Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی، غلامرضا بابایی در این خصوص اظهارکرد: این سازمان در سال جهش تولید با تنظیم و اجرای برنامه‌های تخصصی و ویژه در قالب ۷ محور ابلاغی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اقدام به تعریف پروژه‌های مهم و اولویت دار جهت تحقق این محورها کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این زمینه تعداد ۲۳ پروژه و برنامه عملیاتی در بخش‌های مختلف تعریف شده تا با پیگیری و اجرای این طرح‌ها زمینه تحقق حداکثری محورهای جهش تولید فراهم شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی افزود: بر اساس برنامه از پیش تعیین شده سازمان در سال رونق تولید، تعداد هزار و ۹۷۰ طرح صنعتی با سرمایه گذاری بیش از ۵۶ هزار و ۳۱۶ میلیارد ریال در سطح استان اجرا شد که زمینه اشتغال ۵۴ هزار و ۴۵۳ نفر را در پی داشت.

بابایی گفت: براساس برنامه از پیش تعیین شده سازمان در سال رونق تولید، تعداد هزار و ۹۷۰ طرح صنعتی با سرمایه گذاری بیش از ۵۶ هزار و ۳۱۶ میلیارد ریال در سطح استان اجرا شد که زمینه اشتغال ۵۴ هزار و ۴۵۳ نفر فراهم شد.

وی افزود: سال گذشته در بخش صنعت تعداد ۷۸۸ فقره جواز تأسیس و ۲۹۹ فقره پروانه بهره برداری صادر شده که منجر به اشتغال زایی بیش از ۵ هزار نفر شد، هم اکنون نیز ۲۹۰ طرح بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است که زمینه اشتغال برای ۸ هزار و ۲۲ نفر فراهم خواهند کرد.

بابایی به اقدامات صورت گرفته در حوزه معدن هم اشاره کرد و گفت: در حوزه معدن ۶۵ فقره پروانه اکتشاف صادر شد که نسبت سال ۹۷ بالغ بر ۱.۱۶ افزایش نشان می‌دهد و در زمینه پروانه‌های بهره برداری هم بخش معدن استان با ۴.۵ شاهد صدور ۳۹ فقره پروانه جدید بود.

وی در خصوص تجارت خارجی و صادرات در استان افزود: استان آذربایجان غربی در زمینه تجارت خارجی و واردات کالا با افزایش ۶۹ درصدی و از نظر صادرات نیز یک ملیون و ۲۰۵ هزار تن انواع کالاهای صادراتی به خارج از کشور صادر شد که حاکی از افزایس ۴۴ درصدی در این زمینه است.

بابایی به اقدامات صورت گرفته در بخس تحقیق و توسعه هم اشاره کرد و افزود: بررسی امار طرح رونق تولید و اشتغال در کل استان ۶۴۱ واحد در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده بوداند که برای ۱۰۷ واحد صنعتی بالغ بر ۲ هزار و ۱۱ میلیارد ریال تسهیلات بانکی اختصاص یافت.

کد خبر 4893293

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا بابایی صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی سال جهش تولید ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام فاصله گذاری اجتماعی شهرکرد گرگان طرح غربالگری روز طبیعت سال جهش تولید استانداری قزوین بارش باران ماسک طبی آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۴۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی رتبه‌دار در تولید شیر

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح آمارگیری از دامداری‌های کشور نیمه دوم فصل پاییز سال ۱۴۰۲ اجرا شد. در این طرح آمارگیری که به صورت نمونه‌ای اجرا شد، اطلاعات مربوط به تعداد انواع دام، مقدار تولید شیر، تغییرات تعداد دام (تعداد دام خریداری شده، تعداد دام پروار شده، تعداد دام فروخته شده، تعداد دام زاییده شده، تعداد دام ذبح شده و تعداد دام تلف شده)، مقدار علوفه مصرفی، ارزش سرمایه‌گذاری و دریافتی‌ها و پرداختی‌های دامداری‌ها گردآوری شده است. این طرح آمارگیری با بیش از ۴۴۰ نیروی انسانی (آمارگیر، بازبین و کارشناس) با مراجعه حضوری به واحدهای نمونه اجرا شد. این طرح آمارگیری با فاصله زمانی سه ساله اجرا می‌شود و نتایج آن در سطح استان استخراج و منتشر می‌شود.

بر اساس نتایج حاصل از این طرح، ۱.۳ میلیون بهره‌برداری دارای دام در سطح کشور وجود دارد که تعداد دام موجود در این دامداری‌ها شامل ۴۴ میلیون رأس «گوسفند و بره» ۱۶.۳ میلیون رأس «بز و بزغاله»، ۵.۴۵ میلیون رأس «گاو و گوساله»، ۲۰۰ هزار رأس «گاومیش و بچه گاومیش» و ۱۷۰ هزار نفر «شتر و بچه شتر» بوده است.

تعداد گاو و گوساله به تفکیک نژاد، شامل «۱.۶۵ میلیون رأس نژاد اصیل»، «۲.۳۳ میلیون رأس نژاد آمیخته» و «۱.۴۷ میلیون رأس نژاد بومی» بوده است. تعداد گاو و گوساله نژاد اصیل در سال ۱۴۰۲، بیش از ۳۲ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است (تعداد گاو و گوساله اصیل در سال ۱۳۹۹ حدود ۱.۲۵ میلیون رأس بوده است).

بیشترین تعداد گوسفند و بره در استان‌های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و خوزستان؛ بیشترین تعداد بز و بزغاله در استان‌های فارس، سیستان و بلوچستان و کرمان؛ و بیشترین تعداد گاو و گوساله در استان‌های مازندران، تهران و گیلان نگهداری شده است.

طی ۳۶۵ روز منتهی به زمان آمارگیری، ۹.۱ میلیون تن شیر در دامداری‌های کشور تولید شده است که استان‌های اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی بیش‌ترین مقدار تولید شیر دام را به خود اختصاص داده‌اند.

برای مشاهده اطلاعات کامل خبر به فایل پیوست مراجعه کنید.

کد خبر 6086520

دیگر خبرها

  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • پیشگامی آذربایجان شرقی برای تحقق شعار سال
  • راه اندازی هنرستانهای جوار صنعت برای تامین نیروی کار ماهر در آذربایجان غربی
  • ایجاد هنرستان در همسایگی صنایع آذربایجان غربی
  • اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی رتبه‌دار در تولید شیر
  • تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری
  • بازدید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از واحد تولیدی کنسانتره در ارومیه