Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@02:27:42 GMT

کرونا در شهرهای کم‌جمعیت آذربایجان شرقی شیوع کمتری دارد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۳۹۰۴

کرونا در شهرهای کم‌جمعیت آذربایجان شرقی شیوع کمتری دارد

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی تجمع و حضور در مراکز شلوغ و پرازدحام را اصلی‌ترین علت شیوع بیماری کرونا در استان برشمرد و گفت: شهرهای کم جمعیت استان آمار بسیار کمتری نسبت به سایر شهرها دارند. ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۰ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، علیار راستگو در جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان از استمرار اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان تا 23 فرودین ماه سالجاری خبر داد و اظهار داشت: هرگونه تصمیم جدید در این رابطه از طریق صدا و سیما و سایر رسانه ها اطلاع رسانی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از تلاش تمامی دستگاه‌ها و همراهی مردم برای مقابله با بیماری کرونا در استان افزود: جلسات استانی ستاد مقابله با کرونا به صورت مستمر به ریاست استاندار برگزار می‌شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به آغاز فعالیت 13 کمیته تخصصی در زیرمجموعه این ستاد استانی ادامه داد: مسئولیت دو کمیته بر عهده معاونین استاندار و مسئولیت سایر کمیته‌ها بر عهده یکی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی است.

سخنگوی وزارت خارجه: دولت و ملت چین پیشگام مبارزه با ویروس کرونا هستندکرونا، چالش مناسکی شرق چالش تمدنی غربآخرین اخبار کرونا|‌ تقاضای مراجع تقلید از مردم ایران / خدمت‌رسانی سپاه به آسیب‌دیدگان بحران کرونا / خطر شیوع کرونا در قم

راستگو از فعالیت ارزشمند و همراهی رسانه‌های استان با ستاد استانی مقابله با کرونا نیز قدردانی کرد و افزود: رسانه‌ها نقش مهمی در آگاهسازی همگانی، اقناع افکار عمومی و سلامت روحی و روانی مردم دارند و ما بیش از هر زمان دیگری نیازمند و قدردان تلاش‌های این عزیزان هستیم، چرا که شبکه‌های ماهواره ای و ضدانقلاب به صورت شبانه روزی درصدد القای ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت خودمراقبتی مردم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط اقشار و اصناف مختلف جامعه تاکید کرد و ادامه داد: همراهی مردم در روز 13 بدر، نمود بیشتری داشت ولی همچنان نیازمند همراهی بیشتر برای ریشه کن کرد بیماری هستیم.

وی با اشاره کاهش مصرف روزانه بنزین در استان افزود: مصرف روزانه بنزین قبل از روز سیزده بدر، دو میلیون و 700 هزار لیتر در روز بود که این رقم در روز 13 بدر به یک میلیون و 300 هزار لیتر کاهش یافت. روز شنبه نیز علی رغم ترافیک و ازدحام در برخی خیابان‌های شهر تبریز، یک میلیون و 700 هزار لیتر بنزین توسط هم استانی‌ها مصرف شد.

راستگو در بخشی از سخنان خود به بیان گزارشی از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به تعطیلی روز نیمه شعبان و فردای این روز(جمعه)، طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان تا روز 23 فروردین ماه استمرار خواهد داشت و تمامی مشاغل و اصناف، مکلف به تبعیت از تصمیمات قبلی هستند.

وی در ادامه ابراز کرد: هرگونه تصمیم جدید در ستاد استانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا نیز از طریق رسانه ملی در استان و سایر رسانه‌ها، اطلاع رسانی می‌شود.

گفتنی است در این جلسه اعضای شورای اطلاع رسان نحوه ارتباط تنگاتنگ مردم و مسئولان و چگونگی اطلاع رسانی دقیق، سریع و شفاف را بررسی کردند.

انتهای پیام/115/ش

R7887/P/S6,47/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان شرقی اطلاع رسانی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۳۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه هماهنگی دبیرخانه جایزه ملی جوانی جمعیت با ستاد‌های استانی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دومین جایزه ملی جوانی جمعیت، در جلسه هماهنگی اعضای ستاداجرایی این جایزه ملی با اعضای ستاد‌های استانی این جایزه که عصر دیروز یکشنبه یکم اردیبهشت ماه و درمحل وزارت کشور، به صورت برخط انجام شد بر لزوم هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی استانی با هدف تقویت ابعاد رسانه‌ای و تبلیغاتی این رویداد مهم ملی تاکید شد.

در این دیدار محمد حسین علی پور دبیرکل دومین جایزه ملی جوانی جمعیت ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در استان‌ها بابت برگزاری این رویداد ملی گفت:ما در سال نخست برگزاری این رویداد نوپا علی رغم تلاش‌های صورت گرفته شاهد رشد نسبی این رویداد در سطح ملی بودیم و بنا داریم تا در سال جاری و در آستانه اهدای دومین دوره این رخداد عظیم ملی سطح کیفی این جایزه را ارتقا بخشیم.

وی افزود:ما درسال جاری دو روش کشف محور و تقاضا محور را بنای کار خود قرارداده ایم و به دستگاه‌های متولی امر جوانی جمعیت و استان‌های کشور اعلام کرده ایم و روش واحدی را به عنوان دستورالعمل برای استان‌ها ارسال کرده ایم که نظم و انضباظ امور کمک شایانی کرده است.

علی پور همچنین افزود:۳ موضوع برای ما به عنوان هیات اجرایی این جایزه بسیار حائز اهمیت است مورد اول درگیر کردن استان هاست که از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های ایجاد شده در استان‌های سراسر کشور حسن استفاده را در جهت رشد و اشاعه این رویداد ببریم.

نکته دوم موضوع محور بودن این رویداد است که بسیار مهم است و نکته سوم نیز اقدامات دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها و نیرو‌های مسلح و ... است که می‌بایست مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد.

در ادامه جلال غفاری قدیر دبیراجرایی این رویداد ضمن تشکر از زحمات دبیرخانه‌های استانی در سراسر کشور گفت: هدف ما در برگزاری این رویداد بسط و اشاعه فرهنگ توالد و جمعیت اوری و در درجه اتم آن خشنودی قلب نازنین و مبارک حضرت ولی عصر ارواحنافداه می‌باشد و به هیچ عنوان حق کم فروشی و مسامحه در این امر خطیر ملی را نداریم و همه باید همچون یک ید واحده در جهت برگزاری مطلوب و خداپسندانه این رویداد همکاری مجدانه‌ای داشته باشیم.

وی افزود: در این رویداد باید فضای تبلیغاتی و رسانه‌ای کل کشور به نحوی تغییر یابد که همگان بر اهمیت این رویداد واقف شوند و در کنار آن نیز مضرات این بلیه شوم یعنی عدم فرزند دار شدن بخشی از جامعه برای مردم و مسئولین تبیین شود تا در جهت درست و مناسبی یعنی افزایش نرخ تولد و کاهش نرخ ناباروری گام برداریم.

غفاری همچنین افزود:فضاسازی تبلیغاتی و رسانه‌ای در سراسر کشور مهم است و بسیار حائز اهمیت می‌باشد که کل فضای شهری در همه استان‌ها و شهرستان‌های ما آرام آرام به سمت تبلیغ فضای فرزند اوری سوق پیدا کند و ان شااله این امر با هدایت و مدیریت جهادی همه دبیرخانه‌های ۳۲ گانه استانی شکل خواهد گرفت.

وی اضافه کرد:ما در این رویداد به دنبال این هستیم که فعالین مرتبط مردمی برجسته شوند تا به عنوان یک الگو در امر افزایش جمعیت و فرزند اوری به جامعه معرفی شوند.

پیش از این دیدار نیز دکتر زینب اختری مدیرکل اموربانوان و خانواده وزارت کشور به تشریح روند اجرایی و برخی ابهامات استان‌ها درخصوص دستورالعمل ارسالی سخنانی ایراد نمودند.

در ادامه این دیدار نیز رهنما مدیر دبیرخانه و جواد تمدنی مدیر روابط عمومی و تبلیغات این رویداد به برخی ابهامات در خصوص نحوه و چگونگی برگزاری این رویداد‌ها و مراسم‌های پیشین رویداد ملی دومین جایزه جوانی جمعیت پاسخ دادند.

گفتنی است پس از این دیدار نیز بازدیدی از اتاق وضعیت استان‌های کشور درخصوص امر توالد و فرزنداوری صورت گرفت.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت
  • همدان استانی ممنوعه برای اشتغال اتباع
  • برگزاری رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در آذربایجان شرقی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • فعال کردن ظرفیت‌های استانی برای دومین جایزه جوانی جمعیت
  • سپاه پناه مردم و مستضعفان است
  • جلسه هماهنگی دبیرخانه جایزه ملی جوانی جمعیت با ستاد‌های استانی برگزار شد