛ وقتی دو کاربر در یک شبکه درهم‌تنیده قرار گیرند، امکان استراق سمع وجود نخواهد داشت.

پول دیجیتال
استفاده از پول نقد فیزیکی با رشد ارز‌های دیجیتال همچنان رو به کاهش است. استفاده از پول دیجیتال موجب حفظ حریم شخصی در مسائل مالی، امکان انجام معاملات فوری، معامله از طریق یک واسطه جدید یا قطع واسطه‌های سنتی می‌شود. در ارز‌های رمزنگاری‌شده با فناوری بلاک‌چین عرضه پول به‌صورت غیرمتمرکز صورت گرفته و می‌تواند از طریق منابع مختلف وارد شود.

پزشکی فوق شخصی
پزشکی فوق شخصی به افرادی که از بیماری‌های نادری که هنوز روش درمانی برای آن‌ها وجود ندارد، امید بسیاری می‌بخشد. هنگامی‌که دارو متناسب با نیاز‌های دقیق یک بیمار و ویژگی‌های ژنتیکی وی تجویز شود، امکان درمان و معالجه بیماری‌هایی که درگذشته درمان‌نشده‌اند فراهم خواهد شد.

حریم خصوصی تفاضلی
در سال ۲۰۲۰ دولت امریکا، بزرگ‌ترین برنامه خود با عنوان سرشماری و جمع آوری داده‌های افراد را با استفاده از روشی با عنوان حریم خصوصی تفاضلی انجام خواهد داد. اداره سرشماری امریکا با استفاده از این امکان در عین حفظ هویت و حریم خصوصی، داده‌های کاربران را جمع‌آوری کرده و با روش مذکور، قابلیت انجام ترفند‌هایی از قبیل ناشناس بودن افراد و دستکاری داده‌ها را به حداقل خواهد رساند. گفتنی است مشروح هرکدام از فناوری‌های اعلام شده به زودی در گزارش‌های جداگانه‌ای در وب سایت مرکز ملی فضای مجازی منتشر خواهد شد.

منبع: ایران

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی دانستنی ها هوش مصنوعی فناوری نوین هوش مصنوعی حریم خصوصی بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۳۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی همراه اول به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سی و پنجمین جشنواره «امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید» عصر امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران، برخی از معاونان و مدیران وزارت کار و نمایندگانی از صنایع تولید داخلی در سالن همایش های شرکت ساپکو برگزار شد.

در این مراسم از مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول در راستای تأمین، حفظ و ارتقای سطح سلامت نیروی کار که یکی از عوامل مهم رشد و ارتقای فناوری و تولید است و همچنین بسترسازی پرونده الکترونیک سلامت به عنوان «کارفرمای سلامت محور استان تهران» با اهدای لوح و تندیس تقدیر و تجلیل شد.

گفتنی است جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید در راستای اجرای ماده ۱۹۵ قانون کار و با هدف نهادینه سازی فرهنگ خلاقیت و نوآوری، ترویج و تقویت فرهنگ کار و تلاش و تجلیل از کارگران نخبه، گروه های کار و واحدهای اقتصادی نمونه هر ساله در سه مرحله مقدماتی، استانی و ملی و در سه بخش صنعت، خدمات و کشاورزی برگزار می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • معرفی همراه اول به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور
  • استفاده از راهکار‌های اصولی و فنی به جای قطع اینترنت در زمان کنکور
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس
  • صعود گلنور اصفهان به لیگ برتر بسکتبال ایران
  • چهار بازیکن موردعلاقه اوسمار از لیگ برتر ایران
  • پرورش نسل زد برای ورود به دنیای کسب‌وکارهای نوآور بررسی می‌شود