Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@02:53:15 GMT

اعتبار راه‌های استان اردبیل هزار برابر شده است

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۳۶۰۰

اعتبار راه‌های استان اردبیل هزار برابر شده است

داود شایقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: قرار است سالانه ۵۰ کیلومتر بزرگراه در این استان اجرایی و عملیاتی شود تا در بحث حمل و نقل در کنار راه آهن وضعیت استان اردبیل ارتقا یابد.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخص در توزیع و ابلاغ اعتبارات شاخص جمعیت می‌باشد، افزود:  در سال گذشته نیز براساس شاخص جمعیتی بودجه کشور در بین استان‌ها توزیع شد که ما حتی بیشتر از سهم جمعیتی خود تخصیص منابع را به استان شاهد بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: سالانه بودجه استانی با حضور اعضای شورای برنامه‌ریزی استان و مدیران ۲۲ دستگاه اجرایی و 2 نماینده استان در مجلس به عنوان عضو ناظر توزیع می‌شود تا در شهرستان‌ها نیز با اولویت تکمیل پروژه‌ها این منابع در بین دستگاه‌های مختلف اجرایی توزیع و تقسیم شود.

شایقی بیان کرد: بخش دوم بودجه‌های اختصاص یافته مربوط به بودجه ملی است که ۴۹ پروژه عمرانی ملی در استان اردبیل در اولویت تکمیل قرار دارد.

وی بیان  کرد: مجموع اعتباراتی که سالانه به استان براساس شاخص جمعیتی اختصاص می‌یابد، ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان است که تا پایان سال ۴۰ تا ۵۰ درصد این منابع تخصیص یافته و در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار می‌گیرد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل افزود: با این بودجه‌های اندک و محدود نمی‌توان کاری از پیش برد و از همین روی برای توسعه استان جذب اعتبارات ملی در اولویت مدیران دستگاه‌های اجرایی قرار گرفته تا زمینه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام نظیر راه آهن، توسعه بزرگراه‌ها، تکمیل سدها و پروژه‌های حوزه آب و خاک در اولویت قرار گیرد.

شایقی با بیان اینکه سالانه ۳۰ درصد اعتبارات کشور بین استان‌ها توزیع می‌شود، گفت: ۷۰ درصد اعتبارات کشور به صورت متمرکز و در اختیار وزارتخانه‌هاست که با پیگیری مدیران دستگاه‌های اجرایی زمینه جذب این منابع وجود دارد.

وی درباره پروژه راه آهن اردبیل و روند تکمیل آن گفت: این پروژه تا سال ۹۷ بالغ بر ۴۵۰ میلیارد تومان هزینه کرد داشته اما از همین سال ۱۰۰ میلیارد تومان در فاز اول و ۱۳۰ میلیارد تومان در سال گذشته به این پروژه اخصاص یافت و قرار است امسال نیز ۱۵۰ میلیارد تومان برای راه آهن اختصاص یابد.

او  به تامین ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار از طریق فاینانس بانک ملی اشاره و گفت: با توجه به اینکه خط ریلی اردبیل – میانه پنجمین اولویت دولت بود اما به عنوان مطالبه مردم این استان اهتمام جدی انجام شد تا در کنار اعتبارات سالانه از طریق بانک ملی نیز منابعی به این پروژه تخصیص یابد که امیدواریم در پایان سال مالی ۱۴۰۰ بتوان راه آهن را تکمیل و به بهره‌برداری رساند.

شایقی از ریل‌گذاری این پروژه به طول ۸۰ کیلومتر از سمت اردبیل به میانه خبر داد و بیان کرد: از محل سفر رییس جمهوری و اعتبارات تجمیعی بانک ملی و سایر منابع ۵۰۰ میلیارد تومان جذب این پروژه خواهد شد.

وی درباره  چهارخطه راه‌های استان به عنوان یک زیرساخت اساسی در مسیر توسعه استان افزود: تنها یک پروژه استان آن هم محور اردبیل – مشگین‌شهر ردیف ملی داشت اما با تلاش و پیگیری دو سال اخیر مدیران استانی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه در حال حاضر همه راه های مواصلاتی استان دارای ردیف ملی هستند.

رییس  سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: از سال گذشته چهارخطه گرمی – بیله‌سوار، بیله‌سوار – پارس‌آباد، پارس‌آباد – سربند و مشگین‌شهر، نمین – آستارا و اردبیل – سرچم به عنوان پروژه‌های اولویت‌دار در این باب در دستور کار قرار گرفته است.

برچسب‌ها اعتبارات تصادفات جاده ای اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اعتبارات تصادفات جاده ای اردبیل اعتبارات تصادفات جاده ای اردبیل برنامه ریزی استان میلیارد تومان استان اردبیل پروژه ها راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۳۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی بیمارستان بهلول گناباد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: برای تکمیل بخش تخصصی بیمارستان علامه بهلول گناباد به اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان نیاز داریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، رضا احمدی امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد اظهارداشت: طرح پزشک خانواده شاخص های سلامت را افزایش نداده و تنها تبدیل به برنامه سلامت خانواده شده البته برنامه سلامت خانواده یک طرح بین المللی است و کشورهای دیگر از آن استفاده می‌کنند.

احمدی گفت: 50 هزار نفر زیرپوشش داریم که هر 3هزار نفر را یک پایگاه پوشش می‌دهد؛ پزشک،کارشناس مامایی و ... در این پایگاه ها حضور دارند و هر فرد با حضور مراقب سلامت پایش می‌شود و در این طرح بیماری هایی مانند دیابت ،فشارخون مدنظر است؛ اگر در این فرآیند بیمار به بیمارستان مراجعه کند 95درصد هزینه ها رایگان خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد عنوان کرد: طرح ملی غربالگری در سال گذشته انجام شد که 92هزار فرد بالای 18سال داشتیم و17هزار نفر فشار خون بالا و 1645نفر پر فشاری نیار به درمان داشتند، دیابت 7053 نفر و 536 نفر نیاز به درمان آن داشتند.

احمدی خاطرنشان کرد: 10 سال قبل رهبری مطرح کردند جوانی جمعیت به موضوعی بحرانی در کشور تبدیل خواهد شد و در بهمن 99مجلس جوانی جمعیت را تصویب و ابلاغ کرد، سال گذشته ماهانه جلسه جوانی جمعیت داشتیم که 80درصد مصوبات اجرایی شده است.

وی در خصوص احداث بخش سوختگی بیمارستان علامه بهلول این شهرستان گفت: بخش سوختگی به بخش تخصصی بیمارستان علامه بهلول تبدیل شده که 34 تخت خواهد داشت و 26 تخت روان و 6 تخت سوختگی و یک بخش ناباروری سطح دو دارد که در این راستا 300 متر به آن اضافه و به 3هزار متر رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد عنوان کرد: در سفر هیئت دولت به استان 70 میلیارد تومان برای بیمارستان در نظر گرفته شد که تا پایان سال 1402با تزریق اعتبار تمام شود که متاسفانه تنها 25 میلیارد تومان اختصاص یافت و امروز برای تکمیل آن به بیش از 120 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

احمدی بیان کرد: تمامی پروژه های عمرانی باید ماده 23داشته باشند که این پروژه کد را نداشته و حمایت هایی نشده است ولی کار تعطیل نشده و 50درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در سفر تهران در هفته آینده ماده 23 آن دریافت خواهد شد همچنین بخش آنژیوگرافی بیمارستان تکمیل نشده و 4 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در خصوص راه اندازی دستگاه سونوگرافی تامین اجتماعی شهرستان گناباد که چندین سال بدون استفاده باقی مانده عنوان کرد: راه اندازی سونوگرافی تامین اجتماعی با خود سازمان است ولی مشکل اصلی برای آن تامین نیروی متخصص است.

وی افزود:پرداختی تامین اجتماعی درحال حاضر پزشک خارج از دانشگاه را راضی نمی‌کند که در این مجموعه کار کند و ما نمی‌توانیم پزشکی را به اجبار برای کار به این مجموعه بفرستیم.

احمدی گفت: بیمارستان دوم گناباد و بیمارستان 64تخت خوابی بجستان همه اقدامات در وزارت بهداشت انجام شده و منتظر دریافت ماده 23 هستیم؛ وزارتخانه بخشنامه داده که به شهرهای زیر 50 هزار نفر بیمارستان نخواهیم داد که این موضوع مشکل ایجاد کرده است و برای رفع آن باید پیگیری هایی در سطح تهران انجام دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهارداشت: در سطح شهرستان های گناباد و بجستان 800 زوج نابارور داریم که 80 درصد آنها با آموزش های ناباروری سطح دو مشکلشان رفع می شود و برای راه اندازی این مرکز تمامی تجهیزات و امکانات از سوی دانشگاه تامین شده است.

وی  با اشاره به نقش خیرین در سرعت بخشی به پروژه های دانشگاه بیان کرد: تاکنون 31 پروژه توسط خیرین ساخته یا در اختیار دانشگاه قرار گرفته که کمک به پروژه بیمارستان به میزان 5 میلیارد تومان با خرید تجهیزات به مبلغ 750 میلیون تومان نمونه ای از آن است.

احمدی در خصوص میزان خدمات دهی بیمارستان علامه بهلول عنوان داشت: سازمان های بیمه گر با پرداخت های خود می توانند کمک شایانی به افزایش خدمات مطلوب داشته باشند که در یک مورد 70 میلیارد تومان از تامین اجتماعی طلب دارد.

بیش از 4 هزار بازدید بهداشتی در ایام نوروز 

صادقی نسب، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد  نیز در این نشست خبری اظهار داشت:4 هزار مورد بازدید در ایام نوروز داشته ایم که 115 مورد اخطار کتبی و 7 مورد به مراجع قضایی ارجاع شد و 2 مورد پلمپ شده اند.

وی افزود: نمونه برداری از آب شرب مورد تاکید بوده که 1331 مورد نمونه برداری انجام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: همچنین 4255 کیلو گرم مواد فاسد از اماکن توقیف و معدوم شده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • متروی بهارستان نیازمند ۴هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • اعتبار تکمیل مخزن ۲۰۰۰ متر مکعبی بندر امام حسن تخصیص یافت
  • تخصیص ۶۰۰میلیارد تومان اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه
  • ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت
  • تخصیص ۶۰۰میلیارد تومان اعتبار به راه‌آهن اردبیل -میانه
  • تخصیص ۴۴ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های محله‌محور منطقه ۵ اصفهان
  • اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی بیمارستان بهلول گناباد
  • افزایش بیش از ۲ برابری اعتبارات عمرانی ورزش اردبیل
  • تکمیل بزرگراه‌ها نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است
  • تکمیل بزرگراه‌های استان اردبیل نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است