Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@00:13:25 GMT

رشد سه برابری اعتبارات اردبیل نسبت به متوسط کشوری

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۳۶۳۰

رشد سه برابری اعتبارات اردبیل نسبت به متوسط کشوری

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل از افزایش سه برابری اعتبارات استان اردبیل نسبت به رشد متوسط کشوری خبرداد.

داود شایقی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به شرایط کشور و ضرورت تصویب بودجه 99 مقام معظم رهبری به موقع و با حکم حکومتی تصویب بودجه سالانه را با بررسی در کمیسیون تلفیق و نظر شورای نگهبان به دولت ابلاغ کردند تا خللی در روند برنامه‌ریزی و تامین بودجه کشور به وجود نیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: هرچند دولت به موقع لایحه بودجه را تقدیم مجلس کرد اما با توجه به شرایط کشور و انتخابات مجلس و وضعیت کرونایی رسیدگی به بودجه طولانی شد اما بالاخره در اواخر سال گذشته بودجه 99 به دولت ابلاغ تا از اول سال عملا براساس این بودجه هدفگذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها انجام شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل افزود: برای استان‌های سردسیری نظیر اردبیل ابلاغ به موقع اعتبارات بسیار ضروری به نظر می‌رسد تا پروژه‌ها به موقع تکمیل و عملیاتی شود که در این زمینه اقدامات خوبی نیز آغاز شده است.

شایقی تصریح کرد: بودجه امسال 28 هزار میلیارد تومان در قالب بودجه عمرانی برای توزیع در بین 31 استان کشور پیش‌بینی شده که این رقم نسبت به بودجه 98 حدود 4.2 درصد رشد نشان می‌دهد.

وی گفت: برای استان اردبیل این افزایش تا 13.2 درصد سه برابر متوسط رشد کشوری پیش‌بینی شده تا با تامین این اعتبارات بتوانیم بخش عظیمی از پروژه‌های نیمه تمام را در سالجاری به سرانجام برسانیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل اصلی‌ترین شاخص توزیع اعتبارات را در کشور شاخص جمعیتی برشمرد و بیان کرد: رتبه استان اردبیل در توزیع اعتبارات براساس شاخص جمعیتی با 1.5 درصد سهم جمعیتی بیست و سوم است در حالی که در بودجه سالجاری رتبه استان بیستم می‌باشد.

بیمارستان 504 تختخوابی اردبیل عملیاتی خواهد شد

شایقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اولویت طرح‌ها و پروژه‌های استان و ضرورت تکمیل آنها اظهار کرد: در کنار تکمیل راه آهن اردبیل به عنوان اولویت اصلی احداث بزرگراه، احداث بیمارستان، توسعه و تجهیز امکانات در بخش کشاورزی به ویژه سامانه آبیاری نوین و تکمیل طرح‌های آب و خاک و همچنین توجه به زیرساخت‌ها در بخش شهرک‌های صنعتی و کمک به اجرای طرح‌های فرهنگی در اولویت قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: در بخش گردشگری نیز احداث پیست‌های اسکی جدید در قالب طرح زمستان بیدار و همچنین جذب سرمایه‌گذاران برای احداث آبدرمانی‌های مدرن مدنظر می‌باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل از رشد چهار برابری اعتبارات توسعه راه‌های استان و ردیف‌دار شدن تمامی راه‌های مواصلاتی برای بهره‌مندی از اعتبارات ملی خبر داد و گفت: در سفر رئیس جمهور متعهد شدیم تا سالانه 50 کیلومتر بزرگراه احداث کرده و تحویل هم‌استانی‌ها دهیم.

شایقی افزود: در بحث احداث بیمارستان نیز در کنار بخش خصوصی و استفاده از مشارکت فعال سرمایه‌گذاران بیمارستان 504 تختخوابی اردبیل اجرایی خواهد شد که با اخذ مجوز ماده 23 امیدواریم در سال 99 شروع عملیات اجرایی این پروژه را شاهد باشیم.

وی تصریح کرد: از محل سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه 257 میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های مختلف استان نظیر راه‌ آهن و راه‌ها اختصاص یافته و در کنار آن 750 میلیارد تومان مشارکت بانک‌ها را نیز در سفر سال گذشته به این استان شاهد بودیم که نمونه آن تکمیل پایاب سد گیوی با 220 میلیارد تومان و سد سبلان مشگین‌شهر با 60 میلیارد تومان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل ضرورت احداث تونل خلخال – اسالم را با تامین 20 میلیارد تومان یادآور شد و بیان کرد: تابستان امسال عملیات احداث این تونل آغاز خواهد شد و در کنار آن پروژه کلور – درام نیز جزو اولویت‌های استان است.

شایقی به فعالیت انجام شده در حوزه علمی، فناوری و توسعه مراکز دانشگاهی در استان اشاره کرد و گفت: در کنار فعالیت منسجم پارک علم و فناوری استان و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های اخیر مراکز دانشگاهی استان نیز توسعه یافته به طوری که هم دانشگاه علوم پزشکی و هم محقق اردبیلی نسبت به دایر کردن رشته‌های جدید اقدام کردند تا بحث علم و فناوری در استان مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در بحث ورزش و جوانان و ارتقای نشاط و شادابی نسل آینده نیز در کنار تقویت رشته‌های ورزشی مدال‌آور برای استان تکمیل و استخرها و سالن‌های ورزشی نیمه تمام و تکمیل سالن رضازاده و علی دایی مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل در مورد احداث تالار شهر نیز خاطرنشان کرد: این پروژه با اعتبارات سالانه که به بیش از 14 میلیارد تومان نمی‌رسد قابلیت اجرایی نداشته و قرار شده با تامین 60 میلیارد تومان اعتبار از طریق بانک عامل تکمیل شده و آماده بهره‌برداری شود.

شایقی در مورد جمع‌بندی اولویت‌های بودجه‌ای سال 99 اظهار کرد: در کنار تکمیل راه آهن اردبیل تا تیرماه 1400 احداث و افتتاح سالانه 50 کیلومتر بزرگراه و احداث پنج پیست اسکی و همچنین تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در بخش‌های مختلف در سالجاری مدنظر دستگاه‌های مختلف اجرایی استان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اعتبارات عمرانی بودجه سال جهش تولید رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل میلیارد تومان پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۳۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی

عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب گفت: کشور ما به گونه‌ای است که علیرغم بارش‌هایی که رخ داده نسبت به شرایط عادی همچنان کمبود بارش داریم. در شرایط فعالی ۱۹۱ میلی متر متوسط بارش کشور است و این در حالی است که میزان بارش‌ها در متوسط بلندمدت ۵۵ ساله باید ۲۱۲ میلیمتر باشد؛ به عبارت دیگر از شرایط عادی بارندگی ۱۰ درصد عقب هستیم.

او افزود: البته نسبت به سال گذشته که در همین زمان ۱۸۱ میلی متر بارندگی ثبت شده بود، ۵ درصد افزایش بارش داشته ایم. برخی استان‌ها مانند فارس، بوشهر، خراسان رضوی، تهران، قزوین و چهارمحال و بختیاری مقادیر بارش کم بوده و نسبت به شرایط عادی کمبود بارش داشته ایم.

بزرگ زاده در خصوص شرایط بارشی کشور نسبت به سال گذشته گفت: با ۳۹ درصد کاهش بارندگی در استان بوشهر بیشترین کمبود بارندگی را داریم و در رتبه‌های بعدی استان‌های فارس و خراسان رضوی به ترتیب با ۳۲ و ۳۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته قرار دارند. از طرفی در سیستان و بلوچستان ۶۳ درصد جلوتر از میانگین بلندمدت هستیم و در آذربایجان شرقی و غربی هم ۱۰ درصد رشد بارندگی‌ها را شاهد بودیم.

او ادامه داد: حتی اگر در شرایط عادی هم باشیم، متوسط بارش‌ها در کشور ما، یک سوم متوسط بارش‌ها در جهان است. ۷۵۰ میلی متر متوسط بارش جهانی در سال و شرایط متوسط کشور ما ۲۵۰ میلی متر بارندگی است؛ بنابراین باید با بضاعت‌های اقلیمی مصرف خود را مدیریت کنیم.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به اینکه مجموعه برنامه‌هایی برای تامین آب در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده گفت: با این بارش‌ها در نقاط مختلف بلوچستان جنوبی و مرکزی، ۲ تا ۴ سال تامین آب مطمئن خواهیم داشت. در سیستان هم طرح‌هایی اضطراری، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی شده و در طرح اضطراری ما که شامل چاه و احداث آب شیرین کن می‌شود، آماده است. در احداث بزرگترین آب شیرین کن خشکی، تمام تجهیزات وارد کشور شده و به زودی این آب شیرین کن طی یک یا دو ماه آینده وارد مدار خواهد شد. البته این برنامه‌ها مانع از دریافت حق آبه هیرمند، که حق مردم سیستان است، نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • ابلاغ ۸۲۱میلیارد تومان منابع ازمحل فروش اوراق به پروژه های اردبیل
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • رتبه ۲۸ استان یزد در میزان بارندگی در کشور
  • احداث ۴۰۰ واحد مسکن برای مددجویان بهزیستی استان اردبیل
  • تکمیل طرح‌های مسکن در تنگستان تسریع شود
  • تخصیصات فعلی اعتبارات به صورت علی الحساب است
  • افزایش ۴ برابری برنامه‌های فرهنگی استان اردبیل
  • برنامه‌ریزی برای احداث پارکینگ در خیابان شهید چمران قم