Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، علیرضا خزائلی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: ثبت جهانی قلعه الموت و کاروانسرای تاریخی سعدالسلطنه قزوین به‌عنوان بزرگ‌ترین کاروانسرای درون‌شهری ایران در فهرست میراث جهانی و همچنین جذب سرمایه‌گذار با لحاظ تشریفات قانونی برای مناطق آوج و الموت پس از برون‌رفت کامل از بیماری کرونا از اولویت‌های این اداره کل در سال ۹۹ به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خزائلی اضافه کرد: آغاز پروژه ساماندهی و مرمت بنای تاریخی گراند هتل توسط شرکت سرمایه‌گذاری بانک گردشگری ایران (سمگا) هم ازجمله اقدامات قابل‌توجه و مؤثر حوزه میراث فرهنگی و گردشگری استان در سال ۹۸ به شمار می‌رود که امیدواریم با احیای آن در آینده نزدیک امکان بازدید و اقامت گردشگران در این مجموعه ارزشمند تاریخی فراهم شود.

او همچنین انتخاب سرمایه‌گذار برای ساماندهی و بهره‌برداری از منطقه نمونه گردشگری اوان، افتتاح چندین اقامتگاه بوم گردی در مناطق روستایی استان و افتتاح پل معلق آوج را از دیگر رویداد‌های مهم حوزه گردشگری استان در سال گذشته عنوان کرد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی آثار تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۴۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل انجمن خیرین میراث فرهنگی در استان‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بزرگداشت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی و تجلیل از کنشگران و فعالان بناها و محوطه‌های تاریخی امروز در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی برگزار شد.

در این نشست علی دارابی معاون میراث فرهنگی کشور با بیان اینکه ما به نیابت از مردم جهان از رژیم صهیونیستی انتقام گرفتیم گفت: با همکاری دانشگاه اصفهان و سمنان در هفته آینده نشست برگزار می‌کنیم که صاحب نظران از کشورهای مختلف از حضور دارند این تلاش‌ها برای آن هست که بتوانیم حافظ خوبی برای بناها باشیم.

وی گفت: ما بناها را نماد ملموس میراث بشری می‌دانیم. چالش‌های امروز در حوزه بلایای طبیعی و بحران‌ها یکی از نگرانی‌های جامعه جهانی است. ما آثار تاریخی ثبت ملی شده زیادی داریم که با توجه به وضعیت اعتبارات اندک برای رسیدگی به این بناها داریم، برآورد شد که برای سرانه مرمت بناهای تاریخی در واقع برای هر اثر در سال جاری ۱۳ میلیون تومان بودجه داریم. از ۱۴ هزار بناهای تاریخی ۱۰ هزار بنا در اختیار مردم ۲ هزار بنا در اختیار نهادهای دولتی و ۲ هزار بنا در اختیار اوقاف است البته همه باید از این بناها حفاظت کنند. با رئیس قوه قضائیه جلسه داشتیم و گفتیم اگر به این بناها رسیدگی می‌شود باید به عنوان ترک فعل به آن نگاه شود.

وی گفت: اقدامات خوبی در حوزه بودجه انجام شده و جلسات مفصلی برگزار شد امیدوارم امسال سال توسعه حفاظت و مرمت و اقدام برای اتمام بناهای نیمه کاره باشد.

دارابی بیان کرد: امروز افتخار داریم در وزارت میراث فرهنگی میزبان جمعی از حافظان استاد کاران و مرمت گران باشیم. همچنین در سال گذشته انجمن خیرین میراث فرهنگی را تشکیل دادیم در نظر داریم تا پایان اردیبهشت تمام شعبات انجمن خیرین در استان‌ها با مشارکت شما تشکیل شود.

در این نشست شهاب طلایی مدیرعامل عامل صندوق حفظ و احیای بناهای تاریخی گفت: تنها علاقه هست که دوستان را به این سمت می‌کشد تا در بناهای تاریخی سرمایه گذاری کنند.

وی گفت: امیدوارم با تدابیری که اندیشیده شده و همگرایی بین استان‌ها بتوان همه مردم ایران و علاقه مند به تاریخ را برای سرمایه گذاری تشویق کرد و از ظرفیت‌های قانونی برای مشارکت در امر احیا شرکت کنند. در این مسیر نیازمند حمایت وزارت هستیم.

مهراب نیا یکی از سرمایه گذاران بناهای تاریخی در این نشست پیشنهاد داد که تشکل تخصصی مربوط به سرمایه گذاران تشکیل شود.

وی از مشکل سرمایه گذاران با بانک‌ها گلایه کرد و گفت: از سال ۹۴ تا به حال همیشه با بانک‌ها مشکل داشته‌ایم.

همچنین تعدادی دیگر از سرمایه‌گذاران درباره مشوق‌ها و مشکلات حوزه بناهای تاریخی صحبت کردند.

در این مراسم از ۵ کتاب در حوزه میراث فرهنگی و سخنرانی مسئولان وزارت، رونمایی شد. از جمله کتاب انجمن خیرین میراث فرهنگی و مراسم افتتاحیه آنکه مکتوب شده است.

کد خبر 6079808

دیگر خبرها

  • کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر
  • موافقت با ۱۴ طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • موافقت با 14 طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • بنا‌های تاریخی قوت گردشگری گیلان است
  • بازدید رایگان از موزه ها و قلعه الموت در ۳۰ فروردین
  • اختصاص شعب ویژه برای رسیدگی تخصصی به پرونده‌های حوزه میراث فرهنگی در گلستان
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و قلعه الموت در ۳۰ فروردین 
  • بازدید از بناهای تاریخی کردستان روز پنجشنبه رایگان است
  • فردا بازدید از تمامی اماکن تاریخی استان فارس رایگان است
  • تشکیل انجمن خیرین میراث فرهنگی در استان‌ها